Za oženjene

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Karabaja

#151 Re: Za oženjene

Post by Karabaja »

Ćelava cura wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
al moja buduća žena neće surfati po forumu
bolje i po forumu nego po smokvi :D
zašto da ne.. učlanit ćemo se zajedno.. par traži par.. 8) :dance:
Baby Jane

#152 Re: Za oženjene

Post by Baby Jane »

Karabaja wrote:
Baby Jane wrote:
Karabaja wrote:ne znam ja za vas, al moja buduća žena neće surfati po forumu :D :lol: :evil:
hoce, samo sto ti neces znati koji joj je nick :D :D
kako će kucati slomljenih prstića :D :D :D
eee, jesi ti naivan, ne znas ti sta je zensko, i kako zene izvode neizvodivo :D :lol: :lol:
Karabaja

#153 Re: Za oženjene

Post by Karabaja »

Ćelava cura wrote: :lol: :lol: :lol: sa takvom pricom CrnaBajo ne'sh se nikad ni ozeniti :D
ima da :dance: sam :D :skoljka:
da ti samo vidiš šta hin je što jedva čekaju 8-) :D
stripiii

#154 Re: Za oženjene

Post by stripiii »

Karabaja wrote:
Ćelava cura wrote: :lol: :lol: :lol: sa takvom pricom CrnaBajo ne'sh se nikad ni ozeniti :D
ima da :dance: sam :D :skoljka:
da ti samo vidiš šta hin je što jedva čekaju 8-) :D
Mercedes je to :D :D
Karabaja

#155 Re: Za oženjene

Post by Karabaja »

moraš ti sve znati? :P

sve ste vi iste kad ugledate priliku da se dobro udate :D i najbolje ste dok se ne udate... ;-)
.. bar sam ja tako čuo... (nije iz iskustva) :P
stripiii

#156 Re: Za oženjene

Post by stripiii »

Ćelava cura wrote:STripiii :D :wink: je l' to iz iskustva ili samo posmatras svoje okruzenje? :mrgreen:
Bit ce da je ovo drugo... :D :D
Karabaja

#157 Re: Za oženjene

Post by Karabaja »

Ćelava cura wrote:
sve ste vi iste kad ugledate priliku da se dobro udate :D i najbolje ste dok se ne udate... ;-)
.. bar sam ja tako čuo... (nije iz iskustva) :P
Jest, valah ovaj Stripiii je savrsena prilika :D vazda muzike s njim :D i usput bih dobila Service pack2 :D ;-)
;-) a ti si Bajo svasta cuo, al' nista ne znas :D javi se kad saznas :D
što se muzike tiče, sa stripijem možeš samo klavir odsvirati :D taj ti instalira service pack samo na legalne licencirane windowse :D
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Last edited by jOFLA on 08/07/2023 18:52, edited 2 times in total.
sladjusna

#159 Re: Za oženjene

Post by sladjusna »

sanjex wrote:Koliko vas (svježe) oženjenih ima osjecaj da imate manje vremena od kako ste se u braku?
To mi je rekao jedan prijatelj, sada to cujem i od svog muza, a ja sam sigurna da ga ne ogranicavam ni u cemu, barem ne vise nego prije braka.
CLIO

#160 Re:

Post by CLIO »

sanjex wrote:Ma sto se sexa tice to je isto kao i prije braka, malo i bolje :)
Problem je u tome, sto meni ne smeta da izlazi s društvom kad hoce, koliko hoce i dokle hoce i što mu ne dajem rok da nesto uradi (npr. postaviti 3 slike na zid), on ne moze naci u 6 mjeseci vremena da to uradi. :?
A u braku smo skoro 2 godine.

Bonnie-Clydova mala, naravo da mogu se ukljuciti i udate.
E pa ne svidjaju mu se slike.
3xa

#161 Re: Za oženjene

Post by 3xa »

imas vremena 100% manje :!:
vjesticanametli

#162 Re: Za oženjene

Post by vjesticanametli »

CLIO moze biti da si u pravu. Mozda bi covjek zakucavao nestA drugo a ne slike :D
Terovicka

#163 Re: Za oženjene

Post by Terovicka »

Ja sam sretno udata vec 2.5 godine .... prije braka se i hodalo i dernecilo i ludovalo ali uopste ne zalim za tim danima.... posto je sve u braku u kompromisu i dogovoru ja imam vremena za sve.... ako hocemo da izadjemo na kafu , izadjemo ono sudje u kuhinji moze sacekati, nece nigdje pobjeci.... ako treba da se sisam ja odem frizeru a on uradi ako sta treba uraditi.... a isto tako ako njemu sta treba ja uletim ... ja imam vremena za sve :) love my huby
pesak

#164 Re: Za oženjene

Post by pesak »

evo teme za mene...napokon.. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#165 Re: Za oženjene

Post by pici »

zaljucaj te temu ovo je cista provokacija i diskriminacija :D

Ne prisjedajte nam na muke ,moze te nam platu uzet,punicu zvati na kafu svaki dan,slati nas u samoposlugu,tjerati da usisavamo i peremo sudje,ici po djecu u skolu,peglati itd itd itd ali nam nemoze te uzet dušu :D
spvbn

