Kako osvjeziti vezu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ljubicasta27

#151 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Ljubicasta27 »

Suti i trpi wrote:
Ljubicasta27 wrote:Ja sam oplakala na ono "hoda ko mravojed" :lol:

Jel moguce da niko drugi nije to primjetio, osim djevojke koja je konstatovala kontrolu prehrane? :-D

@Suti i trpi

Evo da te odmah demantujem oko tih teza da zenske vole uglavnom agresivce, grubijane i sl :roll: , evo kod mene prvo a i kod veeeelike vecine zenskog roda koga ja poznajem takvi likovi nemaju ama bas nikakve sanse...govorim o djevojkama 24+...svaka vjeruj mi vise voli stabilnog momka, zrelog, u koga moze imati povjerenje nego nekoga s kim nikad ne znas na cemu si, gdje je i sl :)
Hahahahaha... Danas mi rece, 'Sve sto sam smatrala da imas kao negativnu osobinu, razuvjerila sam se... Jedino nisam promjenila misljenje kada je u pitanju 'pametovanje', sto se toga tice, osto si isti' :mrgreen: :x . Ne bih ja njoj nista govorio u vezi ishrane da cestoo ne kuka kako je boli stomak... Ja sam konzumiro svakav otpad, pa mi je to prilicno udesilo metabolizam... Meni je doktor reko da imam pocetnu fazu refluksa jednjaka i da bi bilo dobro kada bi smanjio sa cigarama i kafom. Ja sam odmah potpuno odbacio i jedno i drugo. Dakle, govorim iz najbolje namjere i sto je najvaznije, iz licnog iskustva. Al eto, vi to tumacite kao 'pametovanje' :o .

Kako me nervira kada obori glavu... Kaze sjebana... Pa da si ne znam koliko sjebana, digni tu glavu, ne hodaj ko mravojed. Ruzno izgleda. Pored toga strasno me nervira kada vidim da cura hoda sa skrstenim rukama... Kako to izgleda ruzno. Azijatkinje su graciozne 8-) .

Previse me bukvalno shvatate... Ne mislim ja na siledjije, manijake i zlostavljace. Mislim na energicne muskarce koji ponekad reaguju inpulsivno, nekada udare, nekada psuju i galame, nekada nesto zabrane... Primjeri iz moga okruzenja govore da vecina zena prije bira takvog muskarca, nego nekog ko je malo usporen, njezan, koji maksimalno postuje i uvazava zenu... Naravno, postoje i kontra primjeri, ali uglavnom njezniji prolaze znatno losije od agresivniji. Cesto sam cuo da djeovjka za nekog muskarca kaze 'jako je lijep, ali je njezan i mekan, ne bi se nikada mogla napaliti na takvog muskarca'. Izbjegavam svaku generalizaciju, govorim sta je u vecini primjera slucaj... Mozda grjesim, vi znate najbolje... Kako vi kazete, tako je :mrgreen: .

Poce tekma :x .
Ovo je smijesno i pomislit a kamoli izjavit :-D

Prestani se trudit da razuvjeris, mislim da sam bila jasna, ne znam kakvo je to tvoje okruzenje ali mozda takvi i prolaze kod djevojaka koje nemaju dvoje u glavi i koje sebe ne cijene...da na mene neko pokusa zagalamit (ili opcenito onako bahato zagalamit kao sto ti mislis da je turn on :-) , zabranit ili ne daj Boze udarit, ne bi ga nigdje bilo vjeruj...a kamoli da mi se takav uopste i svidi na prvu :roll:

I svaka djevojka koja imalo voli i cijeni sebe i ima nesto u glavi ce ti ovo isto reci...
Suti i trpi

#152 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

Ljubicasta27 wrote:Ovo je smijesno i pomislit a kamoli izjavit :-D

Prestani se trudit da razuvjeris, mislim da sam bila jasna, ne znam kakvo je to tvoje okruzenje ali mozda takvi i prolaze kod djevojaka koje nemaju dvoje u glavi i koje sebe ne cijene...da na mene neko pokusa zagalamit (ili opcenito onako bahato zagalamit kao sto ti mislis da je turn on :-) , zabranit ili ne daj Boze udarit, ne bi ga nigdje bilo vjeruj...a kamoli da mi se takav uopste i svidi na prvu :roll:

I svaka djevojka koja imalo voli i cijeni sebe i ima nesto u glavi ce ti ovo isto reci...
Kamo srece da sve zene imaju takav stav. Na vise tema sam piso kako je osoba koja nema ponosa IZGUBLJENA.

