Navijaš li zaista za Hadžikadića? Ako da, zašto? Hoćeš li glasati za njega?General War wrote:
Je li stvarno vjerujes u to, ili to kazes radi mene?
Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- Banksy
#1501 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
- SaraFina
- Kikibombona
#1503 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SDP-eovce kao da je masina za kloniranje izbacila, koristeci sjeme dr. Zlatka Lagumdzije.Banksy wrote:Prvo, 'ovih' nema jer više nema Lagumdžije, drugo, i da ima, zar su ovi krezubi iznad isto što i SDP, i treće, jel ti navijaš za Mirsu ili si zapravo protiv nekog?
Jedini problem je sto Zlatko za razliku od njih ima karizmu i inteligenciju.
SDP-eovci - mulave, bezizrazajne face. Nermin Niksic, Sasa Magazinovic, Denis Becirevic... ima li jos onog Masica? Sve iste njuske jbt.
Ja sam protiv SDP-a. Ovu stranku treba ugasiti jer je stetocinska. Nudi iluziju gradjanske, socijaldemokratske, ali je zapravo olicenje partokratije, podanciko-uvlakackog mentaliteta, kriminala i korupcije.
Treba nam istinska a ne lazna ljevica.
- Haris.ba
#1504 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ponavljam, da je izašao na TV ekrane i rekao da će napraviti zid na Drini i ista će Srbija platiti - bilo bi efekta od tog izlaska na ekrane.General War wrote:Kakav god da je komcept, i koliko god se Hadzikadic "provaljivao"...opet je IZASAO na TV ekrane.
Ne funkcionište medijska politička promicja u BiH na taj način.
- General War
#1505 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Da i najvjerovatnije HOCU...radi SVOG mira...i da ogolim olos, lakse ce mi biti kad ih budem hapsio.Banksy wrote:Navijaš li zaista za Hadžikadića? Ako da, zašto? Hoćeš li glasati za njega?General War wrote:
Ali ti nisi odgovorila na moje pitanje?
- Sinapsa
#1506 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ljudi ovo je rat... 
- Smrcak15
#1507 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Samo mi nije jasna ova stvar, kako ove pobornike Becirovica uopste nije sramota uopste doci na temu o hadzikadicu i pisati bljuvvotine poslije sinoce debate kad taj isti Becirovic nije htio ucestvovati...ja ne bi imao obraza uci na SDP topic da nije Hadzikadic otisao i da je odbio kao Becirovic jucer i da onda nesto palamudim protiv SDP:a a onaj koa zagovaram nesmije na pisljivu debatu izaci...sto je jos gore prvi je odbio 
- SaraFina
#1508 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.
- commendatore
#1509 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
u pravu si dje ce nama zanatlija krojit sudbinu kad je i ovaj bio smijesanSmrcak15 wrote:Ma ta ce Harvard, marginalac ba![]()
![]()
![]()
daj nam, elektricara savjetnika, tek tako moze kandidat doci do predsjednicke stolice
![]()
![]()

- General War
#1510 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Sta fali? Nije radi hadzikadica vec radi "Ljevice"...svako svog kandidata, i eto sad su drugacijiSaraFina wrote:Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.
-
cassius
#1511 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ljudi koji su do skora dali glas Bakiru Hadziomerovicu pametuju sad...

- Banksy
#1512 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Jel i kod vas u Švedskoj veliki idu na debate s lauferima?Smrcak15 wrote:Samo mi nije jasna ova stvar, kako ove pobornike Becirovica uopste nije sramota uopste doci na temu o hadzikadicu i pisati bljuvvotine poslije sinoce debate kad taj isti Becirovic nije htio ucestvovati...ja ne bi imao obraza uci na SDP topic da nije Hadzikadic otisao i da je odbio kao Becirovic jucer i da onda nesto palamudim protiv SDP:a a onaj koa zagovaram nesmije na pisljivu debatu izaci...sto je jos gore prvi je odbio
Kandidati velikih stranaka nikada ne idu na duele s autsajderima i poluanonimusima poput ove trojice sinoć.ž
A kakva im je 'debata' bila i šta su u njoj pokazali, bolje da ni oni nisu otišli.
