Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
djevojka koja radi u U2 u Kulovićevoj - ljudi, to se ne da opisati - razumijem da neko ima loš dan, ali da iz svakog pokreta isijava mržnja prema ljudima koji ulaze, to je strašno... samo se okrenuli i u strahu od samoubličkog napada napustili objekat
odemo fino u Hot kod tržnice i pojedemo odličnu picu, teta nas usluži ljudski, dajući nam fi male i srednje pice
ali , koliko para - toliko i muzike. ne možeš očekivati da ćeš na mjestima gdje je komad pice 1 - 1,5 KM dobiti neku noramalnu uslugu.
čast izuzecima
Definitivno najgori konobar je u Princezi.Kkao se ono zove?!Musa ili tako nesto.U zivotu na odvratniju osobu nisam naletjela.Mrsko mu raditi svoj posao,baca ti kafu na sto a kad mu trazis vode prvo cekas 2 sata da ti donese,a kao da ga vodis na strijeljanje,napravi uzasnu facu i to da vidis.Prisjedne ti i kafa i voda.Ko ne zna sta je los konobar-bujrum u Princezu!
ako hoćeš dobru uslugu ideš tamo gdje su hrana i piće kvalitetni i sa pripadajućim cijenama. Naravno da usluga ne može biti ista u U2 i nekom restoranu gdje je najjeftinije jelo 15 KM (tačnije predjelo).
Zato kažem čast izuzecima, jer se pokazalo da cijene uglavnom diktiraju odnos konobara prema mušterijama.
dok mi ne promijenimo pristup kao potrošači i ne počnemo ostvarivati prava koja nam po zakonu tržišta pripadaju ova tema će imati svoje mušterije
ma treba angazovati nekoliko psihologa i psihijatara da seciraju prosjecnog sarajevskog konobara....svasata bi se tu pojavilo na povrsini.
ista situacija je u svim slavenskim zemljama. definitivno najgori konobari su u Rusiji, koji se jedva sazale da uopste dodju do stola., i nikad te ne pogledaju u oci...svo vrijeme broje pare i cackaju zube....
ista stvar je sa taksistima. ako je taksista nije sofer......nedo bog da sjednes nazad sam, oce da popizdi....ko biva, ispada da on tebi cini uslugu sto te vozi...
Shoba wrote:ista stvar je sa taksistima. ako je taksista nije sofer......nedo bog da sjednes nazad sam, oce da popizdi....ko biva, ispada da on tebi cini uslugu sto te vozi...
ovo je tako tacno...
jednom sjela nazad...molila boga da se ne sudarimo s nekim usput..i od tad sjedam naprijed
bas sam slabic
Shoba wrote:ista stvar je sa taksistima. ako je taksista nije sofer......nedo bog da sjednes nazad sam, oce da popizdi....ko biva, ispada da on tebi cini uslugu sto te vozi...
ovo je tako tacno...
jednom sjela nazad...molila boga da se ne sudarimo s nekim usput..i od tad sjedam naprijed
bas sam slabic
uvijek sjedim nazad
zalete se da mi sa vozackog sjedista otvore suvozacka vrata (protegne se)...ja ih uredno zatvorim i udjem na zadnja
Shoba wrote:ma treba angazovati nekoliko psihologa i psihijatara da seciraju prosjecnog sarajevskog konobara....svasata bi se tu pojavilo na povrsini.
ista situacija je u svim slavenskim zemljama. definitivno najgori konobari su u Rusiji, koji se jedva sazale da uopste dodju do stola., i nikad te ne pogledaju u oci...svo vrijeme broje pare i cackaju zube....
normalno da ih boli briga jer on radi za platu bez obzira koliko ljudi usluzi. njemu vise odgovara kad je manje ljudi jer ce manje raditi, a pare ce svakako dobiti
a da radi na procenat vidio bi kako bi oblijetao oko tebe. fol je u motivaciji
Je li neko bio u Prizmi kod Katedrale? Mogu samo reći da je konobar svojim ponašanjem kreten neviđeni. Prvo, na spratu je normalno da su prevrnuti stolovi, serbez te otjera ako mu se ne sviđaš, ponaša se arogantno, nije ni čudo što je prizma uvijek prazna, baš se pitam ima li taj objekat normalnog vlasnika pored onakvog konobara?!
aida05 wrote:Definitivno najgori konobar je u Princezi.Kkao se ono zove?!Musa ili tako nesto.U zivotu na odvratniju osobu nisam naletjela.Mrsko mu raditi svoj posao,baca ti kafu na sto a kad mu trazis vode prvo cekas 2 sata da ti donese,a kao da ga vodis na strijeljanje,napravi uzasnu facu i to da vidis.Prisjedne ti i kafa i voda.Ko ne zna sta je los konobar-bujrum u Princezu!
sta fali ba musi musa je ljudina:D.hahahaah.Nekad imam osjecaj da sam u streljani pred himlerom a ne u kaficu.Al et nekad se zna nasalit snama.Svako ima dobar dan ahahaha
Ja nisam nikada imala problema sa konobarima. Uvijek su korektni, a i ne sjecam se da sam negdje duze cekala. Jedino sto mi smeta sto su nekako letargicni, ono kao da im je svejedno hocu li nesto naruciti ili ne. Ne bi skodilo da su malo ljubazniji i u nekim slucajevima kulturniji.
Ponekad je vjerovatno i do gostiju. Neki gosti su strasno bezobzirni. Mogu se barem zahvaliti kada im se nesto prinese.