Lutrija BiH - PREVARA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
van helsing

#1501 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by van helsing »

Anonimna Lutrija wrote:Kako Vas nije stid da pišete ove gluposti? Ako neko ima tehničke probleme, to je normalno. Stidite se. Odma protiv Lutrije BiH i odma "lopuže"... Da Vas stid bude.
Evo crvenim se za sebe i sve one koji su protiv lutrije i koji kazu da su lopuze :lol: :lol:
Nije Lutrija lopuza,to je mafija,koja radi na "legalan" nacin.
Nesto cesto imate "tehnicke probleme" :!:
Do 18h mogu kupit bingo ili uplatit loto na dan izvlacenja.
Sve poslije je za naredno kolo.
U doba kada su tehnika i tehnologija toliko uznapredovale,sasvim sam siguran da su 2h do pocetka izvlacenja dovoljna da lutrija ima uvid sta je prodato/uplaceno od kombinacija.
Dovoljno je samo jedna loptica u bubnju da bude "teza" i nikad nece biti izvucen jack pot dok se u Lutriji ne smiluju.
Zakleo sam se prije 5-6 godina,da nikada vise necu dati niti jednu markicu Lutriji,i istrajao sam u tome,bogu hvala.
Tada je jack pot iznosio nekoliko miliona,bingo groznica trese narod,idu listici ko' halva.
Al po carsiji ide prica da ce biti vise dobitnika,tj.nece BiH dobit novog milionera,da se to zna unaprijed,da je nastimano,cak su bile i interne opklade.
I gle cuda,fakat bi tako. :shock:
Lutrija mene osjetit nece,ali je meni dusa rahat,znam da me neki tamo ne prave budalom.

Tapatalk 2
van helsing

#1502 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by van helsing »

Anonimna Lutrija wrote:Ma znaš šta, odjebi. ;)
Na forumima gdje sam moderator/co-admin,za ovakav nacin pisanja, banuju bez opomene.
Nisam ja taj koji banuje,ne volim to,radije obrisem ili edit. post,uz opomenu na PP,ali u mod/admin zoni vidim ko i zasto je popio ban.
Nadam se da ce ubrzo nadlezni organi pokrenuti istragu o poslednjim desavanjima.

Tapatalk 2
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1503 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by ladyblue18 »

Anonimna Lutrija wrote:
Ne "proturam laži narodu". Našem narodu nikad nećeš udovoljiti. Svi nešto namišljaju. Ma znaš šta, odjebi. ;)
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”
» Anonimna Lutrija

mjesec
sokkia

#1504 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by sokkia »

van helsing wrote:
Anonimna Lutrija wrote:Kako Vas nije stid da pišete ove gluposti? Ako neko ima tehničke probleme, to je normalno. Stidite se. Odma protiv Lutrije BiH i odma "lopuže"... Da Vas stid bude.
Evo crvenim se za sebe i sve one koji su protiv lutrije i koji kazu da su lopuze :lol: :lol:
U doba kada su tehnika i tehnologija toliko uznapredovale,sasvim sam siguran da su 2h do pocetka izvlacenja dovoljna da lutrija ima uvid sta je prodato/uplaceno od kombinacija.
Dovoljno je samo jedna loptica u bubnju da bude "teza" i nikad nece biti izvucen jack pot dok se u Lutriji ne smiluju.
Zakleo sam se prije 5-6 godina,da nikada vise necu dati niti jednu markicu Lutriji,i istrajao sam u tome,bogu hvala.
Tada je jack pot iznosio nekoliko miliona,bingo groznica trese narod,idu listici ko' halva.
Al po carsiji ide prica da ce biti vise dobitnika,tj.nece BiH dobit novog milionera,da se to zna unaprijed,da je nastimano,cak su bile i interne opklade.
I gle cuda,fakat bi tako. :shock:
Lutrija mene osjetit nece,ali je meni dusa rahat,znam da me neki tamo ne prave budalom.

Tapatalk 2
:thumbup:
isti sam ti, zakleo se da nikad više ni fenig za tu lakrdiju :x
J.P.Montoya

#1505 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by J.P.Montoya »

i šta na kraju bi za taj famozni bingo...dobismo li milionera :D
Bane Coolin

#1506 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by Bane Coolin »

van helsing wrote:
a i tada kad bude izvučen, kao lafo "neko" dobio u Žepču, i lafo želi biti amoniman :-)
u americi i drugim zemljama zapada dobiju ljudi stotine miliona pa ih objave facom na tv, a kod nas lafo ko biva ne zna se ko je dobio
a ono ustvari pare ostanu u lutriji, jer taj izvučeni tiket nije ni prodat :lol:
respo

