Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tarik19 wrote:Ako cemo pravo, njemu je malo falilo da odabere Kanadu umjesto BIH. Ja to znam jel upravo zivim u Kanadi i dobro se sjecam kako se to sve odvijalo. Begovic je prvenstveno odabrao da igra za nas radi ogromnog pritiska od strane medija i javnost u BIH nego bilo sta drugo. Da nisu svi vrsili pritisak na njega kako bi odabrao BIH, ja sam 100% uvjeren da bi on danas branio za Kanadu. Tuzno ali istinito!
rece covjek koji prati reprezentaciju od 2003. godine. Eto nije mogao spavati od pritiska nasih medija. Eto baska je taj pritisak dopirao preko bare do daleke Kanade.
PA vise mu je Kanada u zivotu dala nego BiH i on opet izabere BiH. I jos dodje u ovaj javasluk od naseg saveza, Bas trazimo manu u svemu. Bitno je nek je on izabrao da igra za nas ostalo nije bitno.
e svasta cu ja procitati, covjek izabere bih i opet nesto ne valja mogu mislit sta bi se tek pisalo da je izabrao kanadu, jos jedan od mnooogo razloga zaso svi zaobilaze bih i igraju za druge reprezentacije
BarbaDue wrote:ne znam zbog cega je danas dobio karton, nadam se da je time spasio gol, a nikako verbalni duel ili prigovor sudiji?
Spuc'o Sahu
31 Begovic comes flying our of his goal and collects Saha with a high foot. It was high and late but luckily outside of his penalty area. Andre Marriner gives him a yellow for his troubles
Tarik19 wrote:Ne brini, postace bitno zasto je on odabrao nas kada bude presao u United ili Chelsea pa kada onda bude odlucio da se odrekne od reprezentacije.
I ja sam za Begovića, jer je sad redovniji i sigurno u boljoj formi od Hasagića. To što su mnogi pljuvali po Hasagiću onda kada Begović nije imao minute u Premiershipu je nešto drugo. Nadam se da se Asmiru neće često ponavljati smrtonosne gripe i da će odsad biti 100% na raspolaganju Sušiću.
Stvarno merhametli, ja mu ne bih nikad halalio. Ne bih igrao iz protesta. Joj Asmira, on baš po svom gradi karijeru, boli ga k**ac za sva pravila koja postavljaju treneri. Daleko će dogurati