Samo da te pitam jos nesto za kraj nase rasprave...

Da li tvoje spoznaje govore da u duzim vezama i braku ima vise ponosni djevojaka (one koje ne dozivljavaju negativne impulsivne reakcije, uvrede ili udarce) ili djevojaka koje s vremena na vrijeme (dakle ponekad ili rijetko) dozivljavaju impulsivne reakcije, uvrede ili nasilno ponasanja!??
PalaSa Marsa

#153 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by PalaSa Marsa »

Joo Trpi, jesi' ovo iskomplikov'o. Ko god voli nasilnike i tzv., mangupe/ice, taj za moj neki pojam nije u redu i haj' zdra'o. :mrgreen:
Edit: Ima vise vrsta mangupa, pa reko' da nebi poistovjetili sve jednako. :D
ljubav_aha

#154 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote:volim i ja agresivne mangupe,ali ne sa lupanjem sake od stol ili povisenog tona,rekla sam ti da se svaka agresivnost moze pozitivno umjesriti,ne samo naravno u krevetu ,vec u svakodnevnom zivotu

volis li agresivne zene,na svim nivoima :?:

ima jos jedna bolja izreka "vuce se k'o gladan s_at " ,oov sam mislila na mravojeda

haj'd ne nerviraj se
Kad je neko po prirodi agresivan, postoji potencijalna opasnost da nekada zena osjeti lose strane te agresije. Naravno, svaka se u startu nada da nikada nece osjetiti losu stranu agresije, ali u u vise godina mora makar par puta eskalirat. Jednostavno, temperament je takav. Mnogi agresivni momci impulsivno reaguju, pa se poslije kaju. To ne mora znaciti da su losi, to je jednostavno jace od njih.

Volim i obozavam :D . Naravno, u svemu treba imati mjere i stila. Ako prekardasi, nece biti dobro :D .
oh,znaci agresivne zene su privlacnije :-D

osobe bez temepramenta ne postoje,pitanje je usmejravanje istog

npr,ja sam jednom osamarila muskarca,da li sam pretjerala :-D
ljubav_aha

#155 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

PalaSa Marsa wrote:Joo Trpi, jesi' ovo iskomplikov'o. Ko god voli nasilnike i tzv., mangupe/ice, taj za moj neki pojam nije u redu i haj' zdra'o. :mrgreen:
Edit: Ima vise vrsta mangupa, pa reko' da nebi poistovjetili sve jednako. :D
:lol: :-D
Ljubicasta27

#156 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Ljubicasta27 »

Suti i trpi wrote:
Ljubicasta27 wrote:Ovo je smijesno i pomislit a kamoli izjavit :-D

Kamo srece da sve zene imaju takav stav. Na vise tema sam piso kako je osoba koja nema ponosa IZGUBLJENA.

Samo da te pitam jos nesto za kraj nase rasprave...

Da li tvoje spoznaje govore da u duzim vezama i braku ima vise ponosni djevojaka (one koje ne dozivljavaju negativne impulsivne reakcije, uvrede ili udarce) ili djevojaka koje s vremena na vrijeme (dakle ponekad ili rijetko) dozivljavaju impulsivne reakcije, uvrede ili nasilno ponasanja!??
Evo ti odgovor za kraj - kako se u startu postavis u vezi tako ce ti uvijek i biti, i ne samo u vezi vec i u svemu ostalom...

Ako si ti tip koji sebe ne cijeni dovoljno i tolerise stvari koje su van pameti, naravno da te ni druga strana nece cijenit i ponasat se svakako...