#1507 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by respo »

e jbg sada
na americkom lotu vjerovatno ima klauzula dobitnik mora da se slika pored onog velikog ceka u promotivne svrhe i slicno
a zamisli sebe da dobijes bi li ti htio ostati anoniman ili da te slikaju i da izadjes u svim novinama da si dobio 2-3 miliona
drndalo

#1508 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by drndalo »

Da, sa sve adresom i brojem telefona... U Avazu po mogucnosti...
Bane Coolin

#1509 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by Bane Coolin »

koje gluposti
imaju ljudi i 10tine miliona maraka i zna se da imaju pa ne nose vreću na glavama
nego se zna i ko su i šta su
drndalo

#1510 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by drndalo »

Pa ne znam bas, ja ne bih bas volio da se zna da sam ja dobio napr. 1-2-3 miliona... Pa da mi se pocnu javljati i "jarani" koje nisam cuo 39 godina...

Da u toj firmi ima svega, ima, ali sad bas da sve stele...? Ne stele, nisu sposobni...
quarterback

#1511 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by quarterback »

Bane Coolin wrote:a i tada kad bude izvučen, kao lafo "neko" dobio u Žepču, i lafo želi biti amoniman :-)
u americi i drugim zemljama zapada dobiju ljudi stotine miliona pa ih objave facom na tv, a kod nas lafo ko biva ne zna se ko je dobio
a ono ustvari pare ostanu u lutriji, jer taj izvučeni tiket nije ni prodat :lol:
aha, kako je, ja gledam da na ulici ne vadim 100 maraka da me ne bi ko umlatio u haustoru a ti bi dao da ti se objavi slika uz vijest da si dobio milione ?

kako da ne...
Neradnik

#1512 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by Neradnik »

Sta bi na kraju jel bio bingo sinoc ili ne?
quarterback

#1513 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by quarterback »

bio je oko 10, kada je zavrsio film, mogao je biti i prije ali FTV nije zelio da prekine film u pola...
tako bar pise u obavjestenju
Neradnik

#1514 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by Neradnik »

mozda je film iso live :lol:
ma kod nas sve moze,bruka & sramota materemi.
Bane Coolin

#1515 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by Bane Coolin »

drndalo wrote:Pa ne znam bas, ja ne bih bas volio da se zna da sam ja dobio napr. 1-2-3 miliona... Pa da mi se pocnu javljati i "jarani" koje nisam cuo 39 godina...

Da u toj firmi ima svega, ima, ali sad bas da sve stele...? Ne stele, nisu sposobni...
opet budalaštinje
ne može se neko sakrit nikako, sazna familija, ona prenese prijateljima, prijatelji dalje šire krug i na kraju se sazna kako tako
primjer čovjeka iz Tuzle koji je bio smećar u Komunalcu i dobio onaj prvi veliki milionski bingo prije nekoliko godina, čitava Tuzla zna za njega i šta ?? ništa, nit se tipu šta desilo, niti ima kakve veze što zna za to čitav grad

e za ove u Žepču nikako da se sazna ko je ?? zar nije malo čudno :oops:
sve ukazuje da je lova ostala kod bande iz lutrije
kurty

#1516 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by kurty »

Bane Coolin wrote:
e za ove u Žepču nikako da se sazna ko je ?? zar nije malo čudno :oops:
sve ukazuje da je lova ostala kod bande iz lutrije

taj u zepcu... to ovaj zadnji neki 2-3 miliona???
ako je taj, valjda su to one radne kolege.. 4 njih... rade nesto kao komercijalisti i kroz koji god krad valjda prolaze, kupe po listic... i tada ih je potrefilo

sinoc zanimljiva scena... zadnji broj se izvlaci, dolje pise da ima jedan listic sa 14 pogodaka...

onaj izvjestaj... sa 14 pogodaka-nema

sta li je bilo sa tog listica, Bog sami zna
van helsing

#1517 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by van helsing »

Nisam gledao,sorry,jel bilo uzivo ili snimak poslije filma :?
perfect_guy

#1518 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by perfect_guy »

kurty wrote:

sinoc zanimljiva scena... zadnji broj se izvlaci, dolje pise da ima jedan listic sa 14 pogodaka...

onaj izvjestaj... sa 14 pogodaka-nema

sta li je bilo sa tog listica, Bog sami zna
tu bi trebalo da budu 14ke koje na 33. broju nemaju deseterac (da je izvlačenje išlo dalje vjerovatno bi ih bilo), a taj je bio sigurno u grupi deseteraca
shibonja

#1519 Re: Lutrija BiH - PREVARA

Post by shibonja »

Tacno na 33 broju je bio jedan dobitak sa 14 pogodaka,dok dalje na kraju izvjestaj kaze Hazim i stoji 0 stvarno u onoj rubrici?? sa 14 pogodaka nema dobitnika a dobitak je kao 200 km,ma oni muljaju kako stignu,koga poslati da to proceslja kad su drzavni??
Post Reply