- Kikibombona
#1513 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Upravo tako, niko ne brani SDP-eu, Zeljku i Reufu da se organizuju. Nije jos kasno.General War wrote:Sta fali? Nije radi hadzikadica vec radi "Ljevice"...svako svog kandidata, i eto sad su drugacijiSaraFina wrote:Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.![]()
- General War
#1514 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kakve su do sada rezultate polucili sve prisutni u zadnjih dvadeset godina...bolje da se nisu ni kandidovali.Banksy wrote:Jel i kod vas u Švedskoj veliki idu na debate s lauferima?Smrcak15 wrote:Samo mi nije jasna ova stvar, kako ove pobornike Becirovica uopste nije sramota uopste doci na temu o hadzikadicu i pisati bljuvvotine poslije sinoce debate kad taj isti Becirovic nije htio ucestvovati...ja ne bi imao obraza uci na SDP topic da nije Hadzikadic otisao i da je odbio kao Becirovic jucer i da onda nesto palamudim protiv SDP:a a onaj koa zagovaram nesmije na pisljivu debatu izaci...sto je jos gore prvi je odbio
Kandidati velikih stranaka nikada ne idu na duele s autsajderima i poluanonimusima poput ove trojice sinoć.ž
A kakva im je 'debata' bila i šta su u njoj pokazali, bolje da ni oni nisu otišli.
- General War
#1515 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Eno i Hadzikadic kaze u 24 minutu...ako vec toliko brane BiH a vamo svako svog kandidata...i sad nekim forumasima Hadzikadic krivKikibombona wrote:Upravo tako, niko ne brani SDP-eu, Zeljku i Reufu da se organizuju. Nije jos kasno.General War wrote:Sta fali? Nije radi hadzikadica vec radi "Ljevice"...svako svog kandidata, i eto sad su drugacijiSaraFina wrote:Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.![]()
- SaraFina
#1516 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kikibombona wrote:Upravo tako, niko ne brani SDP-eu, Zeljku i Reufu da se organizuju. Nije jos kasno.General War wrote:Sta fali? Nije radi hadzikadica vec radi "Ljevice"...svako svog kandidata, i eto sad su drugacijiSaraFina wrote:Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.![]()
Plus Dodik? Priznajte da ste SNSD-ovi članovi!!!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1517 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Evo sve i da pobijedi, kako misliš da ih hapsi?General War wrote:Da i najvjerovatnije HOCU...radi SVOG mira...i da ogolim olos, lakse ce mi biti kad ih budem hapsio.Banksy wrote:Navijaš li zaista za Hadžikadića? Ako da, zašto? Hoćeš li glasati za njega?General War wrote:
- Banksy
#1518 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Koga ćeš to ti hapsit'?General War wrote:Da i najvjerovatnije HOCU...radi SVOG mira...i da ogolim olos, lakse ce mi biti kad ih budem hapsio.Banksy wrote:Navijaš li zaista za Hadžikadića? Ako da, zašto? Hoćeš li glasati za njega?General War wrote:
Možda sam te pomiješala s nekim, ali čini mi se, znajući tvoj forumski opus, nema šanse da ti daš glas bilo kojem bošnjačkom kandidatu, tako da, mani šuplju.
