Evo crvenim se za sebe i sve one koji su protiv lutrije i koji kazu da su lopuzeAnonimna Lutrija wrote:Kako Vas nije stid da pišete ove gluposti? Ako neko ima tehničke probleme, to je normalno. Stidite se. Odma protiv Lutrije BiH i odma "lopuže"... Da Vas stid bude.
Nije Lutrija lopuza,to je mafija,koja radi na "legalan" nacin.
Nesto cesto imate "tehnicke probleme"
Do 18h mogu kupit bingo ili uplatit loto na dan izvlacenja.
Sve poslije je za naredno kolo.
U doba kada su tehnika i tehnologija toliko uznapredovale,sasvim sam siguran da su 2h do pocetka izvlacenja dovoljna da lutrija ima uvid sta je prodato/uplaceno od kombinacija.
Dovoljno je samo jedna loptica u bubnju da bude "teza" i nikad nece biti izvucen jack pot dok se u Lutriji ne smiluju.
Zakleo sam se prije 5-6 godina,da nikada vise necu dati niti jednu markicu Lutriji,i istrajao sam u tome,bogu hvala.
Tada je jack pot iznosio nekoliko miliona,bingo groznica trese narod,idu listici ko' halva.
Al po carsiji ide prica da ce biti vise dobitnika,tj.nece BiH dobit novog milionera,da se to zna unaprijed,da je nastimano,cak su bile i interne opklade.
I gle cuda,fakat bi tako.
Lutrija mene osjetit nece,ali je meni dusa rahat,znam da me neki tamo ne prave budalom.
Tapatalk 2