Hajmo Komsho....
Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...
-
PITARKA_SA
ne postoji razlika izmedju SDA i Harisove stranke,ako je vama napredak glasati za Gospodina.povremenog posjetioca nase drzave,onda ste prilicno izlapili..isto g*vno Haris il Sulejman.
Hajmo Komsho....
Hajmo Komsho....
- GandalfSivi
Ja sam se svojevremeno nadao da ni Ivanic nije nacionalsta. Naivan sam, jebiga. Ali ko zna, vidjet cemo za mjesec.Dolina avalona wrote:Varas se jarane.GandalfSivi wrote:Izgleda da je SNSD dobio preko 50% glasova u RS. Valjda je onaj Dodik prosipao nacionalizam samo zbog izbora. Kako god, opet je bolji od SDS-a.
Predizbornja kampanja je najbolje pokazala kakav je ko i sta ko misli!!
Onaj ko prosipa nacionalizam radi izbora, znaj da je nacional i u dusi!!
A onaj ko nije nacional, nije ni pred izbore!!
Dodik je zatrazio referendum, treba li nesto vise jednom cetniku!?
-
Dolina avalona
Haris pobijedio!!
Moji favoriti su; Haris Silajdzic, Zeljko Komsic i Lamija Tanovic!
Ako u predsjednistvu budu Haris i Zeljko, to ce biti SUPER!!
Moji favoriti su; Haris Silajdzic, Zeljko Komsic i Lamija Tanovic!
Ako u predsjednistvu budu Haris i Zeljko, to ce biti SUPER!!
-
edikamedika
Kenjac je upravo indirektno priznao poraz maticara.
Nego, jel sad Hare predsjednik i Srbima ili ce im ukinuti entitet a oni ce mu aplaudirati?
Ili ce ga vilama natjerati kad predje nogom u manji entitet
Nego, jel sad Hare predsjednik i Srbima ili ce im ukinuti entitet a oni ce mu aplaudirati?
-
everybody hurts
Dolina avalona wrote:Ganda
Ja nemam nista protiv "tvoga" Komsica, jer je za Bosnu!
Nemoj ni ti imati nista protiv "moga" Harisa, jer i on je za Bosnu!
-
zzzzz
Velika bi bila sreca da su glasali za Markovica....time bi glasali i za Kecmanovica koji je tada vodio stranku reformista.
Realno, Bosnjaci nisu imali za koga glasati ovaj put. Ovo sa Komsicem je jos jedan autogo bosnjacke politike. Hajd da se Komsic mogao kandidovati za mandat hrvatskog I bosnjackog clana predsjednistva, pa da on sjedi osam "hrvatskih mjeseci" i osam "bosnjackih mjeseci". Ovako je bezveze
Realno, Bosnjaci nisu imali za koga glasati ovaj put. Ovo sa Komsicem je jos jedan autogo bosnjacke politike. Hajd da se Komsic mogao kandidovati za mandat hrvatskog I bosnjackog clana predsjednistva, pa da on sjedi osam "hrvatskih mjeseci" i osam "bosnjackih mjeseci". Ovako je bezveze
-
edikamedika
Kenjac je upravo indirektno priznao poraz maticara.
-
Teufik iz Los Angelesa
ne volim sdp nimalo, al u svakom slucaju bi mi bilo draze gledat zeljka nego onog glavonju miru jovu tea ivana hashima ili kako se vec zove.
hahaha gledajte ovih iz hdz-a sto su ljuti
hahaha gledajte ovih iz hdz-a sto su ljuti
- GandalfSivi
Nije pitanje jeli za Bosnu, nego to sto laze puno, pa jos podrzava kriminalce, pa nema mu stranka programa, pa unisti ustavne promjene jer njega niko nije nista pitao, dakle narcisoidan, pa onda opet laze i tako to...Dolina avalona wrote:Ganda
Ja nemam nista protiv "tvoga" Komsica, jer je za Bosnu!
Nemoj ni ti imati nista protiv "moga" Harisa, jer i on je za Bosnu!
A "moj" Zeljko Komsic je nosilac zlatnog ljiljana, pa se nadam da je ipak i tvoj
- GandalfSivi
Pa jeste povisok, ako se dobro sjecammala-i wrote:ivo miro jović je upravo za sebe izjavio da je veliki čovjek...
napada sve žive.pojeedi se,ivo!!!!!
-
PITARKA_SA
da,a mi ne patriote se osjecamo jako lose
- GandalfSivi
Dajte ljudi, ima li ko igdje da slusa Ivu Miru .... Prenosite to, covjek je biser pravi
- GandalfSivi
sta kaze, pricaaaaaaaaaaaaaaaaj teeeeeeeekrava wrote:sta je sa ovim ivom mirom jovicem....kakav je ovo ciganluk na tv-u?
-
mala-i
joj uvreda na račun kukića,šagolja,ftv!!!ma znala sam ko nam je sjedio u predsjedništvu ali ovako vrijeđati...neka ga je sram i nek stiša frustracije!GandalfSivi wrote:Pa jeste povisok, ako se dobro sjecammala-i wrote:ivo miro jović je upravo za sebe izjavio da je veliki čovjek...
srećom pa će uskoro biti politički mrtav!
- GandalfSivi
Pa maloprije Kukic (koji je komentator na BHRadio 1) rekao da nece komentarisati Jovica, jer on komentarise samo normalne ljudemala-i wrote:joj uvreda na račun kukića,šagolja,ftv!!!ma znala sam ko nam je sjedio u predsjedništvu ali ovako vrijeđati...neka ga je sram i nek stiša frustracije!GandalfSivi wrote:Pa jeste povisok, ako se dobro sjecammala-i wrote:ivo miro jović je upravo za sebe izjavio da je veliki čovjek...
srećom pa će uskoro biti politički mrtav!
-
edikamedika
I sta je sad SDP-u jedini izborni uspjeh Zeljko Komsic?
Pa jadni su.
Ujedno me zanima kako ce to predsjednistvo funkcionirati ako u njemu budu sjedili jedan normalan covjek, Zeljko, i dva debila Haris i ovaj iz SNSD-a.
Nista se tu nije promijenilo, prakticno.
Pa jadni su.
Ujedno me zanima kako ce to predsjednistvo funkcionirati ako u njemu budu sjedili jedan normalan covjek, Zeljko, i dva debila Haris i ovaj iz SNSD-a.
Nista se tu nije promijenilo, prakticno.