Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Banksy

#1501 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Banksy »

General War wrote:
Je li stvarno vjerujes u to, ili to kazes radi mene?
Navijaš li zaista za Hadžikadića? Ako da, zašto? Hoćeš li glasati za njega?
SaraFina

#1502 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

:lol:
Kikibombona

#1503 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

Banksy wrote:Prvo, 'ovih' nema jer više nema Lagumdžije, drugo, i da ima, zar su ovi krezubi iznad isto što i SDP, i treće, jel ti navijaš za Mirsu ili si zapravo protiv nekog?
SDP-eovce kao da je masina za kloniranje izbacila, koristeci sjeme dr. Zlatka Lagumdzije. :izet: :D

Jedini problem je sto Zlatko za razliku od njih ima karizmu i inteligenciju.

SDP-eovci - mulave, bezizrazajne face. Nermin Niksic, Sasa Magazinovic, Denis Becirevic... ima li jos onog Masica? Sve iste njuske jbt. :-x

Ja sam protiv SDP-a. Ovu stranku treba ugasiti jer je stetocinska. Nudi iluziju gradjanske, socijaldemokratske, ali je zapravo olicenje partokratije, podanciko-uvlakackog mentaliteta, kriminala i korupcije.

Treba nam istinska a ne lazna ljevica.
Haris.ba

#1504 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Haris.ba »

General War wrote:Kakav god da je komcept, i koliko god se Hadzikadic "provaljivao"...opet je IZASAO na TV ekrane.
Ponavljam, da je izašao na TV ekrane i rekao da će napraviti zid na Drini i ista će Srbija platiti - bilo bi efekta od tog izlaska na ekrane.

Ne funkcionište medijska politička promicja u BiH na taj način.

General War

#1505 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Banksy wrote:
General War wrote:
Da i najvjerovatnije HOCU...radi SVOG mira...i da ogolim olos, lakse ce mi biti kad ih budem hapsio.

Ali ti nisi odgovorila na moje pitanje?
Sinapsa

#1506 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Sinapsa »

Ljudi ovo je rat... :D
Smrcak15

#1507 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Samo mi nije jasna ova stvar, kako ove pobornike Becirovica uopste nije sramota uopste doci na temu o hadzikadicu i pisati bljuvvotine poslije sinoce debate kad taj isti Becirovic nije htio ucestvovati...ja ne bi imao obraza uci na SDP topic da nije Hadzikadic otisao i da je odbio kao Becirovic jucer i da onda nesto palamudim protiv SDP:a a onaj koa zagovaram nesmije na pisljivu debatu izaci...sto je jos gore prvi je odbio :-)
SaraFina

#1508 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.
commendatore

#1509 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by commendatore »

Smrcak15 wrote:Ma ta ce Harvard, marginalac ba :-) :-) :-)
Image

daj nam, elektricara savjetnika, tek tako moze kandidat doci do predsjednicke stolice
Image

:lol: :lol: :lol:
u pravu si dje ce nama zanatlija krojit sudbinu kad je i ovaj bio smijesan :mrgreen:

Image

:mrgreen:
General War

#1510 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

SaraFina wrote:Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.
Sta fali? Nije radi hadzikadica vec radi "Ljevice"...svako svog kandidata, i eto sad su drugaciji :-) :lol:
cassius

#1511 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by cassius »

Ljudi koji su do skora dali glas Bakiru Hadziomerovicu pametuju sad... :lol: :lol:
Banksy

#1512 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Banksy »

Smrcak15 wrote:Samo mi nije jasna ova stvar, kako ove pobornike Becirovica uopste nije sramota uopste doci na temu o hadzikadicu i pisati bljuvvotine poslije sinoce debate kad taj isti Becirovic nije htio ucestvovati...ja ne bi imao obraza uci na SDP topic da nije Hadzikadic otisao i da je odbio kao Becirovic jucer i da onda nesto palamudim protiv SDP:a a onaj koa zagovaram nesmije na pisljivu debatu izaci...sto je jos gore prvi je odbio :-)
Jel i kod vas u Švedskoj veliki idu na debate s lauferima?

Kandidati velikih stranaka nikada ne idu na duele s autsajderima i poluanonimusima poput ove trojice sinoć.ž

A kakva im je 'debata' bila i šta su u njoj pokazali, bolje da ni oni nisu otišli.
Kikibombona

#1513 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

General War wrote:
SaraFina wrote:Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.
Sta fali? Nije radi hadzikadica vec radi "Ljevice"...svako svog kandidata, i eto sad su drugaciji :-) :lol:
Upravo tako, niko ne brani SDP-eu, Zeljku i Reufu da se organizuju. Nije jos kasno.
General War

#1514 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Banksy wrote:
Smrcak15 wrote:Samo mi nije jasna ova stvar, kako ove pobornike Becirovica uopste nije sramota uopste doci na temu o hadzikadicu i pisati bljuvvotine poslije sinoce debate kad taj isti Becirovic nije htio ucestvovati...ja ne bi imao obraza uci na SDP topic da nije Hadzikadic otisao i da je odbio kao Becirovic jucer i da onda nesto palamudim protiv SDP:a a onaj koa zagovaram nesmije na pisljivu debatu izaci...sto je jos gore prvi je odbio :-)

Kandidati velikih stranaka nikada ne idu na duele s autsajderima i poluanonimusima poput ove trojice sinoć.ž

