Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kenanz
-
ajde_vise
#152 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
hej.. stalno vidjam .. lik vuce kofer.. zuti po wilsu..
elem.. kofer je stalno isti.. likovi se promjene..
ne uklapa se u ovo?
ne uklapa se u ovo?
- lolita_xx
#153 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
dajte malo vise detalja, kako je bilo, sta je bilo 
vidite da smo radoznali
vidite da smo radoznali
-
ajde_vise
#154 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ama vidim..
smislit cu ja pricu samo da se gile vrati od nekud
nemam blage gdje je
smislit cu ja pricu samo da se gile vrati od nekud
nemam blage gdje je
- black
#155 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ma to sam ja meo ulicu, nije to kofer vec kantaajde_vise wrote:hej.. stalno vidjam .. lik vuce kofer.. zuti po wilsu..
ne uklapa se u ovo?
- Ridjobrki
#156 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Pročitao naslov i imao neke vizije u glavi... ali nije to to. Ništa, ništa, samo vi nastavite...
-
ajde_vise
#157 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ama..
kofer.. na tockice .. zuti.. povelik.. ocuvan
lik.. kako koji put.. ima onaj malo vise atletski .. ima onaj suhonjavi
uvijek imaju istu rutu .. ruta - kao put...
ozbiljno pitam jel ko vidjo to?
kofer.. na tockice .. zuti.. povelik.. ocuvan
lik.. kako koji put.. ima onaj malo vise atletski .. ima onaj suhonjavi
uvijek imaju istu rutu .. ruta - kao put...
ozbiljno pitam jel ko vidjo to?
-
kenanz
#158 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Relax Tours, a mozes i Red Bull sa ExtasiRidjobrki wrote:Pročitao naslov i imao neke vizije u glavi... ali nije to to. Ništa, ništa, samo vi nastavite...
- Troll_Happens
#159 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
da pitamo tarota da nije jadnica nagazila na sihire.Gile Šampion wrote:![]()
![]()
Evo da vam se javim,još uvjek sam živ i zdrav.None su mi takođe još uvjek čitave što znači da me nikakav klipan nije safat'o i tako to![]()
Što se tiče njene vjere,ma kakva njena crna vjera,da vjeruje u bilo šta ne bi radila to što radi i tako se ponašala...Jedino što jeste to je da ima Muslimansko ime i 2 zapisa oko vrata(kad smo se zadnji put vidjeli to je nosila)
...tako da sve vam je jasno
salu na stranu, sacekaj mjesec dok se situacija smiri i ohladi i cekaj ako se ne javi od toga nema nista ili cekaj dok zavrsi skolu pa onda vidi sta ce biti... naravno za to vrijeme ti malo prosveraj vidi sta ima u gradu ima li kakvih curica cisto da ubijes vrijeme dok se ona ne opameti
zamoria me ovaj experiment odoh odmorit malo
- lolita_xx
#160 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ne cekaj ni slucajno 
-
be highirly
#161 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
dobri su ovi tolerantni koji preporucuju da je saceka dok mica zavrsi studije
onda se komotno mozes zaposliti na neodredjeno kao hadum u kakav harem....nego dobri covjece, potrazi ti kakvog insana za sebe...osobu koja ce cijeniti tvoje skromno i normalno ponasanje u ovom poganom vaktu...barem tako izgledas iz postova
-
sandra01
#162 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Gile
Ne znam sta se desava s tom djevojkomali...JA BI UBILA ZA MOMKA KAO STO SI TI!!!!
Ne znam sta se desava s tom djevojkomali...JA BI UBILA ZA MOMKA KAO STO SI TI!!!!
- coek
#163 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Sandra, to nije ispravno. Ispravno je: "ja BIH ubila"sandra01 wrote:Gile
-
phadzic
#164 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Ja bih tu vezu raskinuo jer pomisli na šta bi ti život ličio da se ne daj bože oženiš sa njomGile Šampion wrote:Eh ovako.Želim sa vama nešto da podjelim,ustvari interesuje me vaše mišljenje kako bi vi postupili da se nalazite u mojoj situaciji.
Naime ''u vezi sam'' sa jednom djevojkom otprilike nekih 3 godine.Prve 2,5 (dvije i pol) godine je bilo super.Ono ljubav kao iz filmova,međutim u zadnjih 6 mjeseci stvari počinju drastično da se mjenjaju.Postala je histerična,nekako sva izgubljena,kada nešto priča ta priča i nema baš neki smisao ali eto...ja sam sve to stavio po strani,nadajući se da će ''sve to jednom proći''.
Prije nekih 4 mjeseca smo bili i prekinuli ,jer zaista je bila postala toliko, jednostavno rečeno –nesnošljiva.
Ja zaista shvatam i donekle šta je razlog njenog takvog ponašanja.Izgubila je 2 godine faksa ,i sada je pod zaista velikom presijom svojih roditelja,jer fakultet ''MORA'' završiti,u čemu se i ja slažem zajedno sa njima,međutim po nekim postupcima i izjavama,ja sam ispao kao dežurni krivac zašto ona nije sve to završila na vrijeme !?
