Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- p206
#15076 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da se 10 random ljudi skupi do sad bi mu ušli u vilu i iznijeli ga.
Znao sam da nemamo institucije al da ih ovoliko nemamo nisam znao.
Znao sam da nemamo institucije al da ih ovoliko nemamo nisam znao.
-
laik1981
#15077 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Stevandic prelazi granicu kako hoce. Likovi uzivaju maksimalnu slobodu.
-
nauticamid
#15078 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Imamo mi institucije samo se postavlja pitanje zasto ih ne zele koristiti.
Imamo i mi svoje chacije koji zele da uce, a trenutno su na vlasti. Ispostava BIH-a.
-
Hakiz
#15079 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
...
Last edited by Hakiz on 16/03/2025 11:16, edited 2 times in total.
- dr_Evil
#15080 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Odakle vas vise... uzmi bolan pusku i rijesi to, sta pozivas. Znas gdje je Dodikland, znas gdje covjek ide na proslave, i zavrsi. Ah sta, jak si samo iza tastature, dobro tigre.nauticamid wrote: ↑16/03/2025 11:06 Prodje 15., a trojkasi sute.
Mislim na ove botove. Sta se sad ceka, moze li info?
Ima li gdje drzave?
Da onako nesto u nekoj drzavi izjavi MVP ili bi on bio uhapsen ili smijenjen. Ili ako ima obraza, sam bi podnio ostavku.
Sta ima u chacilendu? Dok bosnje ismijavaju situaciju u chacilendu, dotle im jedan chaci otima pola drzave mirnim putem.
Sta kazu, moglo bi se zapucati ako ga krenu hapsiti![]()
Sto ti je diploma iz Kiseljaka. Ma jok, cekat ce vas s ruzama.
Kakvu Vam ljudi prodaju pricu i kako da ih covjek nazove.
Bojna za sverc donacija i lozenje pucanstva iz sefa ili minhena.
Dok ti chaci otima pola drzave mirnim putem ti napadas trojkase na forumu i jos pises Vam velikim za mnozinu, idessss
-
L u c i f e r
#15081 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Institucije zakazale, forumasi dolaze po mileta
-
JovicSA
#15082 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa i kada ljekar pogriješi ima procedura traje dokazavanja i osporavanja tužbe godinama...o čemu razgovaramo?MarshalDodik wrote: ↑16/03/2025 10:54Ali vidi, hajde da uzmemo primjer ljekara.
U slucaju pogresnog ili neadekatnog reagovanja, pristupa ili lijecenja sa letalnim ishodom spremni smo lincovati ljekara.
Raja koja nema veze sa pokojnikom ali zbog zbog emocionalnog soka i empatije barem bi komentarisala u smislu da se taj ljekar vise ne bavi poslom kojim ne zna i za koji nije sposoban, a mozda ni pravilno obucen (u smislu kupljene diplome.....
Zasto se sad iste stvari ne bi prigovarale Sudskoj policiji, sipi i ostalim operativcima koji trebaju sprovesti hapsenje ???
Kod nas te sluzbe i operativci na slucaju Dodik mole svece za politckidogovor koji nece rezultirati hapsenjem ili jos smjesnije mole se za Dodikom bijeg
![]()
- Peacean
#15083 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-pone ... /250316022Za ponedjeljak zakazana sjednica Vijeća ministara BiH: Hoće li Amidžić i Košarac doći ovaj put?
-
CrveniKuk
#15084 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Treba ukinuti BiH, da dahneš malo.nauticamid wrote: ↑16/03/2025 11:06 Prodje 15., a trojkasi sute.
Mislim na ove botove. Sta se sad ceka, moze li info?
Ima li gdje drzave?
Da onako nesto u nekoj drzavi izjavi MVP ili bi on bio uhapsen ili smijenjen. Ili ako ima obraza, sam bi podnio ostavku.
Sta ima u chacilendu? Dok bosnje ismijavaju situaciju u chacilendu, dotle im jedan chaci otima pola drzave mirnim putem.
Sta kazu, moglo bi se zapucati ako ga krenu hapsiti![]()
Sto ti je diploma iz Kiseljaka. Ma jok, cekat ce vas s ruzama.
Kakvu Vam ljudi prodaju pricu i kako da ih covjek nazove.
- Point.
#15085 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Tom logikom svaki kriminalac može mirno spavati jer se zaboga moža zapucati. Zna se posao Sipe i policijskih organa i oni taj posao moraju odraditi na ovaj ili onaj način. Time se pokazuje i dokazuje da pravna država postoji.made_in_sarajevo wrote: ↑16/03/2025 10:20 Treba konakovic izaci i reci jebat cemo im mater, saljemo rochel i one transportere BOV, ja sam na celu sa ramom, idemo mu jebati mater.
