Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sretna nova svima, sve najljepse i najbolje a naravno i puno zdravlja zelim pogotovo onima sto trenutno rade
u koje i sebe ubrajam i koji cu raditi jer sam nocna smjena u jednoj od trenutno najvecih zabiti na svijetu tj. baghdadu
ali to je sasvim druga prica. Uglavnom budite mi zdravi, lijepi, slozni i seksi u 2009!!!
minimal wrote:Sretna nova svima, sve najljepse i najbolje a naravno i puno zdravlja zelim pogotovo onima sto trenutno rade
u koje i sebe ubrajam i koji cu raditi jer sam nocna smjena u jednoj od trenutno najvecih zabiti na svijetu tj. baghdadu
ali to je sasvim druga prica. Uglavnom budite mi zdravi, lijepi, slozni i seksi u 2009!!!
Hvala za čestitke. Sve najbolje i čuvajte se tamo.
Nego procitah cijelu temu pa tek skontah da je iz prosle godine. Jesu se ono dvoje uzeli? Jel onaj sto je bio bolestan ozdravio? Dajte ljudi, ne mozete ovako zapoceti pa nigdje vas.
Evo me na poslu i tu sam do 08:00 Jbg mora se raditi
Eto tjesite se vi sto ste radili danas 3-4 sata i sto cete sutra raditi skraceno
Neka vam je svima SRETNA NOVA 2009 GODINA
Evo ljudi ovde vec otkucalo 12:00, koracam vec 2009, prilicno je mizerno i neslavno ali sta sve covjek ne radi za bolje sutra
a tu je i internet, uglavnom sretnu novu Vam zelim iz 2009-te!!!
minimal wrote:Sretna nova svima, sve najljepse i najbolje a naravno i puno zdravlja zelim pogotovo onima sto trenutno rade
minimal @ ja sam tamo bio ravno prije 18 godina i kusur to je nesto cega se i sada sjecam sa naj ljepsim osjecajima.Ja sam radio na Al Jadriyi ,to se je nekako tada zvalo donja Karada a Zivio u Hotelu na gornjoj Karadi .Bio je to tada grad pred kojim bi se mogli sakriti mnogi evropski gradovi.Imali jos uvijek piva Seherzada.Svaku noc smobili gosti Hoteala Almerija .Imali smo skladista Abu Greibu.
Kako danas izgleda Baghdad,sve naj bolje i neka te sreca prati.