--

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
žulijan asanž

#151 Re: Ženske "igrice"

Post by žulijan asanž »

drekalica28 wrote:@ Eleonora, Melanholik, cvjece13...hajte mi molim vas objasnite šta to znači biti previše brižan, dobar i pažljiv da u njemu sve manje i manje vidite muškarca. :roll:
pa ta pažnja s naše strane je u stvari samo crv na udici

kad imaš ribu zakačenu na udici, nemaš je šta više crvima hranit'

da budem 'vako slikovit

:D
Mr.Penguin

#152 Re: Ženske "igrice"

Post by Mr.Penguin »

Hehe svasta :D
Melanholik

#153 Re: Ženske "igrice"

Post by Melanholik »

da banaliziram, npr. kad ti ni ne dopušta da ga poželiš koliko često ti daje do znanja da je tu i da te se sjeti.
kad vremenom počneš stvarati osjećaj da nemaš samo svoj prostor i slobodu koji su svakome potrebni.
kažem opet zavisi to individualno. meni lično to smeta.
Eleonora

#154 Re: Ženske "igrice"

Post by Eleonora »

drekalica28 wrote:@ Eleonora, Melanholik, cvjece13...hajte mi molim vas objasnite šta to znači biti previše brižan, dobar i pažljiv da u njemu sve manje i manje vidite muškarca. :roll:
Sa zadovoljstvom. :lol:
Kad je na pocetku muntanja pa cak i veze muskarac previse brizan, pazljiv i dobar toliko da ti pocinje ici na zivce vrlo brzo jer pocnes osjecati nesto ''lazno'' u njemu, il se ti pocnes osjecati nesposobnom.
Navest cu primjer iz svog zivota. Izadjem sa likom kojem se svidjam, on meni onako, i kao tek treba da me zavede, al sve da izvines usere pretjeranim izljevima brige ''Jel ti hladno'' ( po 50 puta u toku izlaska ), gleda me dok hodam i par puta kaze ''Uh pazi da ne padnes'' :shock: , ''Jesi gladna'' ( svako jutro kad dodjem na posao a on me nazove ), ''Jesi se naspavala'', ( svako jutro, sto je previse previse je :-? ), onda mi skoro svaki drugi dan kupi neki slatkis i ostavi u torbi kao da me iznenadi ( hajde jednom uraditi, al svaki drugi dan, da ja vec sljedeci dan znam da ce ostaviti il rafaelo ili milku ) :skoljka: , stalno leti da mi otvori vrata, ( ok, razumijem ovaj dzentlmenski gest, al je kod njega previse isforsiran da me nervira )...
A da ne govorim o drugim stvarima : dobro ici cemo polako, kako ti zelis, sve kako ti zelis.... :-) Ma daj ba... Mozda sam tipicna zena, i neka sam. Al me ovo NE MOZE PRIVUCI. Naravno, nije me zaveo. Jer je ''prefin''.
Naravno da ne volim ni krajnosti i suprotno od ovog momka, da se razumijemo. Ali pravi muskarac zna kombinovati vjesto finocu i zlocu i njome zapaliti onaj neophodni plamen bez kojeg ne mozemo.
Melanholik

#155 Re: Ženske "igrice"

Post by Melanholik »

Eleonora, to je to. :thumbup:
MedenoSrce

#156 Re: Ženske "igrice"

Post by MedenoSrce »

Meni ovo sve slatko :roll: vjerovatno ja nisam normalna.
drekalica28

#157 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

Eleonora wrote: Sa zadovoljstvom. :lol:
Kad je na pocetku muntanja pa cak i veze muskarac previse brizan, pazljiv i dobar toliko da ti pocinje ici na zivce vrlo brzo jer pocnes osjecati nesto ''lazno'' u njemu, il se ti pocnes osjecati nesposobnom.
Navest cu primjer iz svog zivota. Izadjem sa likom kojem se svidjam, on meni onako, i kao tek treba da me zavede, al sve da izvines usere pretjeranim izljevima brige ''Jel ti hladno'' ( po 50 puta u toku izlaska ), gleda me dok hodam i par puta kaze ''Uh pazi da ne padnes'' :shock: , ''Jesi gladna'' ( svako jutro kad dodjem na posao a on me nazove ), ''Jesi se naspavala'', ( svako jutro, sto je previse previse je :-? ), onda mi skoro svaki drugi dan kupi neki slatkis i ostavi u torbi kao da me iznenadi ( hajde jednom uraditi, al svaki drugi dan, da ja vec sljedeci dan znam da ce ostaviti il rafaelo ili milku ) :skoljka: , stalno leti da mi otvori vrata, ( ok, razumijem ovaj dzentlmenski gest, al je kod njega previse isforsiran da me nervira )...
A da ne govorim o drugim stvarima : dobro ici cemo polako, kako ti zelis, sve kako ti zelis.... :-) Ma daj ba... Mozda sam tipicna zena, i neka sam. Al me ovo NE MOZE PRIVUCI. Naravno, nije me zaveo. Jer je ''prefin''.
Naravno da ne volim ni krajnosti i suprotno od ovog momka, da se razumijemo. Ali pravi muskarac zna kombinovati vjesto finocu i zlocu i njome zapaliti onaj neophodni plamen bez kojeg ne mozemo.
E haj mi sad ovo još objasni..."vješto kombinovanje finoće i zloće"...kakva zloća? :roll:
Mr.Penguin