Pomirili smo se bili opet ,bilo sve ok ,da bi problemi opet se nastavili.
Bilo kako bilo,uglavnom ona je dobila zabranu od roditelja da se sa mnom viđa,da sa mnom izlazi,pa čak i da se čujemo preko mob-a,navodno dok ne završi to što treba završiti...(koliko ima osoba sto imaju vezu pa opet uspješno završavaju fax ali eto)
Ali da ne duljim,uglavnom što je bit svega toga što želim da vas pitam je sledeće: za 8 mart je izrazila želju da joj kupim za poklon-prsten.I ja sam kupio.Ne vjerenički,nego čisto onako 8-martovski poklon.Taj prsten je ona lično izabrala,i nosila ga je par dana ,nakon čega ga je skinula i pod izgovorom da joj smeta i da je žulja.Kad sam joj saopštio da ako treba i da zamjenimo dotični prsten,odustala je.Kap je prelila čašu kada poslije nekoliko dana se nije ni udostojila da nazove i da mi čestita rođendan,koji je tih dana bio(nikakav poklon nisam tražio,niti bih ga prihvatio od nekoga ko je student i ko trenutno ''sastavlja kraj s krajem'')...
Tako da je u meni proradio neki inat,i odlučio sam više da je ne zovem,niti više želim biti sa njom ma koliko je zaista iskreno volio.
Moram napomenuti da dok smo bili u vezi sa moje strane nije bilo varanja,dok sam isto tako ubjeđen da i ona nije ''šverala''.
Mene interesuje,šta bi vi učinili da ste na mom mjestu?
- Gile Šampion
#165 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Mudro zborite...mudro 
- lolita_xx
#166 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ti nas zaj.... 
- Troll_Happens
#167 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ne brini sandra srecoom ima jos takvih kao gilesandra01 wrote:Gile
-
ajde_vise
#168 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
treba mu paznje 
-
zelenashica
#169 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
hebo te život.....ja kad vidim ovakve tužne teme namah sebi kažem:glavu gore ima i gore
...ima li iko da ima šta lijepo za otvoriti temu il vazda neke žalopojke 
- Gile Šampion
#170 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
zelenashica wrote:hebo te život.....ja kad vidim ovakve tužne teme namah sebi kažem:glavu gore ima i gore...ima li iko da ima šta lijepo za otvoriti temu il vazda neke žalopojke
Sad si me još više rastužila...vidiš,sutra subota ide a ja bez djevojke
Ali eto...da mi nije bilo vas,zaista ne znam kako bih sve ovo prebrodio...zato vam se onako kolektivno zaista zahvaljujem na riječima podrške i svega ostalog...
Što se mene tiče,može tema pod katanac,da ne bi ispalo da neko pomisli da se zaista zezam...
-
zelenashica
#171 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
šta ba rastužila.............sutra te neka već čeka iza ćoška.............ko zna,možda je najbolje što te više nema,nećeš zalud gubit vrijeme s nekim ko te nije vrijedanGile Šampion wrote:zelenashica wrote:hebo te život.....ja kad vidim ovakve tužne teme namah sebi kažem:glavu gore ima i gore...ima li iko da ima šta lijepo za otvoriti temu il vazda neke žalopojke
Sad si me još više rastužila...vidiš,sutra subota ide a ja bez djevojke![]()
Ali eto...da mi nije bilo vas,zaista ne znam kako bih sve ovo prebrodio...zato vam se onako kolektivno zaista zahvaljujem na riječima podrške i svega ostalog...![]()
Što se mene tiče,može tema pod katanac,da ne bi ispalo da neko pomisli da se zaista zezam...![]()
![]()
![]()
![]()
- Op3r4t0r
#172 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
Nego da se vas dvoje zbarite?zelenashica wrote:šta ba rastužila.............sutra te neka već čeka iza ćoška.............ko zna,možda je najbolje što te više nema,nećeš zalud gubit vrijeme s nekim ko te nije vrijedanGile Šampion wrote:zelenashica wrote:hebo te život.....ja kad vidim ovakve tužne teme namah sebi kažem:glavu gore ima i gore...ima li iko da ima šta lijepo za otvoriti temu il vazda neke žalopojke
Ali eto...da mi nije bilo vas,zaista ne znam kako bih sve ovo prebrodio...zato vam se onako kolektivno zaista zahvaljujem na riječima podrške i svega ostalog...![]()
Što se mene tiče,može tema pod katanac,da ne bi ispalo da neko pomisli da se zaista zezam...![]()
![]()
![]()
![]()
-
zelenashica
#173 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
ja se jednom zbarila i meni dostaOp3r4t0r wrote:Nego da se vas dvoje zbarite?zelenashica wrote:šta ba rastužila.............sutra te neka već čeka iza ćoška.............ko zna,možda je najbolje što te više nema,nećeš zalud gubit vrijeme s nekim ko te nije vrijedanGile Šampion wrote:
![]()
![]()
![]()
-
ajde_vise
#174 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično
polako
ima red
ima red
-
zelenashica
#175 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično