Ima i toga , medjutim po logici mira treba sutiti i kad Hrvati hoce da uspostave Herceg Bosnu .mostarac wrote:ja jos uvijek nisam dobio odgovor na pitanje kako doticni E.Jaganjac 2 misli ukinuti RS bez rata? Tek tada mozemo pricati ko je izdajnik a ko ne? Ove price tipa haag ce presuditi pa ce se oni kao ukinuti nek okaci macku o rep. Onog trenutka kad bi Haag to presudio, mozemo ponovo krenuti na linija fronta, naravno ko zeli. Ja bi krenuo u inostranstvo. RS bez rata u ovom trenutku ne moze niko ukinuti pa govoriti o izdaji nekoga zato sto skida jedan po jedan kamen s nasih ledja je u najmanju ruku smjesno i zlonamjerno prema Bosni i Hercegovini. Hrpa kamenja zvana RS ce se skidati s nasih ledja godinama i ustav ce doziviti jos dosta promjena dok on ne bude ustav jedne funkcionalne drzave. Bitno je samo da se kamenje skida, kamen po kamen palcha.
Eh da i to kamenje nam je na ledja natovario taj koga psominjes - haris silajdzic.
Optuzivati nekoga za izdaju zato sto je skinuo 3 kamena, a nije cijelu gomilu jer objektivno nije mogao je u najmanju ruku izdaja. Po toj logici bi bolje bilo da cekamo sljedeci rat kako bi ukinuli RS jer zaboga treba sav teret skinuti odjednom.
Koji glupani majko moja.
I te njihove zelje mogu dovesti do rata , kojeg bi trebalo po svaku cjenu izbjeci ?
Mozda nisam najbolje razumjeo poruku gornjeg komentara ?