Je li ovo stvarno put kojim mislis ici? Nije on njemu dao priliku zbog glasa koji je sporan, nego zbog izgleda. Pa poceo je pricu sa izjavom da nije tolika konzerva. Kakve veze to ima ako je sporan glas? Ne mogu da vjerujem da ces ti ici toliko nisko i zatvarati oci pred onim sto se desilo. Moje misljenje je takvo da se nju trebalo promatrati i ocjenjivati kao sto su i tri clana ucinila.plain vanilla wrote:jesi li ti gledao uopste X Factor?? pa dao mu je jos jednu prilikufixer wrote:Nije on njemu ocjenjivao glasovne mogucnosti. Odmah se uhvatio ismijavanja spola, izgleda i slicno. Papku se moze nesto ne svidjeti, sto je legitimno pravo, ali to pravo ga ne cini manjim papkom.plain vanilla wrote: jer nije lagao da mu se svidja?
lik nije pjevao nista posebno i to je to
tebi haman Fifi bas prirastao srcu
X FACTOR Adria
Moderator: anex
-
fixer
#151 Re: X FACTOR Adria
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#152 Re: X FACTOR Adria
jel stvarno mislis da je Fifi u nivou Ilme ili Tamare ili ove Hristine?fixer wrote: Je li ovo stvarno put kojim mislis ici? Nije on njemu dao priliku zbog glasa koji je sporan, nego zbog izgleda. Pa poceo je pricu sa izjavom da nije tolika konzerva. Kakve veze to ima ako je sporan glas? Ne mogu da vjerujem da ces ti ici toliko nisko i zatvarati oci pred onim sto se desilo. Moje misljenje je takvo da se nju trebalo promatrati i ocjenjivati kao sto su i tri clana ucinila.
desilo se da ga je Zeljko dobro ocijenio jer nije nista narocito
organizujte prosvjede- svi smo mi Fifi
-
fixer
#153 Re: X FACTOR Adria
Ono troje je reklo da jest, Zeljko nije rekao da nije, nego da to ne moze da svari, te da neko mora imati puno bolji glas ako takav zeli proci.plain vanilla wrote:jel stvarno mislis da je Fifi u nivou Ilme ili Tamare ili ove Hristine?fixer wrote: Je li ovo stvarno put kojim mislis ici? Nije on njemu dao priliku zbog glasa koji je sporan, nego zbog izgleda. Pa poceo je pricu sa izjavom da nije tolika konzerva. Kakve veze to ima ako je sporan glas? Ne mogu da vjerujem da ces ti ici toliko nisko i zatvarati oci pred onim sto se desilo. Moje misljenje je takvo da se nju trebalo promatrati i ocjenjivati kao sto su i tri clana ucinila.
Spustit cu se na tvoj nivo - mislim da ovaj transvestit izgleda bolje od tebe, pa je zbog toga ne gotivis.
- plain vanilla
#154 Re: X FACTOR Adria
Pa vjerujem da ti se on/a vise svidja, uvjerio si mefixer wrote:Ono troje je reklo da jest, Zeljko nije rekao da nije, nego da to ne moze da svari, te da neko mora imati puno bolji glas ako takav zeli proci.plain vanilla wrote:jel stvarno mislis da je Fifi u nivou Ilme ili Tamare ili ove Hristine?fixer wrote: Je li ovo stvarno put kojim mislis ici? Nije on njemu dao priliku zbog glasa koji je sporan, nego zbog izgleda. Pa poceo je pricu sa izjavom da nije tolika konzerva. Kakve veze to ima ako je sporan glas? Ne mogu da vjerujem da ces ti ici toliko nisko i zatvarati oci pred onim sto se desilo. Moje misljenje je takvo da se nju trebalo promatrati i ocjenjivati kao sto su i tri clana ucinila.
Spustit cu se na tvoj nivo - mislim da ovaj transvestit izgleda bolje od tebe, pa je zbog toga ne gotivis.
