Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1501 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

amiliana wrote: Nije samo u Evropi desavalo mi se u Americi kad sam bila ima ih u Svedskoj koliko hoces
Tamnoputa crnka :per:
emko1234

#1502 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by emko1234 »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:Što ja tebe mogu uhakati Bato sa razmišljanjem to ne moze nijedna.

Ni u R.L :D
Uhakas ti, ali sebe ovim logickim vratolomijama na pogresnoj temi. :per:

Gdje mi je Emko kralj?
Tu sam, pratim vas.
Čekam nešto zanimljivo.
Dosad jedino zamiljivo je da bi crnci voljeli da amilliana samo govori osam, osam, osam, osam :D
Ramzess Veliki

#1503 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:
klixoris wrote:Ja te moram samo malo ispraviti : formacija veceg broja riba se zove jato, a ne krdo :D
:lol: ovo je i meni prošlo kroz glavu..jedino to mi se ne slaže :lol:

inače, svaka mu čast! Doktor nauke!
Fino, pomno razrađena strategija koja vodi ka uspijehu.
Emko, priđi slobodno :D

Fakat dečki..budite hrabriji..ne jedemo...
Jesam li to đabe učio kuhati? :sad:
SaraFina

#1504 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Kud Amiliana pomenu crnce?

Kompleksi proradiše odmah.

P.S ne budite levati ona je dijete.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1505 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

emko1234 wrote: Tu sam, pratim vas.
Čekam nešto zanimljivo.
Dosad jedino zamiljivo je da bi crnci voljeli da amilliana samo govori osam, osam, osam, osam :D
Emko prilazis li ikad djevojkama koje te ne gledaju. Npr. u kafani si, primijetio si dobru zensku, medjutim nikako da joj uhvatis pogled.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1506 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:Kud Amiliana pomenu crnce?

Kompleksi proradiše odmah.

P.S ne budite levati ona je dijete.
Vidi se da se druzis sa odvjetnicima :D
dale cooper

#1507 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by dale cooper »

emko1234 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Prilaženje muškarca dami koja je zaokupila njegovu pažnju je nešto najljepše, najuzbudljivije, ali istovremeno je i korak na koji se muškarci sve teže odlučuju.

Da li je to zbog Facebooka, jer je puno lakše javiti se na chatu ili su današnji muškarci puno manje macho nego prije, ili su današnje žene puno odbojnije nego prije, ili je razlog neki sasvim deseti?

Međutim najviše bih volio bih da pažnju usmjerimo NAČINIMA PRILAŽENJA, dakle kojom rečenicom započinjete razgovor, kako se ponašate u slučaju da ne naiđete na dobrodošlicu, kad se uopće odlučujete na prilaženje i sve ostalo, draga gospodo :)

Drage dame bih molio da se uključe odgovarajući na isto pitanje, naravno sa svog aspekta-KAKO VOLITE DA VAM SE PRILAZI, koji biste savjet udijelile muškarcima, koji signali djeluju kao zeleno, a koji kao crveno svijetlo za prilaženje...eto mogu se i anegdote ispirčati mada takvih tema ima sasvim dovoljno. :)

Opletite :thumbup:
Šta sam puta u životu kao mlađi hodao gradom i gledao kako vrhunske ribe vodaju vrhunski klošari i papci.
Jedan dan, tako moj stari i ja sjedimo kod Hodžića na ćevapima. Prolazi ženska, sjećam je se i danas. Na njoj farmerke, na nogama adidas superstar tene, majica bez rukava (ljetni period bio)malo joj se stomak vidi, tamna kosa svezana u visok rep, ona tamnoputa. Prave noge (jes da tad nisam gledao noge) dupe ko iz priče, struk, ma savršena. Jbg ja sam tad bio malac, možda je mogla biti 2001 godina.
S njom hoda futrovani kostur, frajer ko da je iz kontejnera izašao. Mastan, nekakav prljav, neki pirsinzi po njemu, tetovaža. Ma klošar klošar.

