vidi ovo govorit protiv merlina dine
sarajevo-x govori protiv nase bosanske legende
treba to sve stillovkom dovest u red
Moderator: _BataZiv_0809
Ja sam samo ovu treæu rijeè s kraja napisao kako trebaImam problem, jer mi je jebeni telekom uveo nacionalni roming, naplacuje mi mobitel ko lud, a onda MOJE/NASE pare trose na kretena kakv je Dino. Sto nisu uzeli pa potrosili pare na Rizu Ruzu, ili na Zoster ili na Reginu ili na Letu ¹tuke ili na Halida Be¹liæa ili na Du¹ka Kuli¹a ili na ne znam ni ja koga....
Uzeli su MOJE/NASE pare i platili dinar efendiji, ko fol hadziji i velikom Muslimanu po potrebi, za nesto sto ne vrijedi a svi su se tu u talu nasli, i Dino i direktor Telekoma Ak¹amija i Hamdo Katica (za njegova je vakta ugovor potpisan).
E to je moj problem. Pljaèkaju me i trule mi jabuke uvaljuju.
A koliko pojama nemaju o marketingu BH Telecomu, najbolje pokazuje reklamna kampanja NOVE TV koja je angazovala grupu Connect (nikad niko nije cuo za njih) i napravljena je pjesma, koja je svima koji imaju CablTV vec usla u uho.
A znas kad ce nam Dinina pjesma uci u uho? Nikad! Jer je djubre, van vremana i bez ideje.
E zato mi je pun kurac Dine ¹upka.
Ðe, ba, zapelo? Ko diro?ma_hajde wrote:ljudi koji vam je qrac, tolko bljuvotine naskrabano ovdje, fuj
.. i vasa se mati ne svidja nikome, pa ne pljuju po njoj.. i onda za sebe kazete da ste gradska raja..
Vidim na sta ciljas, al' ti to nece proci jer Dino je sam rekao da ta pjesma nijePustinjski pjesnik i mrav wrote:Dino Merlin mozda nema visoke glasovne sposobnosti ali ipak ima vrstu glasa koja je duboko urezana u sve sarajlije i bosance i hercegovce.
Jedan je od najboljih kantautora na ovim prostorima.
I jedini je koji je napravio BESPLATAN mega koncert(spektakl) 2001 godine, ...za raju, za 80 000 bosanaca. I to opet ponovio nekoliko godina kasnije.
Ali budimo realni, mnogima se on ne svidja, jer ne zato sto ne vole njegovu muziku, vec sto je Hadzija i sto se "usudio" otpjevati -Da te nije Alija.Budimo iskreni...
E kome Dino treba nacrtati kome je i o kome je ta pjesma napisana- ebi ga! Dobro vam je i rekao- ma jok ba o Aliji- o mom komsiji!Loud wrote:Vidim na sta ciljas, al' ti to nece proci jer Dino je sam rekao da ta pjesma nijePustinjski pjesnik i mrav wrote:Dino Merlin mozda nema visoke glasovne sposobnosti ali ipak ima vrstu glasa koja je duboko urezana u sve sarajlije i bosance i hercegovce.
I jedini je koji je napravio BESPLATAN mega koncert(spektakl) 2001 godine, ...za raju, za 80 000 bosanaca. I to opet ponovio nekoliko godina kasnije.
Ali budimo realni, mnogima se on ne svidja, jer ne zato sto ne vole njegovu muziku, vec sto je Hadzija i sto se "usudio" otpjevati -Da te nije Alija.Budimo iskreni...posvecena rahmetli predsjedniku Izetbegovicu. Bas zbog toga ga ne gotivim, jer je zdapi.
I sto nema veze o muziciebo ga pop
E jarane svaka ti cast za ovo !!!!!!DTL wrote:Ja nemam problema sa njegovim peronality-em.
Imam problem, jer mi je jebeni telekom uveo nacionalni roming, naplacuje mi mobitel ko lud, a onda MOJE/NASE pare trose na kretena kakv je Dino. Sto nisu uzeli pa potrosili pare na Rizu Ruzu, ili na Zoster ili na Reginu ili na Letu štuke ili na Halida Bešlića ili na Duška Kuliša ili na ne znam ni ja koga....
Uzeli su MOJE/NASE pare i platili dinar efendiji, ko fol hadziji i velikom Muslimanu po potrebi, za nesto sto ne vrijedi a svi su se tu u talu nasli, i Dino i direktor Telekoma Akšamija i Hamdo Katica (za njegova je vakta ugovor potpisan).
E to je moj problem. Pljačkaju me i trule mi jabuke uvaljuju.
A koliko pojama nemaju o marketingu BH Telecomu, najbolje pokazuje reklamna kampanja NOVE TV koja je angazovala grupu Connect (nikad niko nije cuo za njih) i napravljena je pjesma, koja je svima koji imaju CablTV vec usla u uho.
A znas kad ce nam Dinina pjesma uci u uho? Nikad! Jer je djubre, van vremana i bez ideje.