-
fixer
#155 Re: X FACTOR Adria
Mislim da je veca sansa da ona zavrsi u braku.plain vanilla wrote:
Pa vjerujem da ti se on/a vise svidja, uvjerio si me
- plain vanilla
#156 Re: X FACTOR Adria
jasta kad je pedera na svakom coskufixer wrote:Mislim da je veca sansa da ona zavrsi u braku.plain vanilla wrote:
Pa vjerujem da ti se on/a vise svidja, uvjerio si me
-
fixer
#157 Re: X FACTOR Adria
Mislim da je ipak do tebe.plain vanilla wrote: jasta kad je pedera na svakom cosku
- plain vanilla
#158 Re: X FACTOR Adria
ma ja, nisam LGBT i eto problemafixer wrote:Mislim da je ipak do tebe.plain vanilla wrote: jasta kad je pedera na svakom cosku
hajd popusti..i cestitam sto si izasao iz ormara
-
fixer
#159 Re: X FACTOR Adria
Nije problem sto ti nisi LGBT. Problem je sto se ovakvim ljudima spocitava da nikad nece ostaviti potomstvo, da to nije normalno jer djecu moze da napravi samo musko i zensko. Licemjerno mi je kad protiv ovakvih ljudi kenjaju osobe koje su jednako daleko od svega toga. Moze na forumu sve.plain vanilla wrote:
ma ja, nisam LGBT i eto problema
Moja sexualna orjentacija je hetero. Ponudio bi ti da ti dokazem da sam u istom trenutku svastojeb.
- plain vanilla
#160 Re: X FACTOR Adria
kao prvo ne budi bezobrazanfixer wrote:Nije problem sto ti nisi LGBT. Problem je sto se ovakvim ljudima spocitava da nikad nece ostaviti potomstvo, da to nije normalno jer djecu moze da napravi samo musko i zensko. Licemjerno mi je kad protiv ovakvih ljudi kenjaju osobe koje su jednako daleko od svega toga. Moze na forumu sve.plain vanilla wrote:
ma ja, nisam LGBT i eto problema
Moja sexualna orjentacija je hetero. Ponudio bi ti da ti dokazem da sam u istom trenutku svastojeb.
kao drugo, nadji temu o LGBT populaciji, pa vidi jesam li ikad napisala ista protiv njih...to jednostavno nije moj stil i uvijek zagovaram da svako treba zivjeti kako zeli dokle god ne ugrozava druge ljude
ja sam samo za ista prava za sve, a ne da neko bude povlasten samo jer je/nije LGBT
sto neko rece, i onoj su zeni rekli da je zvucala kao ukrajinska vjestica, pa ne vidim da iko ista rece o tome..a da je lezbejka sad bi se ovdje lile suze...e to ti je licemjerje i kupljenje poena/sazaljenja
a ti si svojim postovima upucenim meni pokazao kakav si covjek... LGBT ili str8, dzabe zi kad nisi insan
toliko
-
fixer
#161 Re: X FACTOR Adria
Prvo i osnovno, ja sam raspravljao normalno dok ti nisi pocela sa podjebavanjem tipa svi smo mi fifi, tebi se fifi stvarno svidio...
Cak sam ti i govorio da ne ides u tom smjeru.
Drugo, ja sam replicirao da je Zeljko ispao papak, sto jeste, jer na takav nacin suditi o nekome kako je on sudio je papanluk. Bilo je i gorih pjevaca od nje, pa nisu dobili od njega ono sto ona jest. Ne mislim da treba da pobjedi, ali ne treba da se u javnim emisijama odnose prema takvim osobama sa podsmjehom, zgrazanjem i slicno. To je on radio.
Ja sam los insan jer sam ti ukazao da ovo isto drustvo moze da pronadje razlog da tebe stigmatizira, a ti si dobar covjek jer si prva pocela sa "svi smo mi fifi", "tebi se izgleda svidjala fifi" itd. E, pa, svi smo mi vanilla.
Cak sam ti i govorio da ne ides u tom smjeru.
Drugo, ja sam replicirao da je Zeljko ispao papak, sto jeste, jer na takav nacin suditi o nekome kako je on sudio je papanluk. Bilo je i gorih pjevaca od nje, pa nisu dobili od njega ono sto ona jest. Ne mislim da treba da pobjedi, ali ne treba da se u javnim emisijama odnose prema takvim osobama sa podsmjehom, zgrazanjem i slicno. To je on radio.
