Ma da, sta oni znaju.. Znaju nasi lokalni mehanicari bolje, otidji do njih i reci ce ti da je najbolje auto GOLF.froop wrote:Da bas tako ako u comedy seriji Topgear kazu da je Alfa dobra onda mora biti tako. I posebno su poznati po objektivnim testovima.ono Land Rover najbolje auto ikad i to.
Pa onda 100 godina stari stereotipi BMW(Njemci) hladno bez emocije i ruzno dok Alfa(Italijani) velicanstveni design vatreni emocije bla bla pljuc..
Samo kad bite auto jos neko kupovao.....ah sreci nigdje kraja
Kupovina BMW320d Touring ili Alfa Romeo 159 1,9 JTDm SW
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
preludezalude
#151 Re: Kupovina BMW320d Touring ili Alfa Romeo 159 1,9 JTDm SW
-
preludezalude
#152 Re: Kupovina BMW320d Touring ili Alfa Romeo 159 1,9 JTDm SW
I sta mislis, da li je to dobro ili lose??vukojebina wrote: I da, naravno da je muljaza kad je bmw u pitanju, i naravno da je pad cijene kad je alfa u pitanju...jer bmw-ova po tim cijenama nema po autokucama, dok alfi ima i na pretek...
- Don Zivconi
#153 Re: Kupovina BMW320d Touring ili Alfa Romeo 159 1,9 JTDm SW
Kako nisu cudofroop wrote:Dragi moj Don Zivconi, hostpleru i johnra kad d nestanu argumenti slijede uvrijede. Sto o vama puno govri.
Koji ste vi bijednici. Nit sam vrijedjao niti lose pisao nego samo pisao moje misljenje.
ja vas , znam ja takve kao vas.
Moja zadnja recenica na ovoj temi je KOMPLEKSI SU STVARNO CUDO![]()
-
hostapler
#154 Re: Kupovina BMW320d Touring ili Alfa Romeo 159 1,9 JTDm SW
Ovaj tvoj post o najpriznatijoj emisiji o automobilima na kugli zemaljskoj nam sve govori koliko mozes ozbiljan sagovornik biti.froop wrote:Da bas tako ako u comedy seriji Topgear kazu da je Alfa dobra onda mora biti tako. I posebno su poznati po objektivnim testovima.ono Land Rover najbolje auto ikad i to.
Pa onda 100 godina stari stereotipi BMW(Njemci) hladno bez emocije i ruzno dok Alfa(Italijani) velicanstveni design vatreni emocije bla bla pljuc..
Samo kad bite auto jos neko kupovao.....ah sreci nigdje kraja
Da si mozda gledao barem jednu,bio bi upoznat koliko se oni sprdaju i zafrkavaju na racun Alfe,a pazi ovo pored svega toga opet se sva trojica slazu da je to auto sa srcem i dusom i da pruza nesto sto niko drugi ne pruza.
-
goran16v
#155 Re: Kupovina BMW320d Touring ili Alfa Romeo 159 1,9 JTDm SW
Alfa Romeo je bez ikakve dileme auto sa srcem i dusom, ali drustvo i sistem (drustvenih) vrijednosti i kriteriji koji definisu pojam kvalteta i privlacnost proizvoda se sa vremenom mijenjaju.
-
hostapler
#156 Re: Kupovina BMW320d Touring ili Alfa Romeo 159 1,9 JTDm SW
Slazem se s tobom. Ali ovaj kompletan svijet je po meni drustvo sa poremecenim sistemom vrijednosti.goran16v wrote:Alfa Romeo je bez ikakve dileme auto sa srcem i dusom, ali drustvo i sistem (drustvenih) vrijednosti i kriteriji koji definisu pojam kvalteta i privlacnost proizvoda se sa vremenom mijenjaju.
Ja sam sve stvari u zivotu radio sa srcem i nisam pogrijesio,a ako i jesam nije mi bilo zao niti trunke.
Tako i Alfu opisuje savrsen slogan bas za nju. Nije savrsena. Nije najbolja. Ima svoje musice. Ali kad je biras,biras je srcem. A "Srce je uvijek u pravu"
- froop
#157 Re: Kupovina BMW320d Touring ili Alfa Romeo 159 1,9 JTDm SW
Evo suze mi krenuse......hostapler wrote:Slazem se s tobom. Ali ovaj kompletan svijet je po meni drustvo sa poremecenim sistemom vrijednosti.goran16v wrote:Alfa Romeo je bez ikakve dileme auto sa srcem i dusom, ali drustvo i sistem (drustvenih) vrijednosti i kriteriji koji definisu pojam kvalteta i privlacnost proizvoda se sa vremenom mijenjaju.
Ja sam sve stvari u zivotu radio sa srcem i nisam pogrijesio,a ako i jesam nije mi bilo zao niti trunke.
Tako i Alfu opisuje savrsen slogan bas za nju. Nije savrsena. Nije najbolja. Ima svoje musice. Ali kad je biras,biras je srcem. A "Srce je uvijek u pravu"