#166 Re: Za oženjene

Post by spvbn »

pici wrote:zaljucaj te temu ovo je cista provokacija i diskriminacija :D

Ne prisjedajte nam na muke ,moze te nam platu uzet,punicu zvati na kafu svaki dan,slati nas u samoposlugu,tjerati da usisavamo i peremo sudje,ici po djecu u skolu,peglati itd itd itd ali nam nemoze te uzet dušu :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
pesak

#167 Re: Za oženjene

Post by pesak »

a bogami, prvo dusa..pa sve ostalo.. :D
sojka

#168 Re: Za oženjene

Post by sojka »

:D
pesak

#169 Re: Za oženjene

Post by pesak »

pa dobro sojka, sto nam prekide konverzaciju..

ima li sta novije izrade.. :lol: :lol: :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#170 Re: Za oženjene

Post by pici »

treba mi ozenjeni da se cvrsto pritisnemo jedan od drugog(svako svoje dupe prema zidu naravski) :D i da pokazemo i dokazemo nashim zenmkama da bankomati ne rade vikendom,da smijemo podnjet samo do 25 kg tereta i da punica moze samo jednom mjesecno nazvat :D
sojka

#171 Re: Za oženjene

Post by sojka »

pesak wrote: ima li sta novije izrade.. :lol: :lol: :-)

http://www.youtube.com/watch?v=FGx6YXdv ... re=related

Naravno.. :-) i ke da bida jos novija poubavo pesnata :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#172 Re:

Post by Latina »

pici wrote:kod mene je situacija pod stalnom kontrolom,eve vako....
ustanem se kada namirušim kahvu,jedno oko se polako diže dok drugo se oporavlja od sna.Higijena na nivou,uzmem koji casopis i do 12:00 sam u ćenifi.Djeca su vec,valjda tu negdje il u školi il po sobama.Ja polahko dolazim do kompa,koji teškom mukom palim.Dorucak je u kuhinji pa ide ona "Ako nece brdo muhamedu,muhamed ce brdetu".Poslije dorucka ubrzo sleduje rucak,pa se usesredujem na cekanje da žena dojde s posla i prihvati se bracne obaveze.Kada smo svi na rucku zajedno,pricamo dogadaje i viceve.Slijedi poslije podnevni odmor,koji mi žena prekine zveckanjem u kuhinji,suđe se samo nece oprat.Od 19:00 do 21:00 gledamo omiljene sapunice.Djeca su opet tu negdje,motaju.Supruzi oko 23:00 pozelim lahku noc,a onda se posvetim pregledu interneta.Jedva cekam miris jutarnje kahve.
Koji kralj...:lol: :lol: :lol:
Loulou

#173 Re:

Post by Loulou »

Bonnie-Clydova mala wrote:Mislim da je problem što se supružnik uzima zdravo za gotovo, kao uvijek će on/ona biti tu i ne posvećuje joj/mu se pažnja, niti se uvažava, jer postoje važnije/interesantnije/uzbudljivije stvari.

Evo primjer: Koliko je nas radije na ovom forumu nego da vrijeme provede sa mužem/ženom, prošeta, popije kafu, ode na večeru u kino i sl? Danas je naprosto više mogućnosti i ako postoji malo nezadovoljstva, utjehu je lako naći na drugoj strani. To nužno dovodi do mentalnog odvajanja, da bi uslijedilo ubrzo potom i fizičko...

Mislim da je ova, uslovno rečeno "naša" generacija u BiH ni mladih ni starih, nekako jednom nogom u starom vremenu finih brakova naših roditelja, a drugom nogom u vremenu samostalnih samaca,netolerancije, sexa s nogu (i to samo zbog zadovoljavanja potrebe), i rada od po 10-12 sati dnevno...
Ovo je, nazalost, nasa relanost. Rascijepljenost izmedju dva vremena, dva sistema vrijednosti i pokusaj nosenja s feudalno-kapitalistickim tempom zivota.
Nedavno sam gledala jedan prilog na TV-u o tome gdje se nalaze "najpozeljniji muskarci i zene"... Odgovor je bio -na radnom mjestu! (za one koji rade ;-) )
Naravno, kad ljudi veci dio dana provode na poslu, da su usresredjeniji na ljude iz radne okoline.
:roll:
A, i virtualni zivot je posebna prica...
d2

#174 Re: Za oženjene

Post by d2 »

pa kad bolje razmislis i jeste tako... provedes sa nekim na poslu 8 sati dakle vise (ne racunajuci spavanje) nego sto provedes sa svojim partnerom i ako si udata/ozenjen... ispade na kraju da ti dodje blizi neko sa posla nego onaj sa kim dijelis krevet jer imas vise vremena za razgovore i slicno ... ne znam ni sam sta da mislim o tome...
šega

#175 Re: Za oženjene

Post by šega »

pici wrote:treba mi ozenjeni da se cvrsto pritisnemo jedan od drugog(svako svoje dupe prema zidu naravski) :D i da pokazemo i dokazemo nashim zenmkama da bankomati ne rade vikendom,da smijemo podnjet samo do 25 kg tereta i da punica moze samo jednom mjesecno nazvat :D
Svaka ti pogađa .ko da me viriš u mom stanu
Post Reply