Niko nikoga ne moze natjerati na vezu, to koliko djevojaka ima ovakvih i onakvih u duzim vezama je u domenu istarzivackog rada i ne zamaraj i sebe i ostale sa tim, jasno je sta hocu da kazem...da ne znam koliko volis drugu osobu, sam sebi trebas biti na prvom mjestu...

Ti kao da pokusavas opravdati svoje neke nasilne i impulsivne reakcije ili mi se samo cini? Kao to je normalno u duzim vezama..e pa nije vjeruj mi, sve zavisi kako se ko postavi..

Ja licno ne volim ni "mangupe" koji lafo kuliraju i glume nesto, a kamoli agresivce i grubijane :-)

LAku noc
ljubav_aha

#157 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

:-D
Ljubicasta27 wrote: Evo ti odgovor za kraj - kako se u startu postavis u vezi tako ce ti uvijek i biti, i ne samo u vezi vec i u svemu ostalom...
Ako si ti tip koji sebe ne cijeni dovoljno i tolerise stvari koje su van pameti, naravno da te ni druga strana nece cijenit i ponasat se svakako...

Niko nikoga ne moze natjerati na vezu, to koliko djevojaka ima ovakvih i onakvih u duzim vezama je u domenu istarzivackog rada i ne zamaraj i sebe i ostale sa tim, jasno je sta hocu da kazem...da ne znam koliko volis drugu osobu, sam sebi trebas biti na prvom mjestu...

Ti kao da pokusavas opravdati svoje neke nasilne i impulsivne reakcije ili mi se samo cini? Kao to je normalno u duzim vezama..e pa nije vjeruj mi, sve zavisi kako se ko postavi..

Ja licno ne volim ni "mangupe" koji lafo kuliraju i glume nesto, a kamoli agresivce i grubijane :-)

LAku noc
:thumbup:
Suti i trpi

#158 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

Ljubicasta27

Potpuno se slazem sa tobom, ali mi nisi odgovorila na pitanje... Diplomatski izbjegavas odgovor :D . Da li poznajes vise slucajeva u kojim zena ne trpi nikakav oblik nasilja ili poznajes vise zena koje trpe nekakav oblik nasilja!?

Ne pokusavam. Ja sam dosta impulisavan kada me se isprovocira. (Mora mi se duze vrijeme kljucati da bih totalno puko... To najbolje uspjeva mojoj staroj, koja jedina zna gdje mi je slaba tacka i ponekad je voli dirati :x . Par puta sam moro slomit nesto da se smirim i uvijek sam ispo donji, jer sam uvijek moro namirit stetu :D .) Mislim da sam dosta realan i da se svojski trudim da izbjegnem incident. Naravno, nekada i ja pretjeram i budem kriv za impulsivnu reakciju 'suprostavljene strane' :D . Sve je to normalno, ali fizicke nasrtaje na njezniji pol u potpunosti osudjujem i mislim da nemam tu dozu ludosti da bih mogo fizicki povrjediti zenu. Mada nikad se ne zna, nekada covjek iznenadi sam sebe.
npr,ja sam jednom osamarila muskarca,da li sam pretjerala
Malo je reci da si pretjerala :D . Ne mogu pretpostaviti kako bih reagovo da to dozivim...
ljubav_aha

#159 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
Malo je reci da si pretjerala :D . Ne mogu pretpostaviti kako bih reagovo da to dozivim[/size]...
ah vidis ,ni meni nisu jasne zene koje sebi svasta dozovole
felipe kajetano

#160 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by felipe kajetano »

100 zena, 100 cudi....nista se ne moze generalizovati :D , radi se o kompleksnim odnosima gdje je svaka individua zapravo kako sama rijec kaze INDIVIDUA, znaci samo u svom filmu i sa svojim specificnim osjecajima koje samo ona razumije.

