Eto shta ti je baxuz chovjek!callmethebreeeze wrote:ja svojoj curi dam svu svoju platu, pa mi onda ona daje koliko mi treba. siroke je ruke i nikada se ne obrukam.Loulou wrote:AMD wrote:Ja kada sam prvi put izašao sa svojom sadašnjom curom imao sam 5km sa sobom i nije me bilo uopšte ni stid ni sramota zbog toga, a na kraju krajeva ni briga. I dan danas smo skupa skoro 4 godine i kad izađemo plati onaj ko ima više para i to funkcioniše savršeno. Jednostavno moja cura neće da ja plaćam svaki put, jer se osjeća ružno. Nekad ja njoj kupim parfem, nekad ona meni kupi majicu ili slično, posudim ja njoj para ili ona meni... Znači, ravnopravni smo i pomažemo jedno drugom u svakoj situaciji. I većina cura koje ja poznajem ili cura od mojih prijatelja su u istoj ili sličnoj situaciji. To je najzdravniji način funkcionisanja jedne veze.
![]()
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#151 Re: Je li moguce imati curu kad...
- HAVANA
#152 Re: Je li moguce imati curu kad...
Eto shta ti je baxuz chovjek!burek_in_space wrote:ja svojoj curi dam svu svoju platu, pa mi onda ona daje koliko mi treba. siroke je ruke i nikada se ne obrukam.callmethebreeeze wrote:Loulou wrote:Ja kada sam prvi put izašao sa svojom sadašnjom curom imao sam 5km sa sobom i nije me bilo uopšte ni stid ni sramota zbog toga, a na kraju krajeva ni briga. I dan danas smo skupa skoro 4 godine i kad izađemo plati onaj ko ima više para i to funkcioniše savršeno. Jednostavno moja cura neće da ja plaćam svaki put, jer se osjeća ružno. Nekad ja njoj kupim parfem, nekad ona meni kupi majicu ili slično, posudim ja njoj para ili ona meni... Znači, ravnopravni smo i pomažemo jedno drugom u svakoj situaciji. I većina cura koje ja poznajem ili cura od mojih prijatelja su u istoj ili sličnoj situaciji. To je najzdravniji način funkcionisanja jedne veze.
![]()
Nije sve u poprsju
-
callmethebreeeze
#153 Re: Je li moguce imati curu kad...
hajd, bar ima dobre sise.burek_in_space wrote:
Eto shta ti je baxuz chovjek!Garant ti je pored silnih plavkastih,bujnim poprsjem obdarenih Shvedjanki,neka Bosanka zapala za curu!
- burek_in_space
#154 Re: Je li moguce imati curu kad...
Drugu bi prichu ti prichao da si kao ja imao vecinu cura sa grudima manjim od mojih!HAVANA wrote:
Nije sve u poprsju
- Loulou
#155 Re: Je li moguce imati curu kad...
...ima i u paramaHAVANA wrote:Nije sve u poprsjuburek_in_space wrote:Eto shta ti je baxuz chovjek!callmethebreeeze wrote:ja svojoj curi dam svu svoju platu, pa mi onda ona daje koliko mi treba. siroke je ruke i nikada se ne obrukam.![]()
Garant ti je pored silnih plavkastih,bujnim poprsjem obdarenih Shvedjanki,neka Bosanka zapala za curu!
- HAVANA
#156 Re: Je li moguce imati curu kad...
Komšinica mi traži posao,obećao sam pomoći.Primi je.

- burek_in_space
#157 Re: Je li moguce imati curu kad...
Hocu li ispasti gay,da ne kazhem pederchina ako kazhem da je ovo previshe?!
-
callmethebreeeze
#159 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja volim grudi, svakojakih velicina. moras smanjiti benchpress, sta drugo da ti kazem.burek_in_space wrote:Drugu bi prichu ti prichao da si kao ja imao vecinu cura sa grudima manjim od mojih!HAVANA wrote:
Nije sve u poprsju![]()
- burek_in_space
#160 Re: Je li moguce imati curu kad...
Jel to zato shto sam crnac?!HAVANA wrote:Hočeš
-
callmethebreeeze
#161 Re: Je li moguce imati curu kad...
vezano za sliku gore:
premala je... rezolucija.

