SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Najviše volim kada se raznesem u Bakusu pa onda sa braćom Cokolovima dižem tri prsta i pjevam Bubamarine pjesme.
- Logovan
#15152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Velkoski wrote:Najviše volim kada se raznesem u Bakusu pa onda sa braćom Cokolovima dižem tri prsta i pjevam Bubamarine pjesme.
-
Iker C
#15153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i psuješ Sarajevo.Velkoski wrote:Najviše volim kada se raznesem u Bakusu pa onda sa braćom Cokolovima dižem tri prsta i pjevam Bubamarine pjesme.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
NOVO SARAJEVO SAMOIker C wrote:i psuješ Sarajevo.Velkoski wrote:Najviše volim kada se raznesem u Bakusu pa onda sa braćom Cokolovima dižem tri prsta i pjevam Bubamarine pjesme.![]()
![]()
![]()
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#15155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
tako jevazna wrote: Dobro ti je rekao da se lako dobije, ali moras cekati 3 mjeseca. Ispitivanje komsiluka i kolega na poslu je uvijek i bilo.
I dobija se samo jedna dozvola i naravno da pistolj mozes uvijek nositi sa sobom ali na tacno propisan nacin i ne smijes ga unositi u banke, kafice i slicna mjesta. Ovo sve se odnosi na opstinu centar ali mislim da je isto u citavom KS.
- bitanga_sa_otesa
#15156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sve sam to isto i ja prosao ,kao i svi ostali koji su je dobili....mirzet87sa wrote: Ne dobije se lahko, mozda prije sada sigurno ne. I po godinu dana, zavisno od opstine, se ceka. Nakvih psiho testova, ispitivanja komsiluka o tome da li bi se oni osjecali sigurno da ti posjedujes oruzje i sl. To sto ti imas je dozvola za posjedovanje, a ne i nosenje oruzja o kojoj ja pricam i @insomnia.
napisao ti je vec @vazna ,a i ja cu ti ponoviti,mogu ga nositi svuda ,sem na mjesta gdje se toci alkohol,javne skupove i javni saobracaj...podrazumijeva se da je vrijeme kauboja davno proslo.....insomnia78 wrote:Ne lupaj ti, normalno da ces ga prenositi, npr do streljane, ima tacno propisano kako
Dozvola za posjedovanje oruzja ti ne daje pravo da ga nosas po cesti ko kauboj
-
Fauja Singh
#15157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dzemaludine kolega sa omiljenog mi podforuma, ne zajebaji da ti tako kazemdzemaludin007 wrote:Nije to strah, nego nisi opusten, ko krme u Teheranu. Nisam vidio debila kao u SA. Pa BG je veci 5-6 puta, dolaze ljudi sa strane, dosta Bosnjaka dolazi, pa im je sigurnije nego u SA da odu.Muskarac From Odakle wrote:Debila imas svugdje al da neko mora biti u strahu ako pređe na suprotnu stranu je van pameti.Ali dobro, ne mogu zamrziti rodjeni grad ko god u njemu bio i gdje god bio...
mogu razumjeti da na dobrinji ima hahara koji nemaju pametnija posla pa ubijaju vrijeme tako sto ce maltretirati raju za koju smatraju da su sa druge strane, a ne mora znaciti ni da je na nacionalnoj osnovi jer su upravo neki debili mi i druga zaganjali koji je bio na trcanju a iz federacije je, jos dobrinjac, iz cista mira "stani stani" i za njim, sreca bio u dobroj kondiciji
Ali da si u Sarajevu nesiguran jer si srbin, ma daj Boga ti. Nisam jednom cuo kako neko u kaficu prica ekavicom ili na parkingu vidio BG tablice. Pogotovo vi iz istocnog dijela grada, vas niko i ne registruje da ste drugaciji osim ako se sami ne pokusavate istaknuti.
Sad to sto ti imas neku nelagodu u Sarajevu to je druga stvar, ne volim ni ja proci kroz Vojkovice kad idem na Bjelasnicu, ne jer mislim da sam nesto manje siguran nego da idem kroz Hadzice nego jednostavno nesto ne volim.