Znam dosta zena koje upravo zele ono sto @suti i trpi potencira, narodski receno "cvrstu ruku", kazu loze se na to, osjecaj zastite alfa muzjaka..qrci palci...elem:

moram priznati da neki muskarci na pogresan nacin praktikuju tu "alfa" ulogu u kojoj se neki slucajno nadju.
@suti i trpi ne mores ba sa drekom i lupanjem u Evropu :D , dovoljno je da subotom navece tacno znas gdje ces da vodis svoju dragu, bez prenemaganja i pitanja "gdje cemo" , "ajde ti odluci" :) ...da joj otvoris vrata kluba i nadjes mjesto iako nikada veca guzva nije bila...neki muskarci imaju pogresan kont o "cvrstoj ruci", tu nije nuzno povezano sa drekom i lupanjem namjestaja...

A samaranje i lupanje...pa to moze poslije izlaska, naravno ako g-djica tako nesto preferira :D
ljubav_aha

#161 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

felipe kajetano wrote:100 zena, 100 cudi....nista se ne moze generalizovati :D , radi se o kompleksnim odnosima gdje je svaka individua zapravo kako sama rijec kaze INDIVIDUA, znaci samo u svom filmu i sa svojim specificnim osjecajima koje samo ona razumije.

Znam dosta zena koje upravo zele ono sto @suti i trpi potencira, narodski receno "cvrstu ruku", kazu loze se na to, osjecaj zastite alfa muzjaka..qrci palci...elem:

moram priznati da neki muskarci na pogresan nacin praktikuju tu "alfa" ulogu u kojoj se neki slucajno nadju.
@suti i trpi ne mores ba sa drekom i lupanjem u Evropu :D , dovoljno je da subotom navece tacno znas gdje ces da vodis svoju dragu, bez prenemaganja i pitanja "gdje cemo" , "ajde ti odluci" :) ...da joj otvoris vrata kluba i nadjes mjesto iako nikada veca guzva nije bila...neki muskarci imaju pogresan kont o "cvrstoj ruci", tu nije nuzno povezano sa drekom i lupanjem namjestaja...

A samaranje i lupanje...pa to moze poslije izlaska, naravno ako g-djica tako nesto preferira :D

gdje se nalazi Motel Kurodowtz :-D
felipe kajetano

#162 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by felipe kajetano »

ljubav_aha wrote:
felipe kajetano wrote:100 zena, 100 cudi....nista se ne moze generalizovati :D , radi se o kompleksnim odnosima gdje je svaka individua zapravo kako sama rijec kaze INDIVIDUA, znaci samo u svom filmu i sa svojim specificnim osjecajima koje samo ona razumije.

gdje se nalazi Motel Kurodowtz :-D
u netaknutom raJu :D
ljubav_aha

#163 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

aha :D

Ljubicasta27

#164 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Ljubicasta27 »

Suti i trpi wrote:Ljubicasta27

Potpuno se slazem sa tobom, ali mi nisi odgovorila na pitanje... Diplomatski izbjegavas odgovor :D . Da li poznajes vise slucajeva u kojim zena ne trpi nikakav oblik nasilja ili poznajes vise zena koje trpe nekakav oblik nasilja!?
Ne pokusavam. Ja sam dosta impulisavan kada me se isprovocira. (Mora mi se duze vrijeme kljucati da bih totalno puko... To najbolje uspjeva mojoj staroj, koja jedina zna gdje mi je slaba tacka i ponekad je voli dirati :x . Par puta sam moro slomit nesto da se smirim i uvijek sam ispo donji, jer sam uvijek moro namirit stetu :D .) Mislim da sam dosta realan i da se svojski trudim da izbjegnem incident. Naravno, nekada i ja pretjeram i budem kriv za impulsivnu reakciju 'suprostavljene strane' :D . Sve je to normalno, ali fizicke nasrtaje na njezniji pol u potpunosti osudjujem i mislim da nemam tu dozu ludosti da bih mogo fizicki povrjediti zenu. Mada nikad se ne zna, nekada covjek iznenadi sam sebe.
Malo je reci da si pretjerala :D . Ne mogu pretpostaviti kako bih reagovo da to dozivim...
Evo da odgovorim jasno i glasno - poznajem puno vise slucajeva u kojima zena ne trpi nikakvo nasilje, iz razloga sto se krecem u takvom krugu ljudi koji takve stvari sebi ne bi nikad dozvolio, sad jasnije? :)

