DA, ono jeste Halida na slici. Pare su ukradene pa su borci pasli travu i sa cetnicima ratovali prackama...shibonja wrote:Jest,i ono na videu nije Bakirova mati,nit su ono prave pare,sve laznjaci i bizuterija....i hocel se naci i jedan novinar da ga pita oko toga ?
SDA-All about
-
The BEN10
#15151 Re: SDA-All about
- bingov buraz
#15152 Re: SDA-All about
Rece i potpisa Republiku Srpsku.Innovation wrote:Ako do sada niste znali ...
![]()
-
razonoda
#15153 Re: SDA-All about
I PRODADE SREBRENICU.bingov buraz wrote:Rece i potpisa Republiku Srpsku.Innovation wrote:Ako do sada niste znali ...
![]()
-
razonoda
#15154 Re: SDA-All about
A, maksum bakir rece- bosnjaci moji jel vjerujete svojim ocima il mojim rijecima. 
- shibonja
#15155 Re: SDA-All about
razonoda wrote:A, maksum bakir rece- bosnjaci moji jel vjerujete svojim ocima il mojim rijecima.
...te natovari vrecu zlata na ledja i nestade u magli....
- Alfons Kauders
#15156 Re: SDA-All about
juce je SDA napravila predizborni skup za zatvorenike u KPZ Tuzla
popeli se aktivisti na auto i dovikuju se s prijateljima u zatvoru... objesili zastavu, cak su imali i ozvucenje, kazu mi da su ga nakratko i upalili
dobra im ciljna grupa
popeli se aktivisti na auto i dovikuju se s prijateljima u zatvoru... objesili zastavu, cak su imali i ozvucenje, kazu mi da su ga nakratko i upalili
dobra im ciljna grupa
-
VjecitiStudent
#15157 Re: SDA-All about
"Glasajte za nas, pomilovat ćemo vas"Alfons Kauders wrote:juce je SDA napravila predizborni skup za zatvorenike u KPZ Tuzla
dobra im ciljna grupa
- Cherry-Cherry
#15158 Re: SDA-All about
Mogao im je slogan biti:uskoro zajedno!Alfons Kauders wrote:juce je SDA napravila predizborni skup za zatvorenike u KPZ Tuzla
dobra im ciljna grupa
-
StupskaBitanga
#15159 Re: SDA-All about
SaD ce Efendic postati potpredsjednik SDA
- Tomos
#15160 Re: SDA-All about
Zloupotreba ljudi u svrhu SDA možeš prodavati sve i voće pored puta na trotoaru nezakonito kao i uvjek samo gllasaj za SDA bez fiskalne kase bez bilo kakve uplate, možeš biti RVI da naplaćuješ parking jel ti ga je opština sda takvog dala goli kriminal, neke od sličica samo kratko prolazeći uslikao, a tek HOŠA, a tek Heco, a tek benzinska Mujić sve bogatsvo od SDA i sa SDA.

Fikro zvani juneća, teleća glava koja napadna kampanja koliko samo plakata i para je u pitanju, zamislite koliko su oni dobri ulaskom u vlast ovo hvata još ko šta može jer zna da će ovo sve propast.

Fikro zvani juneća, teleća glava koja napadna kampanja koliko samo plakata i para je u pitanju, zamislite koliko su oni dobri ulaskom u vlast ovo hvata još ko šta može jer zna da će ovo sve propast.
-
Rizvan
#15161 Re: SDA-All about
SDA propagandisti ne poštuju ezan. Maloprije u mojoj ulici uči ezan, a oni sa megafonom šire propagandu, još pustli onu svoju pjesmu..... a na skupovima se selame. 