- Smrcak15
#1519 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
da da da, itekakoBanksy wrote:Jel i kod vas u Švedskoj veliki idu na debate s lauferima?Smrcak15 wrote:Samo mi nije jasna ova stvar, kako ove pobornike Becirovica uopste nije sramota uopste doci na temu o hadzikadicu i pisati bljuvvotine poslije sinoce debate kad taj isti Becirovic nije htio ucestvovati...ja ne bi imao obraza uci na SDP topic da nije Hadzikadic otisao i da je odbio kao Becirovic jucer i da onda nesto palamudim protiv SDP:a a onaj koa zagovaram nesmije na pisljivu debatu izaci...sto je jos gore prvi je odbio
to je ono sto meni se zamanta u glavi kad vidi kako nasi bezobrazni politicari odbijaju debate sa direktnim protivnicima kao oni nisu dostojni debate ...kakavo smo mi primitivno stado nismo ni svjesni ba
ono nije debata, nego unakrsno ispitivanje i to na stresan nacin po minutu jednu da sroce sve sta imaju reciA kakva im je 'debata' bila i šta su u njoj pokazali, bolje da ni oni nisu otišli
a debata bi bila da su dosli ljudi sa vlasti da ovi mogu argumentirati protiv, a sta su mogli debatirati protiv jedni drugi kad nisu u vlasti kao SDP-SBB-i SDA
- General War
#1520 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Jasta nego smoSaraFina wrote:
Plus Dodik? Priznajte da ste SNSD-ovi članovi!!!
- SaraFina
#1521 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kiki i Smrle u koaliciji. Ko bi rekaL', kobili se nadal'
Hajde djeneral inekako.
Last edited by SaraFina on 13/09/2018 14:15, edited 1 time in total.
-
neon-x
#1522 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Draga SaraFina nemas razloga za brigu jer su zanemarivi oni koji dvoje izmedju Zeljka i Mirsada. Mirsad ti nece oduzeti Zeljku glasove. Zeljko 100% ulazi u Predsjednistvo i moci ces naredne cetiri godine kvalitetno zajebavati Hafisa.SaraFina wrote:![]()
Kikibombona wrote:Sepic je napamet naucio politicke pamflete koje ispaljuje bez problema. Ljudi poput njega vec 20 godina ponavljaju jedno te isto.cyprus wrote:Moram priznat da sam i ja sinoć ostao razočaran Hadžikadićem (s tim da nisam gledao cijelu emisiju)... Mislim da mi je sad Šepić favorit za bošnjačkog člana, ali nema on šanse...
Koncept emisije je katastrofalan...
ili
https://www.youtube.com/watch?v=H6ZV7CCe5Wc
Sad kriv Konzept emisije vam? Jučer ste tvrdili da to što iz Banjaluke kreće u kampanju ima simboliku, (a ne da veze nema da gradjani RS ne mogu glasati za bošnjačkog člana presjedništva)![]()
Ako vec hoces da osporavas Mirsada moras se poblize i detaljnije informisati o njemu i sustinom njegove kandidature da bi mogla to raditi puno kvalitetnije od Banksy, da nas udavis ovdje jer imas jezik za to. Ovo sto se primas na pricu o tribini u rodnom gradu prije pola godine ne prikazuje te nimalo u dobrom svjetlu.
- Kikibombona
#1523 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SDP mulci vec imaju iskustvo sa Dodikom. Ja nemam.SaraFina wrote:Plus Dodik? Priznajte da ste SNSD-ovi članovi!!!
PS
Hvala sto promovisete Hadzikadica na ovoj temi.
Super znak da je ova tema najaktuelnija na forumu.
Rezultat toga je da vecina forumasa podrzava Hadzikadica. Samo nastavite.
- drag_gost
#1524 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ajmo onda na silu za Becirevica? Jadna je ta kampanja.SaraFina wrote:Moglo bi se desiti lako, da zahvaljujući ovom Hadžikadiću Džaferović pa bogami i Faraon "ispod radara" prolete u precjedništvo.
Hadzikadic je jedini logican izbor, sve ostalo je protiv BiH direktno. SDP, SDA, a i SBB su vec bili ili su na vlasti. Isto sranje, sve tri opcije. Neko malo manje, neko malo vece, ali generalno isto.
Mirsad Hadzikadic je najbolji bh. izbor jos od rata pa na ovamo.
- General War
#1525 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Banksy wrote: Možda sam te pomiješala s nekim, ali čini mi se, znajući tvoj forumski opus, nema šanse da ti daš glas bilo kojem bošnjačkom kandidatu, tako da, mani šuplju.
A ha, sad ide red diskreditacije na forumu...nije dugo trebalo
A kazes da Lagumdzije nema vise