I oni prođoše i ja se okrenem onako za njom. Stari vidi, smije se. Kaže šta si bleno, ja njemu tako i tako. Vidi nju, vidi njega.
kaže on meni, vi izađete vani. Vidite ženske, vide one vas. Gledate se pola noći, vi ne prilazite njima. A ona Boga mi vama neće sigurno. U po frke, dođe druga ekipa koja lošija izgleda, ali ima muda. Priđu i odoše s njima, a vi se opet skupite i u nedjelju zajedno u kino.
Nikad to neću zaboraviti.
Naravno, nije me baš ta priča ponukala da počnem prilaziti svakoj ženi koju vidim i koja mi se svidi. Ali kad mi je tako jednom curu "skinuo" poznanik, okreno sam ploču.

Po meni tu nema pravila, ako je vidiš i ako ostvarite kontakt očima par puta u kratkom vremenskom periodu ( a nisi izrazito ružan, kvazimodo, gubavac, i nemaš sijamskog brata blizanca na ledđima) zna se šta ti je činiti.
Najveći problem u svemu tome je ako su u krdu, žrtvu moraš izolirat ili prići s nekim. Meni je najgore priaziti s nekim, jer postoji mogućnost da ti taj neko usere situaciju i prije nego počneš priču.
Procjeniš naravno o kakvim se curama radi. Starije ženske 30+ su puno opuštenije, s njima je najlakše.
Ove mlađe znaju glumatat, pogotovo ako je razlika u fizičkom izgledu u krdu više nego ocčigledna.
Pa ona ružna hoće onoj lijepoj da ujebe, jer vazda ima u raji neka ružna i nadrkana jer njoj niko ne prilazi.
Ja recimo kad nanišanim ribu, i priđem, ako su u krdu, iako s nju najviše gledam, uvijek prvo šarmiram onu najgoru i najružniju. S njom najviše pričam jer je ona bukvalno najjaca karika. Čak je i počnem napadat. To je smekša i opusti, s druge strane iznenadi ovu koju sam gledao. Toliko je iznenadi da se zapita da li je moguće da neko napada ovu ružniju iako je svjesna svojih fizičkih kvaliteta. I onda nakon 15-20 minuta priče iskoristiš priliku kad pit bull raje (najgora od njih) ode u čenifu i naglo se prešaltaš na ljepšu koju si i naciljao.
I probaš je izolovat s pričom da popijete piće na šanku ili nešto slično.

I u princpipu, žene su ko kerovi. Osjete na muškarcu ako ga je spucala trema ili ako je nesiguran u sebe. Džaba mu sva ljepota i zgodnoća svijeta ako je mutonja. :D
A najbolji univerzalni pristup ne postoji. Ima žena koje vole kad im seljački kažeš : natego bi te ko samostrel, karikiram. A ima onih koje hoće poslije flaše vina i jointa da pričaju o liričkom izričaju Meše Selimovića u Tvrđavi u zadnjem poglavlju, i ako joj pogodiš misli i kažeš joj ono što i ona misli, naloži se više nego ova prva kad znaš Stojin hit s početka karijere.
Jebote, čitanje ovog pf-a mi u zadnje vrijeme sve više daje deja-vu feeling. :roll: Ove izlizane fraze i nazovi taktike su
već jedno hiljadu puta ispričali drugi (ili isti?) forumaši tokom godina. Možda eventualno malo manje upakovane
u lične anegdote, ali sadržaj je bio isti. :zjev:
spreca

#1508 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

ja to radim jednostavno 'vako :janpi: :pliska: :ovoono: :balkanac: onda ona uradi 'vako :zdravkocolic: a ja 'vako :odustajem: :lol:
prog321

#1509 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

dale cooper wrote:
Jebote, čitanje ovog pf-a mi u zadnje vrijeme sve više daje deja-vu feeling. :roll: Ove izlizane fraze i nazovi taktike su
već jedno hiljadu puta ispričali drugi (ili isti?) forumaši tokom godina. Možda eventualno malo manje upakovane
u lične anegdote, ali sadržaj je bio isti. :zjev:
To je jedino sto funkcionise. Pristup je svagdje isti. Male razlike u nijansama.

