Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Moderator: anex
-
cancel
#151 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Meni je Baho baš ok. 
- madalen
#152 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
zimzelen wrote:Da, ima onaj Milenko, vodi koridu negdje kod Olova, Varesa, gdje li, citao o covjeku u Danima a bilo i na tv i fakat-isti Baho na fudbalskoj tekmi!solufash wrote:Davno sam konstatirao da je on obicno amater i drekavac.
Prenosi utakmicu kao koridu, dere se ko mahnit, hoce da je Juzno Americki komentator a ono Balkansko spadalo.
Ali kada sve sumiras, ne moze nikako biti veci Hrvat od Hrvata iz BIH, ne iz Hrvatske.
Hrvati iz CRO su prirodno i geografski logicni navijaci Hrvatske, i svaka cast za navijanje i sve ostalo.
Ali ovi nasi, priljepci, sto se guraju u Hrvatsku, a samo su vazni Sanaderu za izbore, su stvarno smijesni.
Nekad su me nervirali do bola, ali sada su mi shega.
![]()
Isto kao sto su mi shega ovi nasi sto se bore protiv saveza, a izvor problema u parlamentu.
Uglavnom, svaka cast Hrvatskoj na pobjedi, a Svabe nek prave auta jer sa ovim igracima tipa Balack, Svinjateiger, Podolski, Jansen i penzioner Lehman, ne mogu nista napraviti na Euru, a satro naki favoriti.
Svabe u fudbalu su kao Baho u sportskom komentarisanju![]()
hahahahhahahah Milenko ,nediraj mi bivseg komsu ,nekad postar bio ,postu nosao
Ma Baho je legenda!!!
-
giovannir
#153 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Drži se ti majmuna, možda i od tebe nešto bude.Mobile_Disco wrote:Ma trebamo se kolektivno pridruziti ovim majmunima iz viteza,busovace,sirokog brijega,capljine i ostalih najvecih uporista hrvatske reprezentacije pa da zajedno zapjevamo "gazi balije"![]()
I da se kasnije vozamo gradovima BiH i vozamo za Hrvatskim zastavama jbga.. moramo za dobre odnose sa susjedima.. I kasnije da zaboravimo sve ono sto su nam uradili u ratu..
- dzipalo_junuz
#154 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
...
Last edited by dzipalo_junuz on 16/06/2008 23:36, edited 1 time in total.
- dzipalo_junuz
#155 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Ma kljuc... 
-
Mobile_Disco
#156 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Vidis.. sam priznajesgiovannir wrote:Drži se ti majmuna, možda i od tebe nešto bude.Mobile_Disco wrote:Ma trebamo se kolektivno pridruziti ovim majmunima iz viteza,busovace,sirokog brijega,capljine i ostalih najvecih uporista hrvatske reprezentacije pa da zajedno zapjevamo "gazi balije"![]()
I da se kasnije vozamo gradovima BiH i vozamo za Hrvatskim zastavama jbga.. moramo za dobre odnose sa susjedima.. I kasnije da zaboravimo sve ono sto su nam uradili u ratu..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fSQRWBmFU-8
Ajd Zdr'ao!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#157 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
mobile disco, nema vrijedjanja te vrste.
- osa
#158 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
za koga će baho navijati u četvrt-finalu.
- Doda37
#159 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
hahahhahah, mozda on nece prenositi da se nebi slucajno zabunioosa wrote:za koga će baho navijati u četvrt-finalu.
-
sofist
#160 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Baho će elegantno tu utakmicu prepustiti Šuki.osa wrote:za koga će baho navijati u četvrt-finalu.
- osa
#161 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
i t6ko onda može reći da tip nije faca.sofist wrote:Baho će elegantno tu utakmicu prepustiti Šuki.osa wrote:za koga će baho navijati u četvrt-finalu.
-
sofist
#162 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Iako sam do sada branio Bahu veceras mi se zgadio. Levat se kladio na Njemacku i tako otvoreno navija da je prevazisao sve granice. Balak daje treci gol a on se smije koliko mu je drago. Jos ima obraza da kaze kako se veliki igraci znaju posluziti rukama kad to treba (gol Balaka) a ni rijeci o tome da je treci gol Njemacke apsolutno neregularan. Fuj!
- awekenings
#163 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
daj pustite coeka vishe .... 
-
nedimx
#164 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Mislim da bi komentator trebao biti neutralan. Meni se isto zgadio. Sreca pa sam imao sansu da biram na drugom kanalu. Zao mi je onih sto su samo imali FTV.
- tek_stigla
#165 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
ma ovdje su svi eksperti za nogomet od emele,segmedine,pa do maje i hazima...pa kad se sabere i oduzme baho je super
-
sofist
#166 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Kako se miš usro kad je Portugal smanjio na 3:2, samo sto nije zaplako u jednom momentu.
Ne treba ga pustiti na miru. Ako vec placam pretplatu javnom servisu hocu komentatora koji je profesionalan i nepristrasan. A ne da ga slusam kako svrsava na Balaka koji daje neregularan gol ali to "naseg najboljeg komentatora" ne zanima jer se on kladio na Njemacku.
