PIRAMIDA NA BHT 1
Moderator: anex
-
sanjo18
cim se kod nas pocelo emitovat odma nevalja.. meni je odlicno i voditeljica i gosti, i dinamika emisije.. gotovo ko ji u hrvatskoj. sad vam smetaju i kamere koje su previse blizu takmicara, takva je licenca, i tako je u hrvatskoj.. pocnite vise cijeniti nase... ne samo tude
- cica maca
Ako vec rade po licenci, onda treba sve da izgleda kao u Hrvatskoj, pocevsi od studija, osvjetljenja, kamera itd. Dobro mi smo jos na pocetku, sigurno da ce se emisija vremenom barem donekle popraviti. Pogledaj Cro verziju Piramide jos jednom, pa ces uociti razliku.sanjo18 wrote:cim se kod nas pocelo emitovat odma nevalja.. meni je odlicno i voditeljica i gosti, i dinamika emisije.. gotovo ko ji u hrvatskoj. sad vam smetaju i kamere koje su previse blizu takmicara, takva je licenca, i tako je u hrvatskoj.. pocnite vise cijeniti nase... ne samo tude
Primjer za dobar rad po licenci je hrvatski milijunas, stvarno za pohvalu.
- cyprus
Vala baš. Ja ne znam da nama išta naše valja.sanjo18 wrote:cim se kod nas pocelo emitovat odma nevalja.. meni je odlicno i voditeljica i gosti, i dinamika emisije.. gotovo ko ji u hrvatskoj. sad vam smetaju i kamere koje su previse blizu takmicara, takva je licenca, i tako je u hrvatskoj.. pocnite vise cijeniti nase... ne samo tude
- cica maca
Uporedjujem sa Hrvatskom, zato sto je to Hrvatska emisija (i licenca na emisiju) i ako je emisija licencirana trebalo bi da je sve isto, copy/paste, sto se ideje tice, al eto vama je isto, meni nije. Ja bih najvise voljela da mi imamo najbolji program, pa da samo nase kanale gledam, al hebiga nazalost nemamocyprus wrote:Vala baš. Ja ne znam da nama išta naše valja.sanjo18 wrote:cim se kod nas pocelo emitovat odma nevalja.. meni je odlicno i voditeljica i gosti, i dinamika emisije.. gotovo ko ji u hrvatskoj. sad vam smetaju i kamere koje su previse blizu takmicara, takva je licenca, i tako je u hrvatskoj.. pocnite vise cijeniti nase... ne samo tudePiramida je solidna, a i da nije, šta se vazda mora uzimat za nešto usporedba sa Hrvatskom, to mi ko oni neka referenca.
-
hammerhead
Kako se Semir samo smije HA HA HA
Komedija ziva
Komedija ziva
-
Klikerica
Potpisujem. Medzida jesulesavic wrote:housewife wrote:Emisija je dosadna. Gosti su dosadni i bezbojni. I voditeljica takođe.
-
sulesavic
Nije samo Med¾ida krivaKlikerica wrote: Ovdje, koliko vidim ima nekoliko njenih "prijatelja-poznanika" koji je pokusavaju braniti, ali razuman covjek koji gleda Piramidu konstatuje da nije uopste za voditeljice. Kad cujem onaj njen krestavi glas i ociglednu tremu i neuvjerljivost- iznerviram se i pomislim kako li su napravili takav izbor![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=40425[/quote]sulesavic wrote:
Kao prvo - u BiH nema dovoljno lijepih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo èemu.
Kao drugo - u BiH nema dovoljno pametnih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo èemu.
Kao treæe - spoj ovoga dvoga je, èini mi se, nemoguæ.
- Topla voda
da se bar hoce medzida zadat 
-
Klikerica
Ma ko si ti pa sad?Neelix wrote:vidi ove naide opet se javljasta je, jesil to i ti konkurisala pa te odbili
-
Umjetnik a
jeste li vidili ko će biti gosti u novoj emisji
užas
užas
- Better Man
Glavni i odgovorni urednil lista Reporter!nausnica wrote:Ko je ovaj Igor? Bio gost u Piramidi, jeko on?