Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i to cijeli dan do 23h... Crnjak, ne bi me zacudilo da ponoc docekam u autu na povratku s posla. Happy NY to me
Kazu u svakom zlu nesto dobro, a to bi ovdje bilo???
ja ne radim, ali bih volio da radim. ne volim novu godinu ni histeriju oko iste ne volim idiote koji gadjaju ljude raketama ne volim kada se stvara euforija oko nicega jedina mi je utjeha da me grlo pocinje boliti i nadam se da cu najludju noc u godini provesti u svom kaucu gledajuci maraton klint istvudovih filmova
callmethebreeeze wrote:ne volim idiote koji gadjaju ljude raketama
nasmija me
uvijek sam govorio da mi je jednu Novu docek u kucnoj atmosferi bez te euforije, ali... sad kad se prezentovala prilika, radije bih da imam izbor.
Aj dobro necu bas raditi do ponoci, nadam se... najgore je sto ako negdje i odem svi ce vec biti razvaljeni... ma hajd nema veze samo sam htio cuti da ima jos slicnih sudbina
Skyfox wrote:ma hajd nema veze samo sam htio cuti da ima jos slicnih sudbina
Ma, yebeš to, vidiš da je i mene zaintrigir'o Clint više nego cijela halabuka oko NG-a...
ok tema je kako da se ja oraspolozim Clint-on za najludu noc omg... vec se vidim sjedim sa kokicama i Fantom dvolitrom, na glavi ona siljasta kapica i ona pistaljka sto se odmota kad puhnes... i gledam u spagheti marathon... bio bih ko mr bean aaa... depre
Skyfox wrote:
ok tema je kako da se ja oraspolozim Clint-on za najludu noc omg... vec se vidim sjedim sa kokicama i Fantom dvolitrom, na glavi ona siljasta kapica i ona pistaljka sto se odmota kad puhnes... i gledam u spagheti marathon... bio bih ko mr bean aaa... depre
Skyfox wrote:ma hajd nema veze samo sam htio cuti da ima jos slicnih sudbina
Ma, yebeš to, vidiš da je i mene zaintrigir'o Clint više nego cijela halabuka oko NG-a...
sulesavic wrote:
radim 31.12 do 21.00
a 1.1. od 14.00
i drago mi je zbog toga
mrzim proslavu Nove, na srecu ovo je vec drugi put za redom da ce biti radno, tako da nece biti euforije i "uzbudjenja".
vec poslije posla lagano i elegantno, kao da se nista ne desava, sjest u kafanicu s djevojkom i par prijatelja "istomiljenika", napit se i kuci, odmahmurat sutradan i na posao opet