Ja sam los insan jer sam ti ukazao da ovo isto drustvo moze da pronadje razlog da tebe stigmatizira, a ti si dobar covjek jer si prva pocela sa "svi smo mi fifi", "tebi se izgleda svidjala fifi" itd. E, pa, svi smo mi vanilla.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#162 Re: X FACTOR Adria
Jok, treba se odnositi prema takvim osobama sa postovanjem, svojoj djeci reci da se ugledaju na Fifija koji "zna" ko je i sta je i spreman je da sa ponosom nosi svoju licnost po cijelom svijetu... Iako je vjerovatno pretrpio teske psihicke ili fizicke torture dok je bio sasvim mali i normalan pa na ovaj nacin zeli sebe predstaviti drugacijim nego sto mu je Bog dao...
-
fixer
#163 Re: X FACTOR Adria
I posto je pretrpio psihicke i fizicke torture i ovo postao, sad cemo mu prirediti psihicke i fizicke torture da ispravimo ovo sto je postao.JOINT_1921 wrote:Jok, treba se odnositi prema takvim osobama sa postovanjem, svojoj djeci reci da se ugledaju na Fifija koji "zna" ko je i sta je i spreman je da sa ponosom nosi svoju licnost po cijelom svijetu... Iako je vjerovatno pretrpio teske psihicke ili fizicke torture dok je bio sasvim mali i normalan pa na ovaj nacin zeli sebe predstaviti drugacijim nego sto mu je Bog dao...
- harač
#164 Re: X FACTOR Adria
kakvih se samo gluposti čovjek ovdje može načitati. ovo je muzički show; haman bi se trebalo gledati pjevanje i eventualno neki nastup, šta god da to značilo. sve ostalo je papanlučenje. ko me se ba je*e šta željko misli o pederima, ciganima, židovima? ko je on, neka moralna vertikala društva 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#165 Re: X FACTOR Adria
Jos jedan post o Fifiju i pederima i pravima LGBT zajednice, svi cete na odmor.
Ovdje zavrsava prica o tome
Ovdje zavrsava prica o tome
- dječak sa šibicama
#166 Re: X FACTOR Adria
Ja citam sta pisete, pa sve kontam nisu valjda Stanija i Filip i ovdje dosli na audiciju
Ilma najbolja, mada ne pratim, nije sto je nasa ali je dobra. Samo da se ne ufura, ali vec je krenula sa pricom "mnogi su ljubomorni na mene"... ne valja joj to, bice zanimljiva dok je normalna, cim se pocne ufuravati, vise to nije to.
Ilma najbolja, mada ne pratim, nije sto je nasa ali je dobra. Samo da se ne ufura, ali vec je krenula sa pricom "mnogi su ljubomorni na mene"... ne valja joj to, bice zanimljiva dok je normalna, cim se pocne ufuravati, vise to nije to.
- TheWatcher
#167 Re: X FACTOR Adria
ona Tamara u drugoj emisiji je haos cura
mislim da je pjevala Adel
mala Ilma iz Kiseljaka takodjer
p.s.
Fifi ne smijem da spominjem rekla Lady
p.s.
Fifi ne smijem da spominjem rekla Lady
- magi87
#169 Re: X FACTOR Adria
kako je katarina jovanovic pokidala chain of fools
za sad, moj favorit!
btw, ovdje je imala 18 god.
za sad, moj favorit!
- Havatar
- Havatar
-
Mustang1
#172 Re: X FACTOR Adria
Nek joj neko kaze da do daljnjeg ne pjeva pjesme na engleskom
- It_is_a_Leclerc
#173 Re: X FACTOR Adria
Brate, mili, nek' se pazi kakve pjesme bira. Ovaj izgovor engleskog je baš baš loš.
"Somtajms it lo" valjda nešto znači.
- skafiskafsnjak
#174 Re: X FACTOR Adria
Ne znam jesam li jedini kojem je ova mala odvratna ... pa ona izjava na pocetku "ljubomrni su na mene ... " .

- Havatar
#175 Re: X FACTOR Adria
Jesi jediniskafiskafsnjak wrote:Ne znam jesam li jedini kojem je ova mala odvratna ... pa ona izjava na pocetku "ljubomrni su na mene ... " .