Punto ili Clio?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
dr.iver

#151 Re: Punto ili Clio?

Post by dr.iver »

:lol: :roll:
djevojko vozis tudji auto i ne mislis koliko trosi i da li se kvari

a te price imam poznanika pa se kvari po x-ti put, zato samo se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rundo

#152 Re: Punto ili Clio?

Post by rundo »

aidaa_princess90 wrote:
dr.iver wrote:
aidaa_princess90 wrote:Ja sam u februaru sebi kupila reno clio sport. Iako sam tek pocetnica u voznji,prezadovoljna sam autom. Mada puno goriva trosi,auto je super.Vanjski izgled i unutrasnji cista 10.a sve ostale predispozicije su za cisto 10,mada se narazumijem bas u njih. Francuska auta su stvarno medju naboljim.Po meni je clio puno bolji od punta. :D
svaka cast aida, ali vozila si mozda auto u auto skoli i taj clio sport od roditelja....a vozis mozda par mjeseci sve ukupno...ipak trebas puno vise iskustva da budes mjerodavan u ocjeni clio vs. punto
Pa halo ovdje nije rasprava da li je vlio moj ili od mojih roditelja. A sebe smatram mjerodavnom da ocijenim koji je bolji auto . Vozila sam Punto,a imam poznanika koji voze Punto i imaju problema .Ja sam samo dala svoj komentar koje je auto po meni bolji i to osobi koja je otvorila ovu temu.NIKOME TRECEM.
A itekako sam mjerodavna da dam svoj komentar i dosta.
Izvini mjerodavna nismo te prepoznali...nemoj se odmah ljutiti...ipak je ovo samo forum DJEVOJCICE...
schakal

#153 Re: Punto ili Clio?

Post by schakal »

Mislim da su i punto i clio jednako dobra vozila ja sam zaljubljenik u italijanska vozila i ja bih sebi prije kupio punta ali mislim da je to sve stvar ukusa.Sto se tice clia nisam ga nikada vozio ali sam vozio Megana,Twinga,Scenica i mislim da su to super auta tako da i clio mora biti dobar
Better Man

#154 Re: Punto ili Clio?

Post by Better Man »

Juće je bila promocia Fiata ispred Katedrale. Grande Punto mi se uopće ne sviđa kako izgleda iznutra, novi Clio ima puno ljepšu unutrašnjost. Novi Fiat Bravo ima daleko ljepšu unutrašnjost od Grande Punta. Novi Fićo je takđe simpatičan i ima lijepu unutrašnjost, ali mana mu je cijena. Izloženi primjerak je koštao 28 i nešto hiljada KM. Za te pare možete uzeti Peugoet 207 sa dobrom opremom, a da ne govorim o Novom Cliu i opremi (oba auta za klasu veća od Fiće) ili nova Opel Astra za 27 hiljada KM sa svom mogućom dodatnom opremom, a još je za dvije klase veće auto od novog Fiće. Unutrašnjost Alfe 159 mi se nije svidjela, vjerovatno što je boja tapacirunga i sjedišta svjetla, tj. bež boje.

Image

Image

Image

Image

Image
amrica

#155 Re: Punto ili Clio?

Post by amrica »

Opet ja i najnoviji Punto, vidi se na slici br.4 malo lijevo od Fitje, ima specificno duguljasto P i sva slova ukoso.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#156 Re: Punto ili Clio?

Post by Romeo 80 »

amrica wrote:Opet ja i najnoviji Punto, vidi se na slici br.4 malo lijevo od Fitje, ima specificno duguljasto P i sva slova ukoso.
Hvalim te bože pa riješišmo misteriju! :D Ipak je dakle Grande Punto u pitanju... :)
dr.iver

#157 Re: Punto ili Clio?

Post by dr.iver »

Izloženi primjerak je koštao 28 i nešto hiljada KM.
i radi se o jednoj od najskupljih verzija fiata 500....

osnovna je dostupna za oko 23000KM

ako se uporedi sa drugim modernim verzijama tipa novi mini ili nova buba, 500 je iznimno dobra prilika za kupovinu, ali ne zaboraviti da je auto sminka, a ne dobra opcija ulozeno/dobiveno, za to fiat ima pandu i grande punto
aidaa_princess90

#158 Re: Punto ili Clio?

Post by aidaa_princess90 »

dr.iver wrote::lol: :roll:
djevojko vozis tudji auto i ne mislis koliko trosi i da li se kvari

a te price imam poznanika pa se kvari po x-ti put, zato samo se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da li je tudji auto ili moj moja stvar!11 I prekini sa provokacijom.zdravo
aidaa_princess90

#159 Re: Punto ili Clio?

Izvini mjerodavna nismo te prepoznali...nemoj se odmah ljutiti...ipak je ovo samo forum DJEVOJCICE...[/quote]

naravno da je samo forum DJECACE
rundo

#160 Re: Punto ili Clio?

Post by rundo »

aidaa_princess90 wrote:Izvini mjerodavna nismo te prepoznali...nemoj se odmah ljutiti...ipak je ovo samo forum DJEVOJCICE...
naravno da je samo forum DJECACE[/quote]

...eee otkad mi to niko nije rekao... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aidaa_princess90

#161 Re: Punto ili Clio?

rundo wrote:
aidaa_princess90 wrote:Izvini mjerodavna nismo te prepoznali...nemoj se odmah ljutiti...ipak je ovo samo forum DJEVOJCICE...
...eee otkad mi to niko nije rekao... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
bas mi je drago. ;-)
rundo

#162 Re: Punto ili Clio?

Post by rundo »

aidaa_princess90 wrote:
rundo wrote:
bas mi je drago. ;-)[/quote]

Hvala!
:kiss:
aidaa_princess90

#163 Re: Punto ili Clio?

[quote="rundo"][quote="aidaa_princess90"][quote="rundo"][quote="aidaa_princess90"]Izvini mjerodavna nismo te prepoznali...nemoj se odmah ljutiti...ipak je ovo samo forum DJEVOJCICE...

bas mi je drago. ;-)

Hvala!
:kiss:
ma nema na cemu :)
srle236

#164 Renault Clio

Post by srle236 »

Pozz svima!

Akobogda nabavljam polovnjak uskoro, i uži izbor je pao na Renault Clio (2001, 02,03), po mogućnosti DCI sa 80KS. Volim moderne dizelaše kao što je ovaj, štedljiv i elastičan... Zanima me ima li iko iskustva s takvim vozilom da podijeli sa rajom? :)
aidaa_princess90

#165 Re: Renault Clio

mogu ti reci da je CLIO dobar auto,ja ga vozim! A pogledaj u temi AUTO pod temi PUNTO ILI CLIO imas nekih savjeta o cliu.Da ti ja ovdje nepricam uzalud pogledaj.......... :) :) pozz
Post Reply