jesi li to vegetarijanac.?...Sad bi ti moja jaranica pljeskala!pici wrote:e vala i vi jedete svasta,koji crni cevapi il burek.....meso boga bitaj od koje crkotine![]()
ja uzmem krompirušu i nekad rijetko pizzu margaritu,kod želje nepamtim kad sam jeo a i nebi da mi jos daje đžaba cevape
ćevapi kod želje
Moderator: anex
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#151 Re: ćevapi kod želje
-
nino90
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#153 Re: ćevapi kod želje
ma nisam vegeterijanac ,gluho bilo,mesožder sam i to ko ajkula,pojedem samo sto jos nije sirovoaida05 wrote:jesi li to vegetarijanac.?...Sad bi ti moja jaranica pljeskala!pici wrote:e vala i vi jedete svasta,koji crni cevapi il burek.....meso boga bitaj od koje crkotine![]()
ja uzmem krompirušu i nekad rijetko pizzu margaritu,kod želje nepamtim kad sam jeo a i nebi da mi jos daje đžaba cevape
- Šeherzada
#154 Re: ćevapi kod želje
Ja recimo nebih ni pozeljela cevape pored Donerapici wrote: ma nisam vegeterijanac ,gluho bilo,mesožder sam i to ko ajkula,pojedem samo sto jos nije sirovonego inace cevapi i burek tj bilo kakvo mesnato u restoranima,fast food,cevabđžinicama,burekđžinicama itd mi ne paše
nisam paranoican al riiiiiijetko kad uzimam mesnate porcije uglavnom bez mesa,sto je sigurno,sigurno je
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#155 Re: ćevapi kod želje
aida05 wrote:Ja recimo nebih ni pozeljela cevape pored Donerapici wrote: ma nisam vegeterijanac ,gluho bilo,mesožder sam i to ko ajkula,pojedem samo sto jos nije sirovonego inace cevapi i burek tj bilo kakvo mesnato u restoranima,fast food,cevabđžinicama,burekđžinicama itd mi ne paše
nisam paranoican al riiiiiijetko kad uzimam mesnate porcije uglavnom bez mesa,sto je sigurno,sigurno je
-moje omiljeno jelo

Turkish Doner Kebap (Gyro)
Döner Song
http://www.youtube.com/watch?v=ZPkBfbuJaF4
- Šeherzada
#157 Re: ćevapi kod želje
Ma ti si srce!pici wrote:
Turkish Doner Kebap (Gyro)
Döner Song
http://www.youtube.com/watch?v=ZPkBfbuJaF4
![]()
evo samo za tebe
![]()

- Dinostula
#158 Re: ćevapi kod želje
Najbolji cevapi, haaahahahahah boljeg vica nisam cuo odavno pa ko se malo razumije u kvalitet cevapa zna da zeljini cevapi sadrze vise soje u sebi nego mesa. Valjaju samo onima koji nisi nikad probali cevape u nekoj drugoj cevabdzinici pa da odes bilo gdje drugo sigurno ces pojesti bolje nego kod zelje.nino90 wrote:sta je vama,
kod zelje su najbolji cevapi, i nikada nisam cuo takve price , da je neko dobio trovanje ili slicno, nemojte gluposti prosipati.