- Creasy
#15158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vala, i jest malo pretjerao. Ko te bolan registruje u SA ko si i šta si... Na Dobrinji je bilo incidenata, posebno petkom i subotom uveče, kada nagrne p'jana balavurdija iz XL-a, ali po danu, ne znam nešto...
-
KingdomBosnia
#15159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mozda se guslari iz Vojkovica ne mogu sjetiti kada se linija razgranicenja pomjerala prema gore kod osnovne skole Osman Nuri Hadzic,pa kad su guslama i vatrom dosli da brane svoju teritoriju na raskrsnici:D
Tu smo se uvijek saketali sa ovim iz tamnog vilajeta
- duminjo
#15160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sto ce nekome dozvola za pištolj? I sa dozvolom i bez, ne smije pucati ni na dzukelu kad ga napadne, kamo'l na nekog hostplera ako ga pokusa opljačkati.
- Creasy
#15161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Eh, dobra stara vremena. Kad budeš prolazio kroz Vojkoviće, svrati na klempu, da se prisjetimo tih dana...KingdomBosnia wrote:Mozda se guslari iz Vojkovica ne mogu sjetiti kada se linija razgranicenja pomjerala prema gore kod osnovne skole Osman Nuri Hadzic,pa kad su guslama i vatrom dosli da brane svoju teritoriju na raskrsnici:D
-
KingdomBosnia
#15162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nisam ljubitelj te pogani koja jede vlastiti izmet,uzivaj u hrani 
- bitanga_sa_otesa
#15163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
duminjo wrote:Sto ce nekome dozvola za pištolj? I sa dozvolom i bez, ne smije pucati ni na dzukelu kad ga napadne, kamo'l na nekog hostplera ako ga pokusa opljačkati.
- supercali
#15164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakva ba nesigurnost srba u sarajevu?
Dosao mi rodjak iz beograda na svadbu i u mi u koloni i ja u sred grada iz zajebancije dizao 3 prsta i niko nista nam nije uradio
Pretjerujete
Dosao mi rodjak iz beograda na svadbu i u mi u koloni i ja u sred grada iz zajebancije dizao 3 prsta i niko nista nam nije uradio
Pretjerujete
- hrusta
#15165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
gdje ima povoljno kupiti onih teleskopskih palica, ako kakav djukac naleti na mene da me ujede
znam recicete nesmije se to nosati itd, ali ako se ficfirici neboje nosati nozeve sto bi ja za jednu teleskopku, ili najbolje da je zena u svojoj torbi nosi. koja je ono regulativa oko suzavca 
-
Fauja Singh
#15166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja sam cuo da zene smiju nositi suzavac ali da ga prethodno trebaju prijaviti u MUP-u, a valjda mi muski ga ne mozemo nikako nositi, bar ne legalno.
Al' opet kontam sta fali staviti ga u dzep za ne daj Boze, mislim kad me to policajac legitimisao, nikad, par puta zaustavljen u saobracaju ali niko me nije rovio, a sad bagre klosarske na svakom cosku, bolje biti spreman i nesto imati cime ga/ih mozes onesposobiti nego uzdat se da te nece zbosti npr.
Al' opet kontam sta fali staviti ga u dzep za ne daj Boze, mislim kad me to policajac legitimisao, nikad, par puta zaustavljen u saobracaju ali niko me nije rovio, a sad bagre klosarske na svakom cosku, bolje biti spreman i nesto imati cime ga/ih mozes onesposobiti nego uzdat se da te nece zbosti npr.
- pirpa
- hrusta
#15169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
slazem se jaraneFauja Singh wrote:Ja sam cuo da zene smiju nositi suzavac ali da ga prethodno trebaju prijaviti u MUP-u, a valjda mi muski ga ne mozemo nikako nositi, bar ne legalno.
- hrusta
#15170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Logovan
#15171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vidi roditelja što se pomarsaše.

-
L u c i f e r
#15172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tako se deca uce zrelom dijalogu
- hrusta
#15173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
L u c i f e r wrote:Tako se deca uce zrelom dijalogu