Jebo majku bas previse netflixa gledati. Malo sutra bi iko od vas potpisao da sutra posalje 20 ljudi u banja luku da hapsi ovu trojicu, a saljes ljude u pucanje, mogucu smrt, moguci belaj ogromnih razmjera. Jest to njima posao ali dodik nije smrk pa se policija popucala sa mafijom. Rekao sam vec da ce oni pobjeci i to je moje misljenje, ali ovi se ne hapse dodji u 5 ujutro i izbij vrata iz zida. Ne boji se niko njihovog mupa, ljudi razmisljaju sta dalje i sta se sve moze desiti.
Isto sam misljenja da bi im fup jebo mater, a tek fup sa sipom da bi im dar mar napravio, ali ne ide to bas tako realno
-
CrveniKuk
#15086 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Može, treba iskopati i temelje ove države, pa da nestane kako bi vam duša bila na mjestu.gold'n'brown wrote: ↑16/03/2025 11:07 Ja predlazem kopanje tunela ispod palate RS i onda dok bude u hali izvuci ga kroz taj tunel.
-
Hakiz
#15087 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kada podvučeš liniju, imaš naredbu suda o privođenju.Point. wrote: ↑16/03/2025 11:16Tom logikom svaki kriminalac može mirno spavati jer se zaboga moža zapucati. Zna se posao Sipe i policijskih organa i oni taj posao moraju odraditi na ovaj ili onaj način. Time se pokazuje i dokazuje da pravna država postoji.made_in_sarajevo wrote: ↑16/03/2025 10:20 Treba konakovic izaci i reci jebat cemo im mater, saljemo rochel i one transportere BOV, ja sam na celu sa ramom, idemo mu jebati mater.
Jebo majku bas previse netflixa gledati. Malo sutra bi iko od vas potpisao da sutra posalje 20 ljudi u banja luku da hapsi ovu trojicu, a saljes ljude u pucanje, mogucu smrt, moguci belaj ogromnih razmjera. Jest to njima posao ali dodik nije smrk pa se policija popucala sa mafijom. Rekao sam vec da ce oni pobjeci i to je moje misljenje, ali ovi se ne hapse dodji u 5 ujutro i izbij vrata iz zida. Ne boji se niko njihovog mupa, ljudi razmisljaju sta dalje i sta se sve moze desiti.
Isto sam misljenja da bi im fup jebo mater, a tek fup sa sipom da bi im dar mar napravio, ali ne ide to bas tako realno
Država koja ne provede odluku svog suda nije država.
Šta čini uređenu državu? Parlament koji donosi zakone, administracija koja po tim zakonima radi, pravosuđe koje po tim zakonima presuđuje i oružana sila koja odluke tog pravosuđa provodi.
Neće ga hapsiti da ne bude belaj? Neće biti proveden nalog suda?
OK, ali onda priznajmo da je u pravu, BiH nije država.
-
JovicSA
#15088 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Hipotetički da uzmemo da je tako, stvari se mogu postaviti i ovako:Hakiz wrote: ↑16/03/2025 11:14 Kada podvučeš liniju, imaš naredbu suda o privođenju.
Šta čini uređenu državu? Parlament koji donosi zakone, administracija koja po tim zakonima radi, pravosuđe koje po tim zakonima presuđuje i oružana sila koja odluke tog pravosuđa provodi.
- Dejtonsko uređenje ne daje dovoljno ingerencija državnim organima
- Entiteti po trenutnim uređenju imaju previše ovlasti
To se itekako može iskoristiti u budućim situacijama.
-
Škobo Habu
#15089 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Tvoj način razmišljanja je na nivou kakve Velićeve hutbe.512MB wrote: ↑16/03/2025 10:06 Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine kazao je da “centralne vlasti” u Sarajevu nemaju snage da uhapse Milorada Dodika.
“Nažalost, ja bih volio da je centralni neki sistem BiH moćan da se pošalje jedna brigada policije, žandarmerije da ga dovede večeras.
U dejtonski organizovanoj BiH sa MUP-om RS, sa 8000 naoružanih ljudi koje je Dodik spreman gurnuti u konflikt, zaista podržavam ovakav umjeren ili strateški pristup naših institucija koje polako stežu obruč oko Dodika.
Ako je to što Konaković širi preko medija istina onda je ovo ogroman problem. To znači da se javno priznaje da na tlu BiH imamo organizaciju od 8000 naoružanih terorista i da je država kapitulirala pred njima.
MUP RS je posve legalna policijska institucija koju je Alija priznao u Daytonu, a da bi ti skinuo kaljavu uniformu i čizme zarad civilke.
