Point. wrote: ↑16/03/2025 11:16
made_in_sarajevo wrote: ↑16/03/2025 10:20
Treba konakovic izaci i reci jebat cemo im mater, saljemo rochel i one transportere BOV, ja sam na celu sa ramom, idemo mu jebati mater.
Jebo majku bas previse netflixa gledati. Malo sutra bi iko od vas potpisao da sutra posalje 20 ljudi u banja luku da hapsi ovu trojicu, a saljes ljude u pucanje, mogucu smrt, moguci belaj ogromnih razmjera. Jest to njima posao ali dodik nije smrk pa se policija popucala sa mafijom. Rekao sam vec da ce oni pobjeci i to je moje misljenje, ali ovi se ne hapse dodji u 5 ujutro i izbij vrata iz zida. Ne boji se niko njihovog mupa, ljudi razmisljaju sta dalje i sta se sve moze desiti.
Isto sam misljenja da bi im fup jebo mater, a tek fup sa sipom da bi im dar mar napravio, ali ne ide to bas tako realno
Tom logikom svaki kriminalac može mirno spavati jer se zaboga moža zapucati. Zna se posao Sipe i policijskih organa i oni taj posao moraju odraditi na ovaj ili onaj način. Time se pokazuje i dokazuje da pravna država postoji.
Pravo je samo ono što možeš u stvarnosti provesti, sve ostalo je švrljanje po papiru, jasno je valjda svakome bilo još prvog dana kada je rečeno štiti će ih mup četniteta da je u toku oružana pobuna kojom se upravlja iz bg, dakle neobjavljeni rat, za koji se kao povod uzela presuda suda

(#novisvat)
Za sve ovo

nije spremna, prvo jer u narodu nije bilo svijesti da se za ovo treba spremati, a onda su birani takvi političari koji takođe nemaju te svijesti, sada smo tu gdje jesmo, opet

zavisi od stranaca, usa prvenstveno jer su svi ostali samo šuplja priča, a u svakom slučaju teško onom tko zavisi od drugih