Ne treba ga pustiti na miru. Ako vec placam pretplatu javnom servisu hocu komentatora koji je profesionalan i nepristrasan. A ne da ga slusam kako svrsava na Balaka koji daje neregularan gol ali to "naseg najboljeg komentatora" ne zanima jer se on kladio na Njemacku.
- olduser
#167 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
ja sto moze srat lik
al sto neko rece bolji je od one hugoline i onog kladionicara manekena
otprilike ovako je glasilo
- fereira je prespavao ovu akciju, prespavao je on i sezonu u chelsiju, vjerujte mi...
al sto neko rece bolji je od one hugoline i onog kladionicara manekena
otprilike ovako je glasilo
- fereira je prespavao ovu akciju, prespavao je on i sezonu u chelsiju, vjerujte mi...
-
sofist
#168 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
I da ne zaboravim, nije problem koga on simpatise jer to svaki komentator manje-vise radi. Problem je kad ga te simpatije toliko uzmu pa "zaboravlja" da prokomentarise elementarne stvari. Ovo veceras je stvarno bilo skandalozno.
-
ulpinian
#169 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Ma levat, Italija - Francuska, on pola sata priča o Hrvatskoj.
- Better Man
#170 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Baho je večeras bio odvratan. FTV ako želi držati do svog ugleda trebali bi ga po hitnom postupku vratit u SA i suspendovati doživotno.
-
ulpinian
#171 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Kaze....
Deko... on je majstor!
Deko... on je majstor!
- homo_sapiens
#172 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Hajde molim te obrazlozi ovakav stav i misljenje. Zbog cega je bio odvratan ? Konkretno !Better Man wrote:Baho je večeras bio odvratan. FTV ako želi držati do svog ugleda trebali bi ga po hitnom postupku vratit u SA i suspendovati doživotno.
-
radeljas
#173 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
bio je odvratan zato sto se onako odvratno smijao kad su portugalci primili treci go. pa to ni njemacki komentator ne bi uradio. pa hvalospjevi njemcima, pa dernjava na svaku polupriliku. covjek mora dobro stisati ton da to slusa. i da ne ponavljam masu zamjerki od ranije. od lupetanja i ocjena igraca, iscudjavanja na nivou malog djeteta, do elementarne nepismenosti. ali sta ocekivati od bivseg prodavaca farmerki u varteksu i covjeka na platnoj listi pashalica i ushanovica, covjeka koji nije rekao rijec protiv mafija iz nsbih. sinoc vidjeh hrt2 do 5. minute utakmice, vidjeh na rtsu pricu pred utakmicu i sta covjek da kaze - oni su za ove nase priucene novinare i novinarke profesionalci. i ne prosipajte suplju o tome kako su nasi pa su dobri. jer isti taj sabahudin se odusevljava hrvatskom igrom kao da ima putovnicu, pa prema tome mozemo i mi biti odusevljeni hrt-ovim sportskim novinarima, jer su za nase izmislili novinarstvo i televiziju
-
radeljas
#174 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
ne treba ga pustiti na miru jer tv nije privatna prcija njega i belmina karamehmedovica onog neartikulisanog mede, kome je ftv posluzila da postane milioner.sofist wrote:Ne treba ga pustiti na miru. Ako vec placam pretplatu javnom servisu hocu komentatora koji je profesionalan i nepristrasan. A ne da ga slusam kako svrsava na Balaka koji daje neregularan gol ali to "naseg najboljeg komentatora" ne zanima jer se on kladio na Njemacku.
pri svakom njemackom golu je postojao faul nad portugalskim igracima, ali to supporter mafije iz nsbih, nije registrovao, a ni komentarisao
-
shalaedin
#175 Re: Baho Topalbećirević - Hrvatska-Njemačka
Sad vam ne valja Baho, sad vam nevalja Ahmetovic, pa Karamehmedovic, Ni Krstic... od njih sviju je bolji par sa Obn predvodjen Sašom Vugdalićem.radeljas wrote:ne treba ga pustiti na miru jer tv nije privatna prcija njega i belmina karamehmedovica onog neartikulisanog mede, kome je ftv posluzila da postane milioner.sofist wrote:Ne treba ga pustiti na miru. Ako vec placam pretplatu javnom servisu hocu komentatora koji je profesionalan i nepristrasan. A ne da ga slusam kako svrsava na Balaka koji daje neregularan gol ali to "naseg najboljeg komentatora" ne zanima jer se on kladio na Njemacku.
pri svakom njemackom golu je postojao faul nad portugalskim igracima, ali to supporter mafije iz nsbih, nije registrovao, a ni komentarisao
Daj ba ohladite ne moze svak biti Šofranac ili Milenko Pantić.
Njemci su pobijedili Portugal, zabili su im skolske golove i ako je bio faul na nekom igracu portugala pri postizanju golova, to opet ne dosudjuje gledaoc vec sudija. Ako je takvo sto izmaklo komentatoru, sta pa izmakne i sudiji. Covjek pogrijesi i odma ne valja. Nadjite bolje komentatore od ovih na nekoj od BH televizija. Ja bi volio da su nam svi komentatori nalik paru sa Sportkluba ili Šofrancu. Ali takvih je zaista malo.