E zato mi je pun K***C Dine šupka.
Sta ces krivo ljudima, pa samo mogu da blate po forumu, ali svi oni ce bar nekada zapjevati BOSNOM BEHAR PROBEHARAO ili JEDNA SI JEDINA ili kao sinoc na utakmici VOJNIK SRECE kad je poceo cijeli stadion da pjeva ZA OVAJ GRAD NIJE UMRIJETI GRIJEH...Crvena Tifoza wrote:Jao što ste se natakarili na Merlina. Niko vas netjera da ga slušate. Covjek vam nudi svoj proizvod, pa kakav god da je, ako vam nije po mjeri vi ga lijepo zaobidjete.
Koliko energije trošite na gluposti, i glupe rasprave.
Rizu - bosanski lonac nakon bureka - Ruzu?DTL wrote: Ja nemam problema sa njegovim peronality-em.
Imam problem, jer mi je jebeni telekom uveo nacionalni roming, naplacuje mi mobitel ko lud, a onda MOJE/NASE pare trose na kretena kakv je Dino. Sto nisu uzeli pa potrosili pare na Rizu Ruzu, ili na Zoster ili na Reginu ili na Letu štuke ili na Halida Bešlića ili na Duška Kuliša ili na ne znam ni ja koga....
Uzeli su MOJE/NASE pare i platili dinar efendiji, ko fol hadziji i velikom Muslimanu po potrebi, za nesto sto ne vrijedi a svi su se tu u talu nasli, i Dino i direktor Telekoma Akšamija i Hamdo Katica (za njegova je vakta ugovor potpisan).
E to je moj problem. Pljačkaju me i trule mi jabuke uvaljuju.
E zato mi je pun K***C Dine šupka.
amrino wrote:E kome Dino treba nacrtati kome je i o kome je ta pjesma napisana- ebi ga! Dobro vam je i rekao- ma jok ba o Aliji- o mom komsiji!Loud wrote:Vidim na sta ciljas, al' ti to nece proci jer Dino je sam rekao da ta pjesma nijePustinjski pjesnik i mrav wrote:Dino Merlin mozda nema visoke glasovne sposobnosti ali ipak ima vrstu glasa koja je duboko urezana u sve sarajlije i bosance i hercegovce.
Ali budimo realni, mnogima se on ne svidja, jer ne zato sto ne vole njegovu muziku, vec sto je Hadzija i sto se "usudio" otpjevati -Da te nije Alija.Budimo iskreni...posvecena rahmetli predsjedniku Izetbegovicu. Bas zbog toga ga ne gotivim, jer je zdapi.
I sto nema veze o muziciebo ga pop
kakva uvredaDK-27 wrote:Gospodo seljaci!
Dino je za vas izmislio muzicku umjetnost!
Mars na njive i kopajte uz ritmove turbofolka!
Pa ovo je stavrno zesci kriminal!bosmen wrote:Evo nove pjesme Dine Merlina pod nazivom Otkrit ću ti tajnu
Hajd Bogati razmisli o tome sto ti pricas???Kikica_mala wrote:Pa ovo je stavrno zesci kriminal!bosmen wrote:Evo nove pjesme Dine Merlina pod nazivom Otkrit ću ti tajnu
Spot koji je napravljen i sramezljivo pusten na YouTube-u, je u najmanju ruku glup, samodopadan, a najvecu bljuvotinu predstavlja zavrsni dio sa konferencije za stampu, gdje Nadja Lutvikadic PR BH Telecoma (i clan Glavnog Odbora SDA), u nesvjest pada s Dinom.
Pa stvarno, ne mogu da vjerujem da su ljudi na ovom forumu slijepi pored ociju. Nije stvar muzike i ko se kome svidja ili ne, stvar je da nas za nase pare pljackaju i svojim pulenima u dzepove trpaju.
Ima li iko od finansijske inspekcije da ispita, kako je bas Dino prosao na tenderu (koji je BH Telecom kao javna ustanova, morao raspisati).
Sve to sto i ti napisao bilo bio lijepo i tacno, kad BH Telecom ne bi bio JAVNA USTANOVA, koja mora sve od toalet papira do Dine Merlina nabavljati prema Zakonu o javnim nabavkama!!!!MUNAFIK wrote: Hajd Bogati razmisli o tome sto ti pricas???
U ovom svijetu postoje sponzori, ugovori, dogovori partnerstva izmedju dvije ili vise strana, i Dino je u ovom slucaju jedna od strana i zaista nekontam na koji nacin on tebe pljacka ili bilo koga od nas.
NA kraju krajeva niko te ne tjera da koristis telekom, bujrum promjeni. Nas telekom nevalja nicemu i da lopovi su, al nije merlin za to kriv krivi smo mi zatucani narod KOJI SMO NAVIKLI samo da nas kradu i kradu. ožOcito je da nismo ni zasluzili bolje... ali Merlin nema sa tim nista osim sto ima obaveze o potpisanom ugovoru i naravno to sve ima odredjenu cijenu, covjeku je to posao zivi od toga i to je to...