Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
malakh wrote: ↑02/04/2026 17:01
spaha i barbarez trebaju zavrsiti catovica iz sttutgarta, pejcinovica iz wolfsburga, topalovica iz intera i jakupovica iz kiela i imali bi mozda najtalentovaniju repku na balkanu.
Ako zavrse Pejcinovica i ja sam i vise nego zadovoljan
Mislim da ce ga Njemci uzeti sebi.
pricalo se da ce austrijanci uzeti dedica, nijemci alajbegovica, ameri esmira, slovenci muharemovica, pa eto. objasnise im nasi.
dzeko je rekao jednu recenicu koju svi trebaju cuti: “djecu trebamo vratiti kuci, da igraju za zemlju svojih predaka”.
Nadam se.
Mislim da je u njegovom slucaju teza situacija, jer je rijec o Njemcima.
Nadam se da nece biti iznenađenja i sramote sa spiskom za mundijal, da neko izvisi radi menađera i igraca Borca i Zrinjskog, kao i da se pojave neki padobranci koji ce nicim izazazvnim ici.
Poznavajuci nas savez mislim da je ovo neizbjezno.
pricalo se da ce austrijanci uzeti dedica, nijemci alajbegovica, ameri esmira, slovenci muharemovica, pa eto. objasnise im nasi.
dzeko je rekao jednu recenicu koju svi trebaju cuti: “djecu trebamo vratiti kuci, da igraju za zemlju svojih predaka”.
Nadam se.
i catovic i pejcinovic se nadaju njemackoj, ali sumnjam iskreno.
Jebala ih Njemačka ako su toliko glupi da misle da imaju kvaliter biti dio Manšafta sve godine. Neka pogledaju kako su ostali koji su se nadali Njemačkoj završili.
hzsa22 wrote: ↑02/04/2026 20:39
Ja bi poveo i Vukovica i Deketa. Prvog bi ubacio u 93oj minuti prve utakmice i sutra ga poslao nazad, drugi bi vec bio u ozbiljnijim planovima.
insaneinthebrain wrote: ↑02/04/2026 21:13
red je da Barbarez povede nekog iz premijer lige. pa makar nek sjedi na tribinama. bice dovoljno mjesta samo je pitanje ima li htijenja i volje
Uvijek je neko isao. Mene samo zanima zasto da ide? Ima li neki razlog, ili onako?
Jebala ih Njemačka ako su toliko glupi da misle da imaju kvaliter biti dio Manšafta sve godine. Neka pogledaju kako su ostali koji su se nadali Njemačkoj završili.
Puno je lakse odbiti Sloveniju, Svedsku i Austriju, u odnosu na Njemacku i takve zemlje. To je cinjenica.
Eto koliko, kad je i dosta Turaka igralo za Njemce
Pejcinovic ima potencijal i nije nemoguce da bude imao uspjeha sa Njemackom.....Ali mu je u BiH zagarantovano mjesto prvog napadaca na duge staze. Ima i mladu ekipu, i imat se skim igrati. Stvarno se nadam da ce on jednog dana zaigrati za nas.
red je da Barbarez povede nekog iz premijer lige. pa makar nek sjedi na tribinama. bice dovoljno mjesta samo je pitanje ima li htijenja i volje
Uvijek je neko isao. Mene samo zanima zasto da ide? Ima li neki razlog, ili onako?
Zna li se da li su Rade Krunić i Ahmedhodzic - koje Barbarez sramotno nije pozvao u ekipu i 95% foruma i navijača se slozilo sa tim da ih je trebao zvati - sto znaci da je to istina - čestitali odlazak Bosne na SP?
VIdim i Huseinbasicu super ide u klubu i karijeri.
Samo se trebaju sjetiti malog Halilovica. Koji je zavrsio karijeru i sad je negdje u NL na klupi sa nula golova i jednom asistencijom. Minutaza nikakva. A nije htio u BiH, hoce HR. Zamisli kad se on u jednoj Hr nije ostvario kako ce pejcinovic i catovic u De. Budale.
Plavo-bijeli wrote: ↑02/04/2026 23:49
Zna li se da li su Rade Krunić i Ahmedhodzic - koje Barbarez sramotno nije pozvao u ekipu i 95% foruma i navijača se slozilo sa tim da ih je trebao zvati - sto znaci da je to istina - čestitali odlazak Bosne na SP?
VIdim i Huseinbasicu super ide u klubu i karijeri.
Ko se bolan složio, ne valjaj gluposti. Da su se klosari barem udostojili čestitati. Jesu nam falili, jesu kurac? S Krunićem ne znamo ni šta se desilo, ali eto mogao je i on čestitati, barem. Drazi su mi Muharemović, a posebno Katić koji se baca na glavu za razliku od uvrijeđene princeze koja bi birala kad da igra..
Samo se trebaju sjetiti malog Halilovica. Koji je zavrsio karijeru i sad je negdje u NL na klupi sa nula golova i jednom asistencijom. Minutaza nikakva. A nije htio u BiH, hoce HR. Zamisli kad se on u jednoj Hr nije ostvario kako ce pejcinovic i catovic u De. Budale.
