PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
ado-šampion

#151 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Post by ado-šampion »

Prohodas na potezu od Becica do Budve jedno ljetno vece i sve ce ti biti jasno.

Nije problem u vjeri, necu jesti i zdravo, problem jeste sto se nema sta jesti ko ne jede iz bilo kojeg razloga jer stavljaju apsolutno u sve, medjutim veci problem je sto ti odes na odmor i hoces logicno da prosetas navece da se odmoris (jer jbga na odmoru si) a smrad se siri sa svih strana, ko da sam dosao na koridu.

Mislim da to nema veze sa zavjerom protiv muslimana - muslimana i generalno Bosanaca je tamo jako malo koliko sam ja uspio primijetiti ovo sto sam bio - moja pretpostavka je da im je jeftinije.

Jbg imas dvije identicne price od dva covjeka, jednu za Budvu, drugu za Sutomore, mala je vjerovatnoca da obojica pricaju istu laznu pricu kao da su se dogovorili.
citroen xm

#152 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Post by citroen xm »

Pa bio sam x puta kao i svako iz BiH. Možda meni ne smeta taj miris pa ne primjećujem. U ostalom ima izbora pa birajte bolju destinaciju.
taureg71

#153 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Post by taureg71 »

Mislim da to nema veze sa zavjerom protiv muslimana - muslimana i generalno Bosanaca je tamo jako malo koliko sam ja uspio primijetiti ovo sto sam bio - moja pretpostavka je da im je jeftinije.

e ovo mi je super, kako si primijetio zivota ti da je tamo muslimana i Bosanaca??? pise na celu nekome ?? svasta,,,a ako si gledao registracije nisi u pravu, bas je treecina nasih, Banjalucana, Bijeljinjaca, Hercegovaca, pa i nesto Sarajlija...slazem se da je Budva vasar, zato i ne idem tamo, ali ima par ekstra plaza...samo svi hoce kic/ tj Budvu
Ned071

#154 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Post by Ned071 »

On je morao u cg kad je stedio za bembaru. Pritrpis klempu prt sest godina al sad moze gdje hoce. I do tucepa cak... :mrgreen:
ado-šampion

#155 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Post by ado-šampion »

Bio sam jednom u Becicima, naravno islo se u Budvu, i drugi put u Budvi. Jos jednom studentski u Budvi, to ne racunam. :D Drugi put zato sto vjerovao ili ne nigdje u HR nisam nasao smjestaj, bio avgust posle ramazana, haos. Cak ni u Neumu nije bilo smjestaja.

Eto da ne bude sve crnjak, Becici nisu toliko losi, fina je plaza, moze se koristiti od hotela, more nije prljavo ko u Budvi, jeftino, nema toliko guzve, samo sto su brdoviti i svaki smjestaj je u brdu. Naravno infrastruktura je losa standardno, tako da granap nemas za lijeka.

S obzirom da imam istancanu nit za pljuvanje, necu pocinjati o HR, a nije ni mjesto. :D Tucepi su karina s obzirom koliko platis, pogledaj samo cijene prosjecnog hotela 3*, eto toliko. :D
Nepass

#156 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Post by Nepass »

citroen xm wrote:Pa bio sam x puta kao i svako iz BiH. Možda meni ne smeta taj miris pa ne primjećujem. U ostalom ima izbora pa birajte bolju destinaciju.
Ama covjece bio jednom i nikad vise. Hoce zenska u sutomore kazem joj kako je meni bilo.
Naravno da cu ici na drugu destinaciju.
Sad polako na tripadviser svima koji kritikuju napisi "ako ti se ne svidja idi negdje drugo"
citroen xm

#157 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Post by citroen xm »

MA ne branim nikoga, kažem da na sreću ima izbora pa neka ljudi idu gdje im se sviđa. Koliko sam shvatio žena/cura nije pitala da li se osjeti miris masti već kako da dođe tamo.
giovanni008

#158 Re: PUTEVI PREMA SUSJEDNIM DRZAVAMA

Post by giovanni008 »

Da li je put Foca - Niksic napokon popravljen?
Post Reply