SDA-All about

Post Reply
The BEN10

#15151 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

shibonja wrote:Jest,i ono na videu nije Bakirova mati,nit su ono prave pare,sve laznjaci i bizuterija....i hocel se naci i jedan novinar da ga pita oko toga ?
DA, ono jeste Halida na slici. Pare su ukradene pa su borci pasli travu i sa cetnicima ratovali prackama...
bingov buraz

#15152 Re: SDA-All about

Post by bingov buraz »

Innovation wrote:
Ako do sada niste znali ...
Image

:bih: :bih:
Rece i potpisa Republiku Srpsku.
razonoda

#15153 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

bingov buraz wrote:
Innovation wrote:
Ako do sada niste znali ...
Image

:bih: :bih:
Rece i potpisa Republiku Srpsku.
I PRODADE SREBRENICU.
razonoda

#15154 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

A, maksum bakir rece- bosnjaci moji jel vjerujete svojim ocima il mojim rijecima. :shock:
shibonja

#15155 Re: SDA-All about

Post by shibonja »

razonoda wrote:A, maksum bakir rece- bosnjaci moji jel vjerujete svojim ocima il mojim rijecima. :shock:

...te natovari vrecu zlata na ledja i nestade u magli....
Alfons Kauders

#15156 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

juce je SDA napravila predizborni skup za zatvorenike u KPZ Tuzla

popeli se aktivisti na auto i dovikuju se s prijateljima u zatvoru... objesili zastavu, cak su imali i ozvucenje, kazu mi da su ga nakratko i upalili

dobra im ciljna grupa
VjecitiStudent

#15157 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Alfons Kauders wrote:juce je SDA napravila predizborni skup za zatvorenike u KPZ Tuzla

popeli se aktivisti na auto i dovikuju se s prijateljima u zatvoru... objesili zastavu, cak su imali i ozvucenje, kazu mi da su ga nakratko i upalili

dobra im ciljna grupa
"Glasajte za nas, pomilovat ćemo vas"
Cherry-Cherry

#15158 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

Alfons Kauders wrote:juce je SDA napravila predizborni skup za zatvorenike u KPZ Tuzla

dobra im ciljna grupa
Mogao im je slogan biti:uskoro zajedno! :mrgreen:
StupskaBitanga

#15159 Re: SDA-All about

Post by StupskaBitanga »

SaD ce Efendic postati potpredsjednik SDA
Tomos

#15160 Re: SDA-All about

Post by Tomos »

Zloupotreba ljudi u svrhu SDA možeš prodavati sve i voće pored puta na trotoaru nezakonito kao i uvjek samo gllasaj za SDA bez fiskalne kase bez bilo kakve uplate, možeš biti RVI da naplaćuješ parking jel ti ga je opština sda takvog dala goli kriminal, neke od sličica samo kratko prolazeći uslikao, a tek HOŠA, a tek Heco, a tek benzinska Mujić sve bogatsvo od SDA i sa SDA.

Image

Image

Image

Fikro zvani juneća, teleća glava koja napadna kampanja koliko samo plakata i para je u pitanju, zamislite koliko su oni dobri ulaskom u vlast ovo hvata još ko šta može jer zna da će ovo sve propast.
Rizvan

#15161 Re: SDA-All about

Post by Rizvan »

SDA propagandisti ne poštuju ezan. Maloprije u mojoj ulici uči ezan, a oni sa megafonom šire propagandu, još pustli onu svoju pjesmu..... a na skupovima se selame. :-)
Tomos

#15162 Re: SDA-All about

Post by Tomos »

Svako ko ima imalo mozga neće dati glas bandi SDA koja se enormno obogatila koja nam je rat dala da bi se dodatno obogatila, skupljajući pare za Bosnu ja 10 metaka u puški i gladan i žedan dabogda im netrebalo, koja je podijelila bosnu potpisom u Dejtonu legalizovala RS, imamo 22 % Bosne sad i za ovo se sad tek bore čije će biti, te njihove vile i milioni koji svaki SDA ovac ima, od memića, pa nadalje, kakvu zgradu pravi pored Doma zdravlja ljudi pa to je nemoguće.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#15163 Re: SDA-All about

Post by pici »

Rizvan wrote:SDA propagandisti ne poštuju ezan. Maloprije u mojoj ulici uči ezan, a oni sa megafonom šire propagandu, još pustli onu svoju pjesmu..... a na skupovima se selame. :-)

eeeee rekljamica je rekljamica...dzuma petkom je obaveza, ovo ostalo kad se stigne...a ne stize se, cimenat za vikendicu, poslovni put, kladionice, vecernja druzenja uz taburase itd itd...pa malo kod svace u garsonjeru na nocni rad :oops:
pametolog

#15164 Re: SDA-All about

Post by pametolog »

StupskaBitanga wrote:SaD ce Efendic postati potpredsjednik SDA
Zasto ne, u Novom Gradu je pokrenuo vise dobrih stvari u dvije godine nego sto je prethodno SDP i spomenuo za osam.
Banksy

#15165 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Bez obzira kako će proći stranka, pobijedi li Izetbegović na ovim predsjedničkim izborima, učvrstiće svoju poziciju u SDA, pročešljati strukturu i instalirati još svojih novih proturskih, ruralnih kadrova retrogradne ideologije i svjetonazora, to je jasno.