PS.
Pricamo o proslim vremenima. Barem sto se tice mene. Ja se ne bavim tim udvaranjem vise. Sretno sam zauzet. :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1510 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

spreca wrote:ja to radim jednostavno 'vako :janpi: :pliska: :ovoono: :balkanac: onda ona uradi 'vako :zdravkocolic: a ja 'vako :odustajem: :lol:
Ruskinje su siroke ruke :per:

PS Jesi ti u Moskvi :thumbup:
zli_hordas

#1511 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by zli_hordas »

Treba biti samo dzoner i uporan jos ako imas kesa nema da fali.
spreca

#1512 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

_BataZiv_0809 wrote:
spreca wrote:ja to radim jednostavno 'vako :janpi: :pliska: :ovoono: :balkanac: onda ona uradi 'vako :zdravkocolic: a ja 'vako :odustajem: :lol:

jesu

jesam
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1513 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

spreca wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

jesu

jesam
Pamtim jednu lijepu Moskovljanku Nataliu :thumbup: Djevojka za 10, pametna, obrazovana, smota me, nisam se ni snasao kako treba. Ja mlad junos, zaljubio se :izet:

Zelja mi je da posjetim Moskvu, htjedoh ove godine za prvi maj, ali nije bilo dovoljno uplata u agenciji :sad:
SaraFina

#1514 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
spreca wrote:
_BataZiv_0809 wrote: to radim jednostavno 'vako :janpi: :pliska: :ovoono: :balkanac: onda ona uradi 'vako :zdravkocolic: a ja 'vako :odustajem: :lol:

Pamtim jednu lijepu Moskovljanku Nataliu :thumbup: Djevojka za 10, pametna, obrazovana, smota me, nisam se ni snasao kako treba. Ja mlad junos, zaljubio se :izet:

Zelja mi je da posjetim Moskvu, htjedoh ove godine za prvi maj, ali nije bilo dovoljno uplata u agenciji :sad:
Iduće godine kad odeš u Moskvu, sretneš Nataliu.

Udata za ruskog mafijaša milijardera. Ali nesrećna i ona pamti vaše trenutke nepomućene sreće i ljubavi.

Po povratku u BiH odlučiš je povesti pod svaku cijenu sa sobom.

Medjutim, taj njen krimos u zadnjem momentu se pojavljuje na ajrodromu.

VI sjedite u ekonomskoj klasi a let odgadjaju jednom pa drugi put.

Odjednom ulazi Baja sa snagatorima i Nataliu nasilnički izvlači iz aviona.

A tebe snagatori drze dok se otimaš i vrištiš " ljumimaja majaaaaa Nataškaaaa"

Na kraju oni izlaze vezuci te lisicama za sjedište i tebi ne preostaje ništa nego da odes bez Nataške!

:roll:
spreca

#1515 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

Jesil kad ranije bio u moskvi......a ona stvar :oops: svakog zavrti :lol:
Ramzess Veliki

#1516 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

spreca wrote:Jesil kad ranije bio u moskvi......a ona stvar :oops: svakog zavrti :lol:
Ja nisam bio ali volio bih doći ... upoznao sam neke ruske stjuardese ... štajeonomilamajko sve bih ih oženio, čitavu posadu ... :shock:
Koliko košta karta do tamo, ili nekakav turistički aranžman? :oops:
edo_79

#1517 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

SaraFina wrote: Iduće godine kad odeš u Moskvu, sretneš Nataliu.

Udata za ruskog mafijaša milijardera. Ali nesrećna i ona pamti vaše trenutke nepomućene sreće i ljubavi.

Na kraju oni izlaze vezuci te lisicama za sjedište i tebi ne preostaje ništa nego da odes bez Nataške!

Dali će Bata otići iz Moskve bez voljene Nataške?

Hoće li pošamarati sve snagatore i dali će mu Nataška dat jopet k'o onda kad ga je prismotala i istis'la ko Kaladont?

Dali će Baja ostati, razbijene pichke i u suzama, bez Nataške koju je kupio na akcijskoj ponudi na vašaru u Šikuljama.

Sve ovo i još mnogo više u najgledanijoj seriji na Balkanu možete već sutra pogledati na istom kanalu u 18:00.

:mrgreen:
amiliana

#1518 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

spreca wrote:Jesil kad ranije bio u moskvi......a ona stvar :oops: svakog zavrti :lol:
Imala sam ja momka rusa mojih godina momak voljela bih opet s njim iskreno :-?
SaraFina

#1519 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Iduće godine kad odeš u Moskvu, sretneš Nataliu.

Dali će Bata otići iz Moskve bez voljene Nataške?

Hoće li pošamarati sve snagatore i dali će mu Nataška dat jopet k'o onda kad ga je prismotala i istis'la ko Kaladont?

Dali će Baja ostati, razbijene pichke i u suzama, bez Nataške koju je kupio na akcijskoj ponudi na vašaru u Šikuljama.