A kakva im je 'debata' bila i šta su u njoj pokazali, bolje da ni oni nisu otišli.
Kakve su do sada rezultate polucili sve prisutni u zadnjih dvadeset godina...bolje da se nisu ni kandidovali.
General War

#1515 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Kikibombona wrote:
General War wrote:
Upravo tako, niko ne brani SDP-eu, Zeljku i Reufu da se organizuju. Nije jos kasno.
Eno i Hadzikadic kaze u 24 minutu...ako vec toliko brane BiH a vamo svako svog kandidata...i sad nekim forumasima Hadzikadic kriv :-)
SaraFina

#1516 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Kikibombona wrote:
General War wrote:

Plus Dodik? Priznajte da ste SNSD-ovi članovi!!! :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1517 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Velkoski »

General War wrote:
Banksy wrote:
General War wrote:
Da i najvjerovatnije HOCU...radi SVOG mira...i da ogolim olos, lakse ce mi biti kad ih budem hapsio.

Evo sve i da pobijedi, kako misliš da ih hapsi? :mrgreen:
Banksy

#1518 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Banksy »

General War wrote:
Banksy wrote:
General War wrote:

Koga ćeš to ti hapsit'? :mrgreen:

Možda sam te pomiješala s nekim, ali čini mi se, znajući tvoj forumski opus, nema šanse da ti daš glas bilo kojem bošnjačkom kandidatu, tako da, mani šuplju.
Smrcak15

#1519 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Banksy wrote:

da da da, itekako

to je ono sto meni se zamanta u glavi kad vidi kako nasi bezobrazni politicari odbijaju debate sa direktnim protivnicima kao oni nisu dostojni debate ...kakavo smo mi primitivno stado nismo ni svjesni ba :-)

A kakva im je 'debata' bila i šta su u njoj pokazali, bolje da ni oni nisu otišli
ono nije debata, nego unakrsno ispitivanje i to na stresan nacin po minutu jednu da sroce sve sta imaju reci :-)

a debata bi bila da su dosli ljudi sa vlasti da ovi mogu argumentirati protiv, a sta su mogli debatirati protiv jedni drugi kad nisu u vlasti kao SDP-SBB-i SDA
General War

#1520 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

SaraFina wrote:
Plus Dodik? Priznajte da ste SNSD-ovi članovi!!! :D
Jasta nego smo :D
SaraFina

#1521 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Kiki i Smrle u koaliciji. Ko bi rekaL', kobili se nadal' :)

Hajde djeneral inekako.
Last edited by SaraFina on 13/09/2018 14:15, edited 1 time in total.
neon-x

#1522 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

SaraFina wrote::arrow: :|
Kikibombona wrote:
cyprus wrote:Moram priznat da sam i ja sinoć ostao razočaran Hadžikadićem (s tim da nisam gledao cijelu emisiju)... Mislim da mi je sad Šepić favorit za bošnjačkog člana, ali nema on šanse...
Sepic je napamet naucio politicke pamflete koje ispaljuje bez problema. Ljudi poput njega vec 20 godina ponavljaju jedno te isto.

Koncept emisije je katastrofalan...

ili

https://www.youtube.com/watch?v=H6ZV7CCe5Wc

Sad kriv Konzept emisije vam? Jučer ste tvrdili da to što iz Banjaluke kreće u kampanju ima simboliku, (a ne da veze nema da gradjani RS ne mogu glasati za bošnjačkog člana presjedništva) :D :lol:
Draga SaraFina nemas razloga za brigu jer su zanemarivi oni koji dvoje izmedju Zeljka i Mirsada. Mirsad ti nece oduzeti Zeljku glasove. Zeljko 100% ulazi u Predsjednistvo i moci ces naredne cetiri godine kvalitetno zajebavati Hafisa.

Ako vec hoces da osporavas Mirsada moras se poblize i detaljnije informisati o njemu i sustinom njegove kandidature da bi mogla to raditi puno kvalitetnije od Banksy, da nas udavis ovdje jer imas jezik za to. Ovo sto se primas na pricu o tribini u rodnom gradu prije pola godine ne prikazuje te nimalo u dobrom svjetlu.
Kikibombona

#1523 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

SaraFina wrote:Plus Dodik? Priznajte da ste SNSD-ovi članovi!!! :D
SDP mulci vec imaju iskustvo sa Dodikom. Ja nemam.

PS

Hvala sto promovisete Hadzikadica na ovoj temi. :thumbup: Mene puskom ne bi moglo natjerati da otvorim temu SDP ili SDA. :D

Super znak da je ova tema najaktuelnija na forumu. :thumbup: :thumbup:

Rezultat toga je da vecina forumasa podrzava Hadzikadica. Samo nastavite. :thumbup:
drag_gost

#1524 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

Ajmo onda na silu za Becirevica? Jadna je ta kampanja.

Hadzikadic je jedini logican izbor, sve ostalo je protiv BiH direktno. SDP, SDA, a i SBB su vec bili ili su na vlasti. Isto sranje, sve tri opcije. Neko malo manje, neko malo vece, ali generalno isto.

Mirsad Hadzikadic je najbolji bh. izbor jos od rata pa na ovamo.
General War

#1525 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Banksy wrote: Možda sam te pomiješala s nekim, ali čini mi se, znajući tvoj forumski opus, nema šanse da ti daš glas bilo kojem bošnjačkom kandidatu, tako da, mani šuplju.
A ha, sad ide red diskreditacije na forumu...nije dugo trebalo :izet:
A kazes da Lagumdzije nema vise :lol:
Locked