premala je... rezolucija.
-
callmethebreeeze
#162 Re: Je li moguce imati curu kad...
Loulou wrote: ...ima i u parama
- burek_in_space
#163 Re: Je li moguce imati curu kad...
Jarane,kod mene su solidna dvojkacallmethebreeeze wrote: ja volim grudi, svakojakih velicina. moras smanjiti benchpress, sta drugo da ti kazem.
-
callmethebreeeze
#164 Re: Je li moguce imati curu kad...
moras i stomak povecati. tako ce sise izgledati manje.burek_in_space wrote:Jarane,kod mene su solidna dvojkacallmethebreeeze wrote: ja volim grudi, svakojakih velicina. moras smanjiti benchpress, sta drugo da ti kazem.
i josh nisam naletio na curu da mi parira velichinom grudi!
- burek_in_space
#165 Re: Je li moguce imati curu kad...
Tek sam polijepio ove plochice,ne bih da kvarim to josh!callmethebreeeze wrote:moras i stomak povecati. tako ce sise izgledati manje.burek_in_space wrote:Jarane,kod mene su solidna dvojkacallmethebreeeze wrote: ja volim grudi, svakojakih velicina. moras smanjiti benchpress, sta drugo da ti kazem.
i josh nisam naletio na curu da mi parira velichinom grudi!
-
callmethebreeeze
#166 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja svoje stitim jednim solidnim slojem sala. ko ce na ovom vaktu jos o plocicama brigu voditi.burek_in_space wrote:
Tek sam polijepio ove plochice,ne bih da kvarim to josh!
-
zelenashica
#167 Re: Je li moguce imati curu kad...
ccccc...zachataše plaho lijepu temu

-
callmethebreeeze
#168 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa mi prvo damo adekvatan odgovor, rijesimo problem, i onda se zabavljamo nakon dobro uradjenog posla.mišica wrote:ccccc...zachataše plaho lijepu temu![]()
-
zelenashica
#169 Re: Je li moguce imati curu kad...
haj neka samo se vi zabavljajte, jacallmethebreeeze wrote:pa mi prvo damo adekvatan odgovor, rijesimo problem, i onda se zabavljamo nakon dobro uradjenog posla.mišica wrote:ccccc...zachataše plaho lijepu temu![]()
-
callmethebreeeze
#170 Re: Je li moguce imati curu kad...
mišica wrote:haj neka samo se vi zabavljajte, jacallmethebreeeze wrote:pa mi prvo damo adekvatan odgovor, rijesimo problem, i onda se zabavljamo nakon dobro uradjenog posla.mišica wrote:ccccc...zachataše plaho lijepu temu![]()
![]()
da ne smetam
neka te bona? koliko, po tebi, momak mora imati para da bi ga izvela u kafanu?
-
zelenashica
#171 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne treba mu ni markica ako ga već ja izvodimcallmethebreeeze wrote:mišica wrote:haj neka samo se vi zabavljajte, jacallmethebreeeze wrote:
pa mi prvo damo adekvatan odgovor, rijesimo problem, i onda se zabavljamo nakon dobro uradjenog posla.
![]()
da ne smetam
neka te bona? koliko, po tebi, momak mora imati para da bi ga izvela u kafanu?
- HAVANA
#172 Re: Je li moguce imati curu kad...
mišica wrote:ccccc...zachataše plaho lijepu temu![]()
Jest jest,burek da ode i na temu Titomanija pisao bi o Jovankinim grudima.
-
zelenashica
#173 Re: Je li moguce imati curu kad...
ccc....ima sreće što nema više golog otokaHAVANA wrote:mišica wrote:ccccc...zachataše plaho lijepu temu![]()
Jest jest,burek da ode i na temu Titomanija pisao bi o Jovankinim grudima.
-
callmethebreeeze
#174 Re: Je li moguce imati curu kad...
oho. ovo ja zovem emancipacija i ravnopravnost spolova.mišica wrote: ne treba mu ni markica ako ga već ja izvodim
-
zelenashica
#175 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa pito si ako ga ja izvodim.....callmethebreeeze wrote:oho. ovo ja zovem emancipacija i ravnopravnost spolova.mišica wrote: ne treba mu ni markica ako ga već ja izvodim