politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Locked
nosara

#151 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by nosara »

Klodovik wrote:
seln wrote:
Klodovik wrote:
Nismo zadovoljni zato što se niste adekvatno suprotstavili Miloševiću i spasili Jugoslaviju. A trebali ste, sudeći po tome koliko je branite.
Da smo je spasili, o cemu bi ti, u dusi tako nesretan, palamudio danas?
Nisam bitan ni ja, ni moje palamuđenje. Trebali ste državu spasiti.
Sta tebe briga, tvoji su pobijedili... :D
Klodovik

#152 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by Klodovik »

nosara wrote:
Klodovik wrote: Nismo zadovoljni zato što se niste adekvatno suprotstavili Miloševiću i spasili Jugoslaviju. A trebali ste, sudeći po tome koliko je branite.
Kad se CIA na nesto naklati, nema tu odbrane... :D
Znam, znam... bilo je teško, nije se moglo, slušam te priče i danas...
Hrvoje_Hrvatinic

#153 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by Hrvoje_Hrvatinic »

Bogu hvala, nema više te tamnice naroda i vještačke tvorevine SFRJ, zločinačke diktature i boljševičke velikosrpske satrapije. Tko god da ju je srušio ruke mu se pozlatile dabogda.
seln

#154 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by seln »

Real Khan wrote:
Za razliku od tebe koji očigledno nemaš pojma šta je političko promišljanje, ja sam svoje političke stavove iznosio još u srednjoj školi kada sam se među prvim otvoreno pobunio protiv predmeta "marksizam"... a s obzirom da sam rođen 1970. godine, ja odlično znam o čemu se radilo tada i o čemu se radi sada...samo što ti očigledno nikada nećeš biti svjestan ičega...

.
Jooj, sve disidenti... :D
pa kako prezivjeste onu diktaturu. Za to si trebao u najmanju ruku zaglaviti na golom otoku. :-)
seln

#155 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by seln »

Klodovik wrote:
seln wrote:
Klodovik wrote:
Nismo zadovoljni zato što se niste adekvatno suprotstavili Miloševiću i spasili Jugoslaviju. A trebali ste, sudeći po tome koliko je branite.
Da smo je spasili, o cemu bi ti, u dusi tako nesretan, palamudio danas?
Nisam bitan ni ja, ni moje palamuđenje. Trebali ste državu spasiti.
Da smo je spasili, ne bi ti srao po forumima, vec bi bio tamo gdje je misevima mjesto.
Klodovik

#156 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by Klodovik »

nosara wrote:
Ma, CIA se naklatila. Ne možeš opstati kako udaraju.
seln

#157 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by seln »

Hrvoje_Hrvatinic wrote:Bogu hvala, nema više te tamnice naroda i vještačke tvorevine SFRJ, zločinačke diktature i boljševičke velikosrpske satrapije. Tko god da ju je srušio ruke mu se pozlatile dabogda.
Pa, nek ti nije daleko do Pozarevca...otkopaj ga i pozlati mu ruke.
seln

#158 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by seln »

Klodovik wrote:
nosara wrote:
Sta te briga, ti si sitna riba i sada kao i u bivsoj drzavi. Nit te neko nesto pita niti te trazi.
Klodovik

#159 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by Klodovik »

seln wrote:
Da smo je spasili, ne bi ti srao po forumima, vec bi bio tamo gdje je misevima mjesto.
Niste je spasili. Pomiri se s tim.
Klodovik

#160 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by Klodovik »

seln wrote:
Klodovik wrote:
nosara wrote:
Sta te briga, ti si sitna riba i sada kao i u bivsoj drzavi. Nit te neko nesto pita niti te trazi.
Zato ste tu vi, krupne ribe, da riješite sve probleme.
Real Khan

#161 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by Real Khan »

nosara wrote:
Real Khan wrote:
nosara wrote:
:lol:

Izvini disidentu, nisam te prepoznao... :lol:

Nego, cemu ovolika masturbacija...? U dvije rijeci mozes objasnit da nemas pojma o cemu se radi... :-)

Jos nesto... Ako ti je SFRJ zlo, ne nadaj se dobrom, jer ti je vec promaklo... :D
Za razliku od tebe koji očigledno nemaš pojma šta je političko promišljanje, ja sam svoje političke stavove iznosio još u srednjoj školi kada sam se među prvim otvoreno pobunio protiv predmeta "marksizam"... a s obzirom da sam rođen 1970. godine, ja odlično znam o čemu se radilo tada i o čemu se radi sada...samo što ti očigledno nikada nećeš biti svjestan ičega...

Ti očigledno ne znaš čestito ni čitati, a kamoli da budeš sposoban razumjeti nešto što sadrži više od dvije prosto-proširene rečenice. Dobro, onda izvini... neću te više zbunjivati i jednostavno ću ti u dvije riječi reći: "uzmi bananu"... pa se smiri i zaobiđi me na forumu.
:lol: :lol: :lol: Bananu daj materi... :lol:
Moja mater nema ništa sa našim razgovorom...Budi frajer pa odgovori meni lično ali mi nemoj mater petljati u ovo. Sram te bilo! Za tvoju informaciju, prijavljen si administraciji foruma i vidjet ću šta će biti dalje. Ako te trajno ne odstrane sa foruma, onda ja odlazim jer je nivo komunikacije postao degutantan, u najmanju ruku! Ako nemaš vokabulara da meni odgovoriš, onda mi barem nemoj mater spominjati...
nosara

#162 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?

Post by nosara »

Real Khan wrote:
nosara wrote:
Real Khan wrote:

Ti očigledno ne znaš čestito ni čitati, a kamoli da budeš sposoban razumjeti nešto što sadrži više od dvije prosto-proširene rečenice. Dobro, onda izvini... neću te više zbunjivati i jednostavno ću ti u dvije riječi reći: "uzmi bananu"... pa se smiri i zaobiđi me na forumu.
:lol: :lol: :lol: Bananu daj materi... :lol:
Moja mater nema ništa sa našim razgovorom...Budi frajer pa odgovori meni lično ali mi nemoj mater petljati u ovo. Sram te bilo! Za tvoju informaciju, prijavljen si administraciji foruma i vidjet ću šta će biti dalje. Ako te trajno ne odstrane sa foruma, onda ja odlazim jer je nivo komunikacije postao degutantan, u najmanju ruku! Ako nemaš vokabulara da meni odgovoriš, onda mi barem nemoj mater spominjati...
E, rasplaka me... :lol:

Ja sam samo odgovorio adekvatno na tvoje provociranje... Ostajem pri tome, a administracija nek' radi svoj posao... :D
Locked