Niko nije budala da šalje 20-tak SIPA inspektora na lov lidera kojega štite hiljade policajaca.
Baš me interesuje šta bi na Konakovićevom mjestu uradili Bakir i Željko. Istrčali prvi na Vrace. Sigurno bi to uradili ako bi ih Zahiragić na leđima iznio.
Cjelo se vrijeme bacaju govna na Trojku od strane mejtefske inteligencije, podanika zelenih terimta koji trideset godina egzistiraju na saburu i kontaju kako je o ovo sve Allahova milost. Trojka je, napokon, izašla iz takve vrste agende i započela proces koji, siguran sam, nije započet samo voljom Bećiragića, Konakovića, Lagumdžije, već šire koalicije.
Trojka je, to je sada izvjesno, formirana zbog - prvenstveno - demontaže Dodika i pro-ruskog uticaja na ovim prostorima. EU i Amerika, barem ona bydenovska, sigurno se nije mogla pozdati u SDA teističku mafiju, jer je ona i nema stvarnog prijetelja na međunarodnom planu.
Mejtefska inteligencija, mladomuslimanskog moralnog koda je takva. Kuka, sabura i parazitira na račun Bošnjaka.
Pogledajmo kako se ponašaju silne "patriote" od kritičara u ovakvoj situaciji?
Suljagić stavlja pod ključ Memorijalni centar u Potočarima! Kakva je to poruka Bošnjacima u Srebrenici, koji su odlučili da u njoj žive i rade?
Jesi li čuo možda da je reis-fendija za ovo vrijeme otišao među Bošnjake Janje, Zvornika, Žepe ili Prijedora da provede noć sa njima i ukaže im podršku? Jesi li vidio Bakira Izetbegovića kako se kuraži i kaže da će on sa povratnicima probdjeti noć ili dvije kako bi se osjećali sigurnim?
Šta Željkec tvrdi? Prodaje muda pod bubrege kao i uvijek. Čovjek koji je prije dvije godine tražio NATO snage na Drini kod Avde šeretski dobacuje kakva međunarodna zajednica, kakav NATO da nas brani.
Balinluk je izašao na površinu i to treba institucionalno zapamtiti zbog budućih generacija.
Last edited by Škobo Habu on 16/03/2025 11:19, edited 1 time in total.
- Prpa.ba
#15090 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Konakovic je vec sedmicama u misiji objasnjavanja javnosti zasto je mirna kiprizacija drzave jedino rjesenje, a suverena ali "sankcionisana i izolovana" RS realnost. Covjek to iskreno vjeruje, zato je i odabran za izvodjaca radova, a otud i zurnost da gladi odnose sa hrvatima jer pokusava ocuvati makar FBIH kao mjesto zivota za Bosnjake.512MB wrote: ↑16/03/2025 10:06 Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine kazao je da “centralne vlasti” u Sarajevu nemaju snage da uhapse Milorada Dodika.
“Nažalost, ja bih volio da je centralni neki sistem BiH moćan da se pošalje jedna brigada policije, žandarmerije da ga dovede večeras.
U dejtonski organizovanoj BiH sa MUP-om RS, sa 8000 naoružanih ljudi koje je Dodik spreman gurnuti u konflikt, zaista podržavam ovakav umjeren ili strateški pristup naših institucija koje polako stežu obruč oko Dodika.
Ako je to što Konaković širi preko medija istina onda je ovo ogroman problem. To znači da se javno priznaje da na tlu BiH imamo organizaciju od 8000 naoružanih terorista i da je država kapitulirala pred njima.
A ovdje na forumu nas Trojkasi ubjedjuju da im lider laze. Sizofrenija.
-
Dr Arsla
-
CrveniKuk
#15092 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pod hitno ukinuti sve institucije na nivou BIH. Ne trebaju nam. Sta će nama država? Spakovati kofere i otići što prije odavde. Pa, ja…šta da se peglamo. Raduj se Bošnjački rode….nauticamid wrote: ↑16/03/2025 11:12Imamo mi institucije samo se postavlja pitanje zasto ih ne zele koristiti.
Imamo i mi svoje chacije koji zele da uce, a trenutno su na vlasti. Ispostava BIH-a.
-
gold'n'brown
#15093 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mislim da si me potpuno pogresno shvatio, ja bih spreman bio poginuti za ovu drzavu, ali treba biti realan da se ovakve stvari ne mogu nazalost sprovesti onako kako bi nas vecina zeljela.CrveniKuk wrote: ↑16/03/2025 11:16Može, treba iskopati i temelje ove države, pa da nestane kako bi vam duša bila na mjestu.gold'n'brown wrote: ↑16/03/2025 11:07 Ja predlazem kopanje tunela ispod palate RS i onda dok bude u hali izvuci ga kroz taj tunel.