Pogresno si postavio teze..sto felipe rece, nisi muskarac ako okolo bacas stvari i lupas sakom, deres se...to moze svako, ne ogleda se "muskost" u tom vjeruj :-)

Ajd pokusaj biti gentleman, to je vec puuuno teze :)
Suti i trpi

#165 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

Morate praviti razliku izmedju onog sto govorim opcenito i onoga sto govorim za sebe. Uvijek naglasim kada govorim za sebe.

Ljubicasta 27
Pogresno si postavio teze..sto felipe rece, nisi muskarac ako okolo bacas stvari i lupas sakom, deres se...to moze svako, ne ogleda se "muskost" u tom vjeruj
Ne znam zasto mi ovo govoris, kada sam makar u 50 komentara 'afirmiso' ovo misljenje... Rekoh da se slazem sa tobom kada su u pitanju tolerantni musko - zenski odnosi. Ranije sam na ovoj temi napiso da 'nije dokaz muskosti udaranje zene i deranje, dokaz muskosti je kada svojim stavom i osobnoscu ne dozvolite da se uslovi za nasilje uopste stvore'. Naravno, da bi dosli do tog nivoa djevojka mora biti intelignetna, jer samo takva osoba moze shvatiti kakvo je ponasanje neprihvatljivo. Dakle, uopste nisi shvatila poentu moga pitanja. Nisam pito sta je ispravno, nego sam pito koji primjera ima vise. Moje pitanje nije imalo kao pozadino 'dokazivanje muskosti', cisto statisticko pitanja da vidim kojih primjera ima vise. Siledzije najostrije osudjujem. Oni nisu pravi muskarci, oni su nemocni jadnici kojine umiju koristiti mozak pa im ostaje samo snaga. Kao sto rekoh, pravi muskarac inteligencijom skrati predugacak jezik i bahatost zene :mrgreen: . (U ovom pasusu nisam naglasio da govorim o sebi, da opet neko ne bi pomislio da je ovo moj opis :mrgreen: .)
Evo da odgovorim jasno i glasno - poznajem puno vise slucajeva u kojima zena ne trpi nikakvo nasilje, iz razloga sto se krecem u takvom krugu ljudi koji takve stvari sebi ne bi nikad dozvolio, sad jasnije?
Tako Ljubicasta, odgovori konkretno :) . Na trenutak sam pomislio da se Gospodja Ministarka logovala na tvoj nadimak, pa mi (diplomatski) izbjegava dati konkretan odgovor :mrgreen: .

Felipe, slazem se, nemam nista dodati.
Gospoda Ministarka

#166 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Gospoda Ministarka »

ljubav_aha wrote:
zelenashica wrote: vala ja ne znam sta ti podrazumijevaš pod "izlasci" ali meni je izlazak i šetnja,kafa negdje usput...putovanja,eh sad je to diskutabilno i o vremenu,željama....sta ako neko ne voli putovanja......sport-jah novca i sile patike i lopta i udri po ledini....daj ljubafi novac je precijenjen.
hm,malo je osoba koje ne vole putovanja,ili mozda grijesim

ali kako njegovati zajdenicke interese koji iziskuju novac

ja ipka ne mogu nista zamisliti bez novca :lol: ne iz puke ovisnosti o novcu ili o nacinu zivljenja,ali bez novca se ne moze ama bas nista,iako je ljubav priceless,sve ostalo je ipak ovisno o novcu
:thumbup:
Ah utopista, majko moja...
citirat cu moju radnu kolegicu koja kaze "Meni novac uopste nije bitan, bitno je da se ima za izlazaka, za kina, za knjigu, za ljetovanja, za fine gardarobe, za restorana..." :D :lol:
Vrteska

#167 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Vrteska »