Sve ovo i još mnogo više u najgledanijoj seriji na Balkanu možete već sutra pogledati na istom kanalu u 18:00.

:mrgreen:

Dobra tema za domaću sapunicu!

Ali ne klsicnu nego sa nasiljem :D
emko1234

#1520 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by emko1234 »

_BataZiv_0809 wrote:
emko1234 wrote: Tu sam, pratim vas.
Čekam nešto zanimljivo.
Emko prilazis li ikad djevojkama koje te ne gledaju. Npr. u kafani si, primijetio si dobru zensku, medjutim nikako da joj uhvatis pogled.
Pa ako mi se baš sviđa nađem način da joj privučem pažnju. Ali ako ona baš nikako ne gleda i ne zvjera oko sebe, kontam odmah da ima zagondžiju.
Naše trebe su po prirodi mahaluše, teško da češ ti doći negdje, i da češ vidjet žensku koja ama baš nikako ne gleda nigdje osim u svoje društvo ili u telefon.
A kad vidim da je ona neki bahati tip cure, onda i ja pristupim bahato i seljački. Zovnem konobara i kažem mu da im odnese turu onog šta piju ali da ne kaže ko je poslao. Onda i ako glumi neku strašnu ribu, sva se upregne ne bil skontala ko je taj neko.
Kad na kraju skonta, pogledamo se i nazdravim im al se ne mičem od svog stola. Nerijetko se desilo da ona onda priđe kao da se zahvali, i tu počne priča.
Takve cure vole kad im se glumi sila, onda im glumiš iako možda nisi takav.
p206

#1521 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by p206 »

SaraFina wrote:

Šuti dobro je živ ost´o :mrgreen:

Il u najboljem slučaju, mogli su ga prodat albanskoj mafiji koja bi ga iznajmljivala talijanskim manekenkama u penziji.
SaraFina

#1522 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

p206 wrote:
SaraFina wrote:

Šuti dobro je živ ost´o :mrgreen:

Il u najboljem slučaju, mogli su ga prodat albanskoj mafiji koja bi ga iznajmljivala talijanskim manekenkama u penziji.

Fakat. I to moram uzeti u obzir kad je scenariji u pitanju!

Vole zene melodramičan kraj!
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1523 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Nisam, a stvarno mi je Moskva veci prioritet za obici od recimo, Londona.

Ah sto se tice Natalie, tako je. Jbg bio sam mlad, *ebeno neiskusan sa zenama, plus pomalo frustriran "tezinom" nasih djevojaka.

I onda ko iz vedra neba, u po ljetovanja na kojem je bilo neke akcije, ali sitno Cile sitnije :lol: Pojavi se Natalia, rasne slavenske ljepote, visokih jagodica na licu, dalje necu :per:

I eto rucali za istim stolom u hotelu, dogovorio da izadjem sa njom i prijateljicom (ruznom ko lopov), pojavila se samo ona, prijateljica kaze umorna i dalje je istorija :kiss: :thumbup:
SaraFina

#1524 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

amiliana wrote:
Imala sam ja momka rusa mojih godina momak voljela bih opet s njim iskreno :-?

Dje ti cura draga nadješ sve te narode i narodnosti, a tako mlada nije mi jasno?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1525 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

emko1234 wrote: Pa ako mi se baš sviđa nađem način da joj privučem pažnju. Ali ako ona baš nikako ne gleda i ne zvjera oko sebe, kontam odmah da ima zagondžiju.
Naše trebe su po prirodi mahaluše, teško da češ ti doći negdje, i da češ vidjet žensku koja ama baš nikako ne gleda nigdje osim u svoje društvo ili u telefon.
A kad vidim da je ona neki bahati tip cure, onda i ja pristupim bahato i seljački. Zovnem konobara i kažem mu da im odnese turu onog šta piju ali da ne kaže ko je poslao. Onda i ako glumi neku strašnu ribu, sva se upregne ne bil skontala ko je taj neko.
Kad na kraju skonta, pogledamo se i nazdravim im al se ne mičem od svog stola. Nerijetko se desilo da ona onda priđe kao da se zahvali, i tu počne priča.
Takve cure vole kad im se glumi sila, onda im glumiš iako možda nisi takav.
ZNAČI KRALJU!!!!!
Post Reply