#158 Re: Ženske "igrice"

Post by Mr.Penguin »

Image
nihil_

#159 Re: Ženske "igrice"

Post by nihil_ »

Mr.Penguin wrote:Image
Bilo al vrijedi vidjeti opet.
Mr.Penguin

#160 Re: Ženske "igrice"

Post by Mr.Penguin »

samar finoce, samar zloce. = jos su u braku.
žulijan asanž

#161 Re: Ženske "igrice"

Post by žulijan asanž »

Eleonora wrote:
Sa zadovoljstvom. :lol:
to te ja pitam. :dance:

ti si prava žena koja razumije kako ferceraju stvari:

Image

Image
Melanholik

#162 Re: Ženske "igrice"

Post by Melanholik »

Mr.Penguin wrote:samar finoce, samar zloce. = jos su u braku.
:lol:
MedenoSrce

#163 Re: Ženske "igrice"

Post by MedenoSrce »

Hvala, al ne hvala.
Srecom svako dobije uglavnom ono sto je i zasluzio.
Filter

#164 Re: Ženske "igrice"

Post by Filter »

MedenoSrce wrote:Meni ovo sve slatko :roll: vjerovatno ja nisam normalna.
sasvim si normalna, ali nisi procitala kljucni dio... elem materijal za gazanje...

Eleonora wrote: Sa zadovoljstvom. :lol:
Eleonora

#165 Re: Ženske "igrice"

Post by Eleonora »

drekalica28 wrote:
Eleonora wrote:
E haj mi sad ovo još objasni..."vješto kombinovanje finoće i zloće"...kakva zloća? :roll:
Ko da se ovdje niko nikad nije muntao sa frajerima, pa moram objasnjavati sta mislim pod ''zloća''?!
Igre zavodjenja su upravo kombinovanje toplog i hladnog. Previse hladnog odbija, previse toplog ( uglavnom ) odbija. Al dobra kombinacija je pun pogodak. I to znaju ovi iskusni. Mogu slobodno reci i namazani. Otvoriti sve karte na pocetku i ponasati se kao ocajni slatki psić, mene licno, ne moze privuci.
Pozelit cu samo pobjeci od njega.

Opet se vracam na moj prvi post na ovoj temi. Ljudi kad cuju negativnu rijec kao sto je u ovom slucaju bila : kucka, kreten, i posljednja ''zloća'', imaju potrebu da reaguju negativno.
Ko se jos lozi na ''zloću''?! Naravno da se ne lozim, reci ce mnogi kad cuju ovu rijec.
Opet kazem, u praksi je drugacije. Ne budemo ni svjesne da nas zavede zapravo neki mudrov namazani, slatki. A ne iskreni skoro pa pateticar i romanticar.
Melanholik

#166 Re: Ženske "igrice"

Post by Melanholik »

Eleonora wrote:
drekalica28 wrote:
Eleonora wrote:
Ko da se ovdje niko nikad nije muntao sa frajerima, pa moram objasnjavati sta mislim pod ''zloća''?!
Igre zavodjenja su upravo kombinovanje toplog i hladnog. Previse hladnog odbija, previse toplog ( uglavnom ) odbija. Al dobra kombinacija je pun pogodak. I to znaju ovi iskusni. Mogu slobodno reci i namazani. Otvoriti sve karte na pocetku i ponasati se kao ocajni slatki psić, mene licno, ne moze privuci.