Suti i trpi wrote:mislim da nemam tu dozu ludosti da bih mogo fizicki povrjediti zenu. Mada nikad se ne zna, nekada covjek iznenadi sam sebe.
Što ovo bolan odmah ne napisa na početku, da se namah udaljim i sa teme i foruma? Pa s kim ja diskutujem... :-)
Suti i trpi

#168 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

Vrteska wrote:
Suti i trpi wrote:mislim da nemam tu dozu ludosti da bih mogo fizicki povrjediti zenu. Mada nikad se ne zna, nekada covjek iznenadi sam sebe.
Što ovo bolan odmah ne napisa na početku, da se namah udaljim i sa teme i foruma? Pa s kim ja diskutujem... :-)
Taman posla da se udaljavas... Ovdje ima razliciti misljenja i razliciti stavova :) .
pustopoljina

#169 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by pustopoljina »

naravno da te moze svako iznenaditi, ali ko udari jednom...jos jednom ce...a neka takvu energicnost ispoljava materi i caci u kuci ili nek'ide cijepati drva...poslije te takve koje trpe "male izljeve nervoze" tracaju i nazivaju svakakvim imenima, jer su prodale i svoju slobodu i svoj ponos za losu robu.
u psihologiji ima opis tog iskustva praznine i bespomocnosti kad si zrtva, koje je neizdrzivo...i ljudi se okrecu ka trazenju moci, da bi ugusili tu neizdrzivu bespomocnost. to cine tako sto se identificiraju sa onim ko ima moc (u ovom slucaju nasilan muz...ili onaj koji drzi taoce) i na taj nacin im je njihovo stanje lakse podnosljivo. nekad se toliko identificiraju da traze druge zrtve (ili da one koji nisu zrtve smatraju nenormalnim) za svog nasilnika...ili se raduju kad neko drugi postane zrtva nekog drugog nasilnika. zene koje uvjeravaju druge zene/djevojke da malo batina mora biti...nije to uopste tako rijetko, naprotiv...
[ili kao nasi vajni forumasi koji nacelno osudjuju velikosrpski metod ,dok zagovaraju upotrebu istog takvog kod nas].
al'dobro...
alfa je lik cijim se vicevima smiju i kad nije smijesno :D
kad ga jarani ni u snu ne bi izradili
kad fakat stvori mjesto tamo gdje ga nema
i kad kontas u tunguziju da podjete- sa njim ce biti super :D
recimo, bojim se visine da me nesvjestica hvata...a sa nekim takvim bih skocila padobranom...
a...agresija u meni budi agresiju...
kad neko lupi vratima, ja isto lupim vratima da stokovi otpadaju :P
zato kad krene na vrata i zatvori ih s vanjske strane...ja se odmah pokajem :-)
kad samo ucuti, ja se na glavu usadim da popravim stanje...
jednom je neko u polusali rekao da ce me zakljucati...tad sam rekla da bih kroz dimnjak izasla, na veselje citavog komsiluka i da to ne pokusava ni u ludilu...(izasla bih kroz prozor).
@za jednog forumasa:
i ja isto mislim da ne bih mogla otrovati muza...ali nikad se ne zna, nekad covjek iznenadi sam sebe :evil: :-)
Suti i trpi

#170 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

pustopoljina wrote: al'dobro...
alfa je lik cijim se vicevima smiju i kad nije smijesno :D
kad ga jarani ni u snu ne bi izradili
kad fakat stvori mjesto tamo gdje ga nema
i kad kontas u tunguziju da podjete- sa njim ce biti super :D
recimo, bojim se visine da me nesvjestica hvata...a sa nekim takvim bi skocila padobranom...
a...agresija u meni budi agresiju...
kad neko lupi vratima, ja isto lupim vratima da stokovi otpadaju :P
zato kad krene na vrata i zatvori ih s vanjske strane...ja se odmah pokajem :-)
kad samo ucuti, ja se na glavu usadim da popravim stanje...
jednom je neko u polusali rekao da ce me zakljucati...tad sam rekla da bih kroz dimnjak izasla, na veselje citavog komsiluka i da to ne pokusava ni u ludilu...(izasla bih kroz prozor).
@za jednog forumasa:
i ja isto mislim da ne bih mogla otrovati muza...ali nikad se ne zna, nekad covjek iznenadi sam sebe :evil: :-)
Hahahahahahahahahaha... Do sada nista bolje nisam procito. Congratulations :thumbup: .

