Sta tebe briga, tvoji su pobijedili...Klodovik wrote:Nisam bitan ni ja, ni moje palamuđenje. Trebali ste državu spasiti.seln wrote:Da smo je spasili, o cemu bi ti, u dusi tako nesretan, palamudio danas?Klodovik wrote:
Nismo zadovoljni zato što se niste adekvatno suprotstavili Miloševiću i spasili Jugoslaviju. A trebali ste, sudeći po tome koliko je branite.
politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
- nosara
#151 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
-
Klodovik
#152 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Znam, znam... bilo je teško, nije se moglo, slušam te priče i danas...nosara wrote:Kad se CIA na nesto naklati, nema tu odbrane...Klodovik wrote: Nismo zadovoljni zato što se niste adekvatno suprotstavili Miloševiću i spasili Jugoslaviju. A trebali ste, sudeći po tome koliko je branite.
- Hrvoje_Hrvatinic
#153 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Bogu hvala, nema više te tamnice naroda i vještačke tvorevine SFRJ, zločinačke diktature i boljševičke velikosrpske satrapije. Tko god da ju je srušio ruke mu se pozlatile dabogda.
- seln
#154 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Jooj, sve disidenti...Real Khan wrote:
Za razliku od tebe koji očigledno nemaš pojma šta je političko promišljanje, ja sam svoje političke stavove iznosio još u srednjoj školi kada sam se među prvim otvoreno pobunio protiv predmeta "marksizam"... a s obzirom da sam rođen 1970. godine, ja odlično znam o čemu se radilo tada i o čemu se radi sada...samo što ti očigledno nikada nećeš biti svjestan ičega...
.
pa kako prezivjeste onu diktaturu. Za to si trebao u najmanju ruku zaglaviti na golom otoku.
- seln
#155 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Da smo je spasili, ne bi ti srao po forumima, vec bi bio tamo gdje je misevima mjesto.Klodovik wrote:Nisam bitan ni ja, ni moje palamuđenje. Trebali ste državu spasiti.seln wrote:Da smo je spasili, o cemu bi ti, u dusi tako nesretan, palamudio danas?Klodovik wrote:
Nismo zadovoljni zato što se niste adekvatno suprotstavili Miloševiću i spasili Jugoslaviju. A trebali ste, sudeći po tome koliko je branite.
-
Klodovik
#156 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Ma, CIA se naklatila. Ne možeš opstati kako udaraju.nosara wrote:
Sta tebe briga, tvoji su pobijedili...
- seln
#157 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Pa, nek ti nije daleko do Pozarevca...otkopaj ga i pozlati mu ruke.Hrvoje_Hrvatinic wrote:Bogu hvala, nema više te tamnice naroda i vještačke tvorevine SFRJ, zločinačke diktature i boljševičke velikosrpske satrapije. Tko god da ju je srušio ruke mu se pozlatile dabogda.
- seln
#158 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Sta te briga, ti si sitna riba i sada kao i u bivsoj drzavi. Nit te neko nesto pita niti te trazi.Klodovik wrote:Ma, CIA se naklatila. Ne možeš opstati kako udaraju.nosara wrote:
-
Klodovik
#159 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Niste je spasili. Pomiri se s tim.seln wrote:
Da smo je spasili, ne bi ti srao po forumima, vec bi bio tamo gdje je misevima mjesto.
-
Klodovik
#160 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Zato ste tu vi, krupne ribe, da riješite sve probleme.seln wrote:Sta te briga, ti si sitna riba i sada kao i u bivsoj drzavi. Nit te neko nesto pita niti te trazi.Klodovik wrote:Ma, CIA se naklatila. Ne možeš opstati kako udaraju.nosara wrote:
- Real Khan
#161 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
Moja mater nema ništa sa našim razgovorom...Budi frajer pa odgovori meni lično ali mi nemoj mater petljati u ovo. Sram te bilo! Za tvoju informaciju, prijavljen si administraciji foruma i vidjet ću šta će biti dalje. Ako te trajno ne odstrane sa foruma, onda ja odlazim jer je nivo komunikacije postao degutantan, u najmanju ruku! Ako nemaš vokabulara da meni odgovoriš, onda mi barem nemoj mater spominjati...nosara wrote:Real Khan wrote:Za razliku od tebe koji očigledno nemaš pojma šta je političko promišljanje, ja sam svoje političke stavove iznosio još u srednjoj školi kada sam se među prvim otvoreno pobunio protiv predmeta "marksizam"... a s obzirom da sam rođen 1970. godine, ja odlično znam o čemu se radilo tada i o čemu se radi sada...samo što ti očigledno nikada nećeš biti svjestan ičega...nosara wrote:
![]()
Izvini disidentu, nisam te prepoznao...![]()
Nego, cemu ovolika masturbacija...? U dvije rijeci mozes objasnit da nemas pojma o cemu se radi...
Jos nesto... Ako ti je SFRJ zlo, ne nadaj se dobrom, jer ti je vec promaklo...
Ti očigledno ne znaš čestito ni čitati, a kamoli da budeš sposoban razumjeti nešto što sadrži više od dvije prosto-proširene rečenice. Dobro, onda izvini... neću te više zbunjivati i jednostavno ću ti u dvije riječi reći: "uzmi bananu"... pa se smiri i zaobiđi me na forumu.![]()
![]()
Bananu daj materi...
- nosara
#162 Re: politika, Tito, ekonomija, MMF - kako je se tad radilo?
E, rasplaka me...Real Khan wrote:Moja mater nema ništa sa našim razgovorom...Budi frajer pa odgovori meni lično ali mi nemoj mater petljati u ovo. Sram te bilo! Za tvoju informaciju, prijavljen si administraciji foruma i vidjet ću šta će biti dalje. Ako te trajno ne odstrane sa foruma, onda ja odlazim jer je nivo komunikacije postao degutantan, u najmanju ruku! Ako nemaš vokabulara da meni odgovoriš, onda mi barem nemoj mater spominjati...nosara wrote:Real Khan wrote:
Za razliku od tebe koji očigledno nemaš pojma šta je političko promišljanje, ja sam svoje političke stavove iznosio još u srednjoj školi kada sam se među prvim otvoreno pobunio protiv predmeta "marksizam"... a s obzirom da sam rođen 1970. godine, ja odlično znam o čemu se radilo tada i o čemu se radi sada...samo što ti očigledno nikada nećeš biti svjestan ičega...
Ti očigledno ne znaš čestito ni čitati, a kamoli da budeš sposoban razumjeti nešto što sadrži više od dvije prosto-proširene rečenice. Dobro, onda izvini... neću te više zbunjivati i jednostavno ću ti u dvije riječi reći: "uzmi bananu"... pa se smiri i zaobiđi me na forumu.![]()
![]()
Bananu daj materi...
Ja sam samo odgovorio adekvatno na tvoje provociranje... Ostajem pri tome, a administracija nek' radi svoj posao...