Nisam jedini takav na ovom forumu, ali jesam jedan od njih._BosanaC wrote:I ocito je da si ti jedini takav na ovom forumujoker wrote:Ja sam realan i objektivan. Zlatko Lagumdzija nije papak i daleko je on od toga. Naprotiv, covjek je raja i korektan prema onima koji za njega rade.
To sto trazite linkove kao dokaz necega je smijesno, ali eto mozete i internetom dosta stvari potvrditi. Odete na stranicu SASE pa provjerite kotacije FDS i datum kada je uvrstena na berzu, odete na stranicu komisije pa potrazite vlasnicku strukturu odgovarajucih firmi, potrazite arhivu vijesti nekih poslovnih novina ili portala i sva zbivanja zadnjih par godina u FDS (rjesenje fin. policije, rjesenje suda, upis u registar kada se desio i zasto nije ranije)...
Nisu linkovi, ali je uputa gdje mozete potraziti potvrdu za neke od navoda koje sam iznio.
Nadalje ako vam je lakse, otvorite Avaz ili bilo koje druge dnevne novine gdje ima izvjestaj sa berze, pa tamo imaju trzisne cijene dionica firmi kojima se trgovalo (na SASE i nominalna vrijednost). Ako imate kakvog brokera da ga znate pitajte ga za rast vrijednosti dionica TB i kako stvari funkcionisu na berzi.
Cini mi se da sam sve ovo vec pisao, ali je ocito izbrisana i ova poruka, mozda da se stekne neki pogresan dojam. Nema veze.
Zanimljivo je i to da upravo vi koji ste iznosili neke nebuloze na koje sam ja odgovarao tacnim podacima niste dali niti jedan link ili dokaz kojim bi potvrdili tacnost svojih navoda, a ja, iskreno, niti sam mogao bilo sta od toga provjeriti niti mi je poznato da se bilo sta od tih stvari desilo, iako su mi poznate mnoge stvari koje su se desavale...