U ovom prvom sam se bas pronaso :mrgreen: . Ako mi ima ista gore kada se djevojke nasmiju na nesto sto uopste nije smijesno... Stvarno ne znam... Postave mi se dva upitnika iznad glave... Pitam se je li toliko glupa ili hoce da mislim da sam smijesan :mrgreen: . Uzas.

Naravno, covjek sam sebe nekada iznenadi :mrgreen: . Ali, ne mogu se zamisliti kako zeni nanosim bol, jednostavno nisam takav tip. Ali, nikad se ne zna u sta se sutra mogu pretvoriti :D :evil: .

Jednom me je cura u parku tako snazno povukla za kosu (navnodno sam pogledo neku curu koja je prolazila) da sam pomislio da ce mi oci ispasti. Kada je skontala sta je uradila, skocila je i pokusala se dati u bijeg :D . Scepo sam je i onako kvalitetno zvekno po guzici :D . Opet je nije moglo zaboliti ni blizu koliko je mene,,, Bas sam milostiv i osjecajan :D . Bilo je jos par takvih situacija. Ali, ne boji me se sekunde iako je rekla da sam je par puta ludjacki pogledo :D .

I da, uopste se ne smatram alfa muzjakom. Nisam takvog karaktera. Ne volim dominaciju, dosadna mi je, a valjda je bas to odlika 'alfa muzjaka'.
bez_ideje

#171 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by bez_ideje »

Potpisujem pustopoljinu.......samo ja bi mogla otrovati muza,bez imalo grize savjesti,ako bi me doveo u takvu situaciju gdje bi bilo -ili ja ili on.....bilo bi nekog morbidnog zadovoljstva u tome,da to izvedem na nacin da niko vise nikada ni vidi ni cuje za njega,da jednostavno nestane :)
pustopoljina

#172 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by pustopoljina »

otkud ja na ovoj temi :? (greskom ostavila youtube klip)
ma suti i trpi-volis da dominiras,priznaj :P
Ljubicasta27

#173 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Ljubicasta27 »

pustopoljina wrote:otkud ja na ovoj temi :? (greskom ostavila youtube klip)
Pa vidis koliko moze da drobi :-D

Cuj hoda ko mravojed :lol: :lol: :lol:
Suti i trpi

#174 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

pustopoljina wrote:otkud ja na ovoj temi :? (greskom ostavila youtube klip)
Tesko je procjeniti nekoga preko virtualne komunikacije. Vjerujem da sam dosta pogresno procjenjen, kao i vecina drugih forumasa. Mozak u podsvjesti formira nekakv profil, ali to uglavnom nije ni blizu stvarnog lika i djela te osobe. Npr. jedna moja poznanica je izasla sa momkom sa kojim se dopisivala preko mirca... On je napiso da je visok i krupan, da mu svi kazu da ima lijepe smedje oci, da ima lijepu kosu, lijepe zubu... Kaze izasla ja sa njim, sve je onako kako je napiso, ali kao cjelina izgleda jako ruzno i nezgrapno :D . Postoje primjeri kada se preko internet dopisivanje stekne potpuno pogresna slika o karakteru i profilu sagovornika itd Dakle, mislim da sam prilicno pogresno procjenjen na osnovu moga pisanja koje je uglavnom bilo pisano opcenito, a rijetko na vlastitom primjeru. Mozda i volim dominirati, ali volim kada se djeovjka suprostavi toj dominaciji. Volim da je zanimljivo, a nikako da sam iskljucivo ja alfa i omega :D . Nemam generalski karakter :D .
HAVANA

#175 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by HAVANA »

Ja bi dominiRo,al mi žena ne dozvoljava :(
Post Reply