Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U petak 1.6.2012. Lutrija BiH je prevarila desetine hiljada igraca sirom Bosne i Hercegovine.
Neime, kao 21. izvuceni broj je prikazan broj 3, da bi se broj 3 ponovo pojavio priliom izvlacenja 27. broja. Kad su primijetili sta su uradili, broj 3 je ekspresno vracen u bubanj.
Ko ce odgovarati za ovu prevaru???!!!!!
Last edited by drugtito2011 on 02/06/2012 23:10, edited 1 time in total.
normalno da je prevara kad su sebi dozvolili luksuz da na super lotu uzimaju 8 km a da trica vrijedi samo 2,80 km ,a uz to u zadnja 4 kola izvlace tri ista broja,učinili su nam veliku uslugu jer su toboze smanjili cijenu kolone za 50 % al zato uzimaju i kapom i šakom na trojci UPLATIŠ 8 A DOBIJEŠ 2,80 KM fujjjjjjj....
devedeset i neke u Njemačkoj se desilo da jedni brojevi izlaze a da druge zumiraju i čitaju. Uhvaćeni u štimanju voditeljica sva izgubljena. Istina nisu nikom štimali da dobije nego su štimali da niko ne dobije jer je uplata rasla vrtoglavo zbog jack pota a zna se da je njihova polovica uplate. Od kad postoji on line uplata i oni znaju koje kombinacije nisu uplaćene ništa to više nije u redu.
Nista novo od vatale.Ja sam se ovdje shebo dokazujuci narodu njihove lopovluke na jednoj drugoj temi i nije vise ni bitno.Sad ce doci "respo" i braniti nebranjivo..A narod ko narod,nastavit ce igrati i dalje i ovaj lopovluk ce proci kao i ostali...
Ma treba njima dobro zabiberiti ako je ovo istina. Cekam da vidim video
I mene zanima kako peterac u vandrednom kolu gdje jedan listic iznosi 2.5KM moze biti manji u odnosu na rednovno kolo ? Podjelite taj usrani jackpot u svakom kolu na peterce i deseterce, ako vec nema jackpota onda nek peterac bude i 50KM, sta fali...
al neeeeeeeeeee, valja raju zajebat -.- i sto vise para im izbit iz dzepova
Jednom je Hazim procitao broj prije nego sto je izasao .Znaci Hazim lupam izgovara broj 55,onda kamera prikaze bubanj i tamo se jos vrte kuglice .Onda lagano bubanj "usisa" 55-icu i to je to
UMMMM...Imam jedno 300 propalih listica, cuvam ih u jednoj kutiji..Kao sto neko sakuplja salvete ja sakupljam propale listice od igara na srecu xD...Moglo bi se ovo unovciti, bio je vakat