Šta ako izgubi? Koliko su još jaki Tihićevi kadrovi unutar stranke i postoji li još uvijek neko soft, urbano, ''lijevo'' krilo SDA?
Oligarh

#15166 Re: SDA-All about

Post by Oligarh »

weredsf

#15167 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

pametolog wrote:
StupskaBitanga wrote:SaD ce Efendic postati potpredsjednik SDA
Zasto ne, u Novom Gradu je pokrenuo vise dobrih stvari u dvije godine nego sto je prethodno SDP i spomenuo za osam.
Tako ce i biti, najprirodnija stvar.
Najuspjesniji nacelnik, najmnogoljudnije opcine
VjecitiStudent

#15168 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Dno dna, nema dalje :(
Image

U petak, 3.10. u Skenderiji, VIP dvorani, predizborni skup SDA je pozvao žene, potencijalne glasače, da im održe neko predavanje i podijele "pakete". Sadržaj možete vidjeti na fotografijama, ali ne možete osjetiti smrad istog. Slovo H na maramicama vjerujem da svi znate odakle je. Sapun je van svog pakovanja, ulošci su stajali u vlazi i memu i sve smrdi. Od poplava je bilo ko zna gdje, i umjesto u ruke ljudima za koje je kupljeno, završilo je na skupu velike nam stranke kako bi "ljudi na pošten način kupili glasove". AFERIM, a vi molim vas ovo slobodno dijelite dalje!!!!!!!!
Meni je došlo u ruke od osobe koja je ovo lično dobila i upravo sam ovo fotografisala.
bingov buraz

#15169 Re: SDA-All about

Post by bingov buraz »

VjecitiStudent wrote:Dno dna, nema dalje :(
Image

U petak, 3.10. u Skenderiji, VIP dvorani, predizborni skup SDA je pozvao žene, potencijalne glasače, da im održe neko predavanje i podijele "pakete". Sadržaj možete vidjeti na fotografijama, ali ne možete osjetiti smrad istog. Slovo H na maramicama vjerujem da svi znate odakle je. Sapun je van svog pakovanja, ulošci su stajali u vlazi i memu i sve smrdi. Od poplava je bilo ko zna gdje, i umjesto u ruke ljudima za koje je kupljeno, završilo je na skupu velike nam stranke kako bi "ljudi na pošten način kupili glasove". AFERIM, a vi molim vas ovo slobodno dijelite dalje!!!!!!!!
Meni je došlo u ruke od osobe koja je ovo lično dobila i upravo sam ovo fotografisala.
Nista cudno ipak je u pitanju SDA.
zippoo87

#15170 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

Image

ako je ovo stvarno "H" od humanitarne pomoci,tj.ako neko nije dopisao...a kako opisa ovaj,smrdi...onda ovo treba prijaviti policiji i medijima i ambasadama
i oni se pitaju,"gdje je nestala humanitarna pomoc"
jadno,jadno ,ubiti treba ove,to je sevap a ne haram
Nomo

#15171 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

SDA je vece smece od svih stranaka koji su prodefilovali istorijom od vremena anticke grscke pa do danas . gori su od hitlerove partije gori od cetnika draze m i radovana k gori od HDZ hiljadu puta . To uopce nisu ljudi . To su bestije .
Paranoid

#15172 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

Nomo wrote:SDA je vece smece od svih stranaka koji su prodefilovali istorijom od vremena anticke grscke pa do danas . gori su od hitlerove partije gori od cetnika draze m i radovana k gori od HDZ hiljadu puta . To uopce nisu ljudi . To su bestije .
Slabo je to...treba to pojačat. Za početak ofarbaj svog plišanog medu u zeleno i izbodi ga iglama.
Nomo

#15173 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

Paranoid wrote:
Nomo wrote:SDA je vece smece od svih stranaka koji su prodefilovali istorijom od vremena anticke grscke pa do danas . gori su od hitlerove partije gori od cetnika draze m i radovana k gori od HDZ hiljadu puta . To uopce nisu ljudi . To su bestije .
Slabo je to...treba to pojačat. Za početak ofarbaj svog plišanog medu u zeleno i izbodi ga iglama.
haj ti na remu o R and R i legendarnoj grupi paranoid u mrdusi donjoj pored svinjogojaca nije politika za tebe . Vi SDA ovci ste dobri kada nesto treba ukrasti . posto su turske, arapske , bosanske , njemacke, MMF , SB i slicne vrece prazne vrijeme da ucite kako se bunari po tramvaju . To cete raditi poslije ovih izbora ako ne budete u zatvoru . doduse ti nikad tramvaj nisi vidio dok nisi zapalio na zapad ali eto
razonoda

#15174 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Image

jel ovo ovogodisnja SEBIJINA DONACIJA. netreba joj vise, pa dijeli djaba ali za glas? :ljubi: :ljubi:
Paranoid

#15175 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

Nomo wrote:
Paranoid wrote:
haj ti na remu o R and R i legendarnoj grupi paranoid u mrdusi donjoj pored svinjogojaca nije politika za tebe . Vi SDA ovci ste dobri kada nesto treba ukrasti . posto su turske, arapske , bosanske , njemacke, MMF , SB i slicne vrece prazne vrijeme da ucite kako se bunari po tramvaju . To cete raditi poslije ovih izbora ako ne budete u zatvoru . doduse ti nikad tramvaj nisi vidio dok nisi zapalio na zapad ali eto

Bila mama Kukunka, Kukunka
bio tata Taranta, Taranta
imali su maloga Ju-Ju
Post Reply