Opet se vracam na moj prvi post na ovoj temi. Ljudi kad cuju negativnu rijec kao sto je u ovom slucaju bila : kucka, kreten, i posljednja ''zloća'', imaju potrebu da reaguju negativno.
Ko se jos lozi na ''zloću''?! Naravno da se ne lozim, reci ce mnogi kad cuju ovu rijec.
Opet kazem, u praksi je drugacije. Ne budemo ni svjesne da nas zavede zapravo neki mudrov namazani, slatki. A ne iskreni skoro pa pateticar i romanticar.
ali tema današnje emisije nisu muški fazoni. :D
Eleonora

#167 Re: Ženske "igrice"

Post by Eleonora »

Melanholik wrote:

Nego, zenski?! :D Ok, sorry.
Melanholik

#168 Re: Ženske "igrice"

Post by Melanholik »

Eleonora wrote:
Melanholik wrote:

Nego, zenski?! :D Ok, sorry.
znam da je najlakše sve na njih skriviti, ali ipak.. :D
žulijan asanž

#169 Re: Ženske "igrice"

Post by žulijan asanž »

vaši fazoni ne zaslužuju temu uopšte. providni su. :D
Eleonora

#170 Re: Ženske "igrice"

Post by Eleonora »

Melanholik wrote:
znam da je najlakše sve na njih skriviti, ali ipak.. :D
Gdje vidis da ja ovdje nekoga okrivljujem?!
Samo govorim o pomalo cudnoj ljudskoj prirodi...
drekalica28

#171 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

Eleonora wrote:
drekalica28 wrote:
Eleonora wrote:

Image

Igranje tih igrica...toplo - hladno....to je nivo srednje škole.
Zavođenje...zapravo umjetnost pravog zavođenja je puno više od toga što ti smatraš pod zavođenje. A to je ono što iskusni zaista znaju. Zavođenje jeste igra, ali ona zahtjeva toliko finese i zaista prevazilazi nivo e danas mu/njoj se neću javiti, nek prođe 5 dana, ili danas ću se praviti malo mangup.
Eleonora

#172 Re: Ženske "igrice"

Post by Eleonora »

drekalica28 wrote:
Image

Igranje tih igrica...toplo - hladno....to je nivo srednje škole.
Zavođenje...zapravo umjetnost pravog zavođenja je puno više od toga što ti smatraš pod zavođenje. A to je ono što iskusni zaista znaju. Zavođenje jeste igra, ali ona zahtjeva toliko finese i zaista prevazilazi nivo e danas mu/njoj se neću javiti, nek prođe 5 dana, ili danas ću se praviti malo mangup.
Ove ''nivoe'' koje si ti nabrojala, ja nisam nigdje ni spomenula. I upste se nismo skontale.
Helem, odustajem, ne da mi se peglati.
Nije ni cuno sto nisam vise aktivna na forumu, kad se pola stvari izvrce, pogresno shvati, a meni se stvarno ne da objasnjavati.
Pozdrav i sretno svima u zavodjenju. :-D :D
drekalica28

#173 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

Eleonora wrote: Ove ''nivoe'' koje si ti nabrojala, ja nisam nigdje ni spomenula. I upste se nismo skontale.
Helem, odustajem, ne da mi se peglati.
Nije ni cuno sto nisam vise aktivna na forumu, kad se pola stvari izvrce, pogresno shvati, a meni se stvarno ne da objasnjavati.
Pozdrav i sretno svima u zavodjenju. :-D :D
Tvoje riječi, ne moje.
Eleonora wrote: Ko da se ovdje niko nikad nije muntao sa frajerima, pa moram objasnjavati sta mislim pod ''zloća''?!
Igre zavodjenja su upravo kombinovanje toplog i hladnog. Previse hladnog odbija, previse toplog ( uglavnom ) odbija.
dječak sa šibicama

#174 Re: Ženske "igrice"

Post by dječak sa šibicama »

Eleonora wrote:Na samo pitanje : da li volite kučke, niti jedan muskarac nece odgovoriti potvrdno. Isto ko kad bi pitali zene : da li volite kretene?! Odgovor ce uvijek biti : naravno da ne, idioti jedni, konji iskompleksirani, manipulatorice bezobrazne....Jer sama rijec ''kreten'' i ''kučka'' je nesto negativno i naravno da vuce negativan odgovor.

Ali fazon je sto je u praksi drugacije. I necemo se lagati da nije tako. Uvijek nas vise privuku tesko dostupni i dostupne, ali koje nam ili koji nam blago pokazu da su zainteresirani za nas. Dajte, to je ljudska priroda.
Ja ne znam ko je jos poludio za prefinom djevojkom uvijek dostupnom i do bola postenom.
I isto tako muskarcem, koji je previse brizan, dobar i pazljiv.
Ako imas 16 godina, ovo je logican zakljucak.

Ovakve generalizacije... ali dobro, s obzirom da danas mnogi prate trendove, i ne cudi me, neki ce i kontra svojih ubjedjenja slijediti trendove :-)
*mima*

#175 Re: Ženske "igrice"

Post by *mima* »

koje samo iskustvo vlada na ovoj temi
Post Reply