- Tomos
#15162 Re: SDA-All about
Svako ko ima imalo mozga neće dati glas bandi SDA koja se enormno obogatila koja nam je rat dala da bi se dodatno obogatila, skupljajući pare za Bosnu ja 10 metaka u puški i gladan i žedan dabogda im netrebalo, koja je podijelila bosnu potpisom u Dejtonu legalizovala RS, imamo 22 % Bosne sad i za ovo se sad tek bore čije će biti, te njihove vile i milioni koji svaki SDA ovac ima, od memića, pa nadalje, kakvu zgradu pravi pored Doma zdravlja ljudi pa to je nemoguće.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15163 Re: SDA-All about
Rizvan wrote:SDA propagandisti ne poštuju ezan. Maloprije u mojoj ulici uči ezan, a oni sa megafonom šire propagandu, još pustli onu svoju pjesmu..... a na skupovima se selame.
eeeee rekljamica je rekljamica...dzuma petkom je obaveza, ovo ostalo kad se stigne...a ne stize se, cimenat za vikendicu, poslovni put, kladionice, vecernja druzenja uz taburase itd itd...pa malo kod svace u garsonjeru na nocni rad
- pametolog
#15164 Re: SDA-All about
Zasto ne, u Novom Gradu je pokrenuo vise dobrih stvari u dvije godine nego sto je prethodno SDP i spomenuo za osam.StupskaBitanga wrote:SaD ce Efendic postati potpredsjednik SDA
- Banksy
#15165 Re: SDA-All about
Bez obzira kako će proći stranka, pobijedi li Izetbegović na ovim predsjedničkim izborima, učvrstiće svoju poziciju u SDA, pročešljati strukturu i instalirati još svojih novih proturskih, ruralnih kadrova retrogradne ideologije i svjetonazora, to je jasno.
Šta ako izgubi? Koliko su još jaki Tihićevi kadrovi unutar stranke i postoji li još uvijek neko soft, urbano, ''lijevo'' krilo SDA?
Šta ako izgubi? Koliko su još jaki Tihićevi kadrovi unutar stranke i postoji li još uvijek neko soft, urbano, ''lijevo'' krilo SDA?
- Oligarh
-
weredsf
#15167 Re: SDA-All about
Tako ce i biti, najprirodnija stvar.pametolog wrote:Zasto ne, u Novom Gradu je pokrenuo vise dobrih stvari u dvije godine nego sto je prethodno SDP i spomenuo za osam.StupskaBitanga wrote:SaD ce Efendic postati potpredsjednik SDA
Najuspjesniji nacelnik, najmnogoljudnije opcine
-
VjecitiStudent
#15168 Re: SDA-All about
Dno dna, nema dalje
U petak, 3.10. u Skenderiji, VIP dvorani, predizborni skup SDA je pozvao žene, potencijalne glasače, da im održe neko predavanje i podijele "pakete". Sadržaj možete vidjeti na fotografijama, ali ne možete osjetiti smrad istog. Slovo H na maramicama vjerujem da svi znate odakle je. Sapun je van svog pakovanja, ulošci su stajali u vlazi i memu i sve smrdi. Od poplava je bilo ko zna gdje, i umjesto u ruke ljudima za koje je kupljeno, završilo je na skupu velike nam stranke kako bi "ljudi na pošten način kupili glasove". AFERIM, a vi molim vas ovo slobodno dijelite dalje!!!!!!!!
Meni je došlo u ruke od osobe koja je ovo lično dobila i upravo sam ovo fotografisala.
- bingov buraz
#15169 Re: SDA-All about
Nista cudno ipak je u pitanju SDA.VjecitiStudent wrote:Dno dna, nema dalje![]()
U petak, 3.10. u Skenderiji, VIP dvorani, predizborni skup SDA je pozvao žene, potencijalne glasače, da im održe neko predavanje i podijele "pakete". Sadržaj možete vidjeti na fotografijama, ali ne možete osjetiti smrad istog. Slovo H na maramicama vjerujem da svi znate odakle je. Sapun je van svog pakovanja, ulošci su stajali u vlazi i memu i sve smrdi. Od poplava je bilo ko zna gdje, i umjesto u ruke ljudima za koje je kupljeno, završilo je na skupu velike nam stranke kako bi "ljudi na pošten način kupili glasove". AFERIM, a vi molim vas ovo slobodno dijelite dalje!!!!!!!!