-
JovicSA
#15094 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma Zahiragiću, jesi li to ti?Prpa.ba wrote: ↑16/03/2025 11:19Konakovic je vec sedmicama u misiji objasnjavanja javnosti zasto je mirna kiprizacija drzave jedino rjesenje, a suverena ali "sankcionisana i izolovana" RS realnost. Covjek to iskreno vjeruje, zato je i odabran za izvodjaca radova, a otud i zurnost da gladi odnose sa hrvatima jer pokusava ocuvati makar FBIH kao mjesto zivota za Bosnjake.512MB wrote: ↑16/03/2025 10:06 Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine kazao je da “centralne vlasti” u Sarajevu nemaju snage da uhapse Milorada Dodika.
A ovdje na forumu nas Trojkasi ubjedjuju da im lider laze. Sizofrenija.![]()
- p206
#15095 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Normalno da su zakazale.
Uostalom da je dobio godinu i jedan dan zatvora sad bi bio gdje treba biti i ne bi imao to što imaš... najmanje države od rata.
-
Dr Arsla
#15096 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sretno. Šta čekaš ?CrveniKuk wrote: ↑16/03/2025 11:20Pod hitno ukinuti sve institucije na nivou BIH. Ne trebaju nam. Sta će nama država? Spakovati kofere i otići što prije odavde. Pa, ja…šta da se peglamo. Raduj se Bošnjački rode….nauticamid wrote: ↑16/03/2025 11:12Imamo mi institucije samo se postavlja pitanje zasto ih ne zele koristiti.
-
CrveniKuk
#15097 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U pravu si. BiH nije država. Idemo je i formalno ukinuti. Šta će nam!Hakiz wrote: ↑16/03/2025 11:17Kada podvučeš liniju, imaš naredbu suda o privođenju.Point. wrote: ↑16/03/2025 11:16Tom logikom svaki kriminalac može mirno spavati jer se zaboga moža zapucati. Zna se posao Sipe i policijskih organa i oni taj posao moraju odraditi na ovaj ili onaj način. Time se pokazuje i dokazuje da pravna država postoji.made_in_sarajevo wrote: ↑16/03/2025 10:20 Treba konakovic izaci i reci jebat cemo im mater, saljemo rochel i one transportere BOV, ja sam na celu sa ramom, idemo mu jebati mater.
- dr_Evil
#15098 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa ja godinama trubim na forumu da BiH nije drzava u punom kapacitetu, odnosno da je drzava samo gdje je ostala Armija BIH. Ali gledaj, ovaj put grijesis, ne treba furati pritisak. Dodik cim se izda potjernica ima opciju da bjezi, pokrene rat, ili bude uhapsen. Kako god situacija se mora rijesiti, a pat moze tinjati neko vrijeme, ne moze dugo.Hakiz wrote: ↑16/03/2025 11:17
Kada podvučeš liniju, imaš naredbu suda o privođenju.
Ne treba dozvoliti situaciju gdje ce kao sto Dodik kaze EUFOR stati na entitetske linije, onda si uradio sve sta zeli. Treba nastaviti gurati ovu pricu, covjek je proslost, ne moze se vise kandidovat ni za jednu politicku funkciju osim ako mu neko pruzi ruku spasa na drugostepenoj. Ako se politicki srusi, srusit ce mu se i sistem, doci ce novi pastusi zeljni novca.
Do danas presuda pretiv Dodika je bila BDSM vlazni snovi, nikad nijedan ovako visok politicar nije bio osudjen. Pravno vise nema nedodirivih.
-
laik1981
-
CrveniKuk
#15100 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U pravu si. Idemo kod Dodika direktno da formalizijemo kiparizaciju Bosne i Hercegovine. Da završimo stvari, što prije. Nema patnje…pokreni prema svojim ovaj prijedlog i da imaš podršku određenog broja ljudi na ovom forumu. Idemo, samo jako….Prpa.ba wrote: ↑16/03/2025 11:19Konakovic je vec sedmicama u misiji objasnjavanja javnosti zasto je mirna kiprizacija drzave jedino rjesenje, a suverena ali "sankcionisana i izolovana" RS realnost. Covjek to iskreno vjeruje, zato je i odabran za izvodjaca radova, a otud i zurnost da gladi odnose sa hrvatima jer pokusava ocuvati makar FBIH kao mjesto zivota za Bosnjake.512MB wrote: ↑16/03/2025 10:06 Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine kazao je da “centralne vlasti” u Sarajevu nemaju snage da uhapse Milorada Dodika.
A ovdje na forumu nas Trojkasi ubjedjuju da im lider laze. Sizofrenija.![]()