Ma to je tipično nedozrelo razmišljanje i nada da ćeš zaigrati za ELF. Velika klasa moraš biti, pa i puno bolji, barem duplo od svabe, da bi opstao. Do U21 to ide fino, onda jednostavno 1% su im šanse za prvu ekipu. Pravi primjer je Halilović koji je izgorio..
Jel iz Zelje ili iz Sarajeva ??
iz Rudara
Spanca nekog
Al evo ozbiljno, da recimo sad ima jednno mjesto za nekog iz premijerke ( ono, obezjedjeno,) koga bi ti poveo ?Ko je to zasluzio?
I bi li se taj medju ovim igracima osjecao kao krme u teheranu
Point. wrote: ↑02/04/2026 20:18
Ma to je tipično nedozrelo razmišljanje i nada da ćeš zaigrati za ELF. Velika klasa moraš biti, pa i puno bolji, barem duplo od svabe, da bi opstao. Do U21 to ide fino, onda jednostavno 1% su im šanse za prvu ekipu. Pravi primjer je Halilović koji je izgorio..
Slazem se. Sto ti kazes drazi su mi ovi momci sada, od svih tih „umisljenih velicina“. Ko nece igrati i kome ce BiH biti drugi izbor, ne mora ni doci.
Puno je lakse odbiti Sloveniju, Svedsku i Austriju, u odnosu na Njemacku i takve zemlje. To je cinjenica.
Eto koliko, kad je i dosta Turaka igralo za Njemce
Pejcinovic ima potencijal i nije nemoguce da bude imao uspjeha sa Njemackom.....Ali mu je u BiH zagarantovano mjesto prvog napadaca na duge staze. Ima i mladu ekipu, i imat se skim igrati. Stvarno se nadam da ce on jednog dana zaigrati za nas.
Zasto nu je zagarantovano mjesto prvog napadaca? Jel se to Demirovic oprasta od fudbala? Jel Bazdar jos aktivno igra?
Nadam se da cemo pametno iskoristiti ta dodatna mjesta za SP i da ćemo nekog nagovoriti da zaigra za nas time sto ce dobiti poziv da ide u Ameriku...ugl vjerujem da ce to Spaha i ostali dobro odraditi kako god tj najbolje sto mozemo.
Nama najvise treba taj kvalitetan vezni, defanzivni vezni.
Za napadača imamo Demirovića koji je tu za narredna 2 Svjetska i 2 evropska, kao i za Tabakovića mada od njega ocekujem da ce tu biti na ovom nivou jos narednih samo par godina. Od Bazdara nista ne ocekujem, mada mozda nas iznenadi.
Samo cu reci jednu stvar. Kada dodje do domace lige i sudjenja, prvi sam da se Vici sjetim familije, od 2021. do danas. Ali, i to je veliko ali, Barbarez i Spaha apsolutno imaju odrijesene ruke da zajebu nacionalni kljuc i da traze momke koji se srcem bore. I to je golemo. Niko trenutno ne broji krvna zrnca, samo one koji hoce da ostave srce na terenu. Za sve ostale, fuck off, bez obzira na ime!!! Grade likovi (uz Vicin amin) kult postovanja reprezentacije, i svaka im cast na tome…
Taj Pejčinović napunio 21, u 23 utakmice 5 golova. Jeste da je mlad, ali Demir i Tabak bolju statistiku imaju.. Neka ga još malo da se čeliči ako želi ginuti za dres, neka batali svabe. Ja bih prije ganjao onog Amerikanca, sad ga tamo zavrsiti na ljeto. Nek nam sad završe Janeta, eto Čeferina. Nismo vise prijetnja nikome.
Ali zar to ikoga cudi? Time samo potvrdjuje da ova i ovakva reprezentacija nije za njega. Upravu je sto je rekao da ne zeli igrati za nju.
Zanimljiva je i situacija nakon historijskog plasmana naše reprezentacije na SP. Anelov je otac objavio video u kojem u krugu prijatelja i porodice slavi pobjedu.
Sa druge strane, na oficijelnom Instagram profilu njegovog sina, nema ništa. Ni kratka čestitika kolegama, ni kratka poruka za zemlju koju voli.
Ali zar to ikoga cudi? Time samo potvrdjuje da ova i ovakva reprezentacija nije za njega. Upravu je sto je rekao da ne zeli igrati za nju.
Zanimljiva je i situacija nakon historijskog plasmana naše reprezentacije na SP. Anelov je otac objavio video u kojem u krugu prijatelja i porodice slavi pobjedu.
Sa druge strane, na oficijelnom Instagram profilu njegovog sina, nema ništa. Ni kratka čestitika kolegama, ni kratka poruka za zemlju koju voli.
Tužno.
Ja, kao prava mahalusa, jos prije sam to provjeravala kontam, mozda dosao pameti
ali jok, nista, kao da se utakmica nije ni igrala