Meni je došlo u ruke od osobe koja je ovo lično dobila i upravo sam ovo fotografisala.
-
zippoo87
#15170 Re: SDA-All about
ako je ovo stvarno "H" od humanitarne pomoci,tj.ako neko nije dopisao...a kako opisa ovaj,smrdi...onda ovo treba prijaviti policiji i medijima i ambasadamaVjecitiStudent wrote:Dno dna, nema dalje![]()
i oni se pitaju,"gdje je nestala humanitarna pomoc"
jadno,jadno ,ubiti treba ove,to je sevap a ne haram
-
Nomo
#15171 Re: SDA-All about
SDA je vece smece od svih stranaka koji su prodefilovali istorijom od vremena anticke grscke pa do danas . gori su od hitlerove partije gori od cetnika draze m i radovana k gori od HDZ hiljadu puta . To uopce nisu ljudi . To su bestije .
- Paranoid
#15172 Re: SDA-All about
Slabo je to...treba to pojačat. Za početak ofarbaj svog plišanog medu u zeleno i izbodi ga iglama.Nomo wrote:SDA je vece smece od svih stranaka koji su prodefilovali istorijom od vremena anticke grscke pa do danas . gori su od hitlerove partije gori od cetnika draze m i radovana k gori od HDZ hiljadu puta . To uopce nisu ljudi . To su bestije .
-
Nomo
#15173 Re: SDA-All about
haj ti na remu o R and R i legendarnoj grupi paranoid u mrdusi donjoj pored svinjogojaca nije politika za tebe . Vi SDA ovci ste dobri kada nesto treba ukrasti . posto su turske, arapske , bosanske , njemacke, MMF , SB i slicne vrece prazne vrijeme da ucite kako se bunari po tramvaju . To cete raditi poslije ovih izbora ako ne budete u zatvoru . doduse ti nikad tramvaj nisi vidio dok nisi zapalio na zapad ali etoParanoid wrote:Slabo je to...treba to pojačat. Za početak ofarbaj svog plišanog medu u zeleno i izbodi ga iglama.Nomo wrote:SDA je vece smece od svih stranaka koji su prodefilovali istorijom od vremena anticke grscke pa do danas . gori su od hitlerove partije gori od cetnika draze m i radovana k gori od HDZ hiljadu puta . To uopce nisu ljudi . To su bestije .
-
razonoda
#15174 Re: SDA-All about
jel ovo ovogodisnja SEBIJINA DONACIJA. netreba joj vise, pa dijeli djaba ali za glas?VjecitiStudent wrote:Dno dna, nema dalje![]()
- Paranoid
#15175 Re: SDA-All about
Nomo wrote:haj ti na remu o R and R i legendarnoj grupi paranoid u mrdusi donjoj pored svinjogojaca nije politika za tebe . Vi SDA ovci ste dobri kada nesto treba ukrasti . posto su turske, arapske , bosanske , njemacke, MMF , SB i slicne vrece prazne vrijeme da ucite kako se bunari po tramvaju . To cete raditi poslije ovih izbora ako ne budete u zatvoru . doduse ti nikad tramvaj nisi vidio dok nisi zapalio na zapad ali etoParanoid wrote:Slabo je to...treba to pojačat. Za početak ofarbaj svog plišanog medu u zeleno i izbodi ga iglama.Nomo wrote:SDA je vece smece od svih stranaka koji su prodefilovali istorijom od vremena anticke grscke pa do danas . gori su od hitlerove partije gori od cetnika draze m i radovana k gori od HDZ hiljadu puta . To uopce nisu ljudi . To su bestije .
Bila mama Kukunka, Kukunka
bio tata Taranta, Taranta
imali su maloga Ju-Ju