Ko je dobio posao ko nije ja to ne znam...znam samo da su mnogi radnici dobili radno mjesto na gradnji novih i obnovi starih dzamija...hananah wrote:no coment a kako ste vi koji petkom i vikendom posjecujete bogomoljke dobili posao kad u Bosni nema privrede niti tvornica![]()
fakat ja ovdje nesto (ne)razumijem
Samo se ono moje potvrdjuje, hvala no coment
Sta je prioritetnije u Bosni - tvornice ili dzamije?
-
No_Comment
-
gavrilo
tststs...mIRCerka wrote:gavrilo wrote:a ti ides petkom u dzamiju, subotom u sinagogu i nedeljom u crkvu ili staNo_Comment wrote:Mircerka...bogomolje su poluprazne kao i svugdje u svjetu radnim danima osim petka i vikenda...
e vidis, ne stavih sinagogu....
-
No_Comment
Kada imam vremena...gavrilo wrote:a ti ides petkom u dzamiju, subotom u sinagogu i nedeljom u crkvu ili staNo_Comment wrote:Mircerka...bogomolje su poluprazne kao i svugdje u svjetu radnim danima osim petka i vikenda...
-
No_Comment
Svakoga treba poshtovati...pa gradio se Hari krishna hram ili pravoslavna crkva...sve su to bozje kuce...gavrilo wrote:a da li bi isto pisao da su dobili radno mjesto na gradnji hare krishna hramovaNo_Comment wrote:znam samo da su mnogi radnici dobili radno mjesto na gradnji novih i obnovi starih dzamija...
-
gavrilo
znaci idesNo_Comment wrote:Kada imam vremena...gavrilo wrote:a ti ides petkom u dzamiju, subotom u sinagogu i nedeljom u crkvu ili staNo_Comment wrote:Mircerka...bogomolje su poluprazne kao i svugdje u svjetu radnim danima osim petka i vikenda...

- CiCiban
hananah wrote: jesi li tu cuo za ljude koji nisu ni muslimani ni kriscani ali ipak vjeruju u nesto, znaci nisu ateisti
jesi li takodjer cuo za ljude koji bi radije gledali sa svojih prozora pune tvornice nego prazne ili poluprazne vjerske objekte![]()
da..tako moze funkcioniSsat' samo masta covjeka koji nema pojma
dAA
dotukli bi wall street ...
Last edited by CiCiban on 26/09/2005 00:09, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
jesi dusha si.... i ne interesuje me jel ti pravo ime gavrilo, abdulah, Ivica ili jakov..... ti si prvenstveno COVJEK... i radi takvog mog stava u zivotu su mi se prilijepile etikete da te bog mili sacuva...gavrilo wrote:mIRCerka wrote:ti i jesi dusha od covjeka
al no sikiriki, bice bolje, jer gore ne moze....
-
mIRCerka
gavrilo wrote:molicu lijepo ... preferiram dzibrijel (jibriel)mIRCerka wrote:abdulah
no frx
idem ja sad spavati..... valja mi ranom zorom kokoshke nahraniti.....
laku noc politicari, laku noc pametnice moje
dzibrijele, i tebi laku noc i bjezi s foruma, fataj se jastuka....
- CiCiban
ne pljujes religiju..cinis, po meni, nesto ruznije od toga..mIRCerka wrote:Cici, nadji mi JEDAN MOJ post gdje ja pljujem bilo koju religiju...
grijesis duso, i to mnogo....
bog pomaze onima koji sami sebi pomazu, a mi ovakvim dijalozima i pljuvanjem samo sebi odmazemo.....
u ovoj drzavi su ljudi okrenuli ledja sebi samima, a i Bogu....
da se vecina pridrzava osnovnih religijskih principa, ne bi se desavale ovakve stvari niti bi se ovakvi dijalozi vodili....
i jos jednom da naglasim MENI LICNO NE SMTAJU DONACIJE XY OSOBA ZA IZGRADNJU VJERSKIH OBJEKATA, ALI MI SMETA KAD SE DRZAVNI NOVAC KORISTI ZA TO, I KAD SE GRADE I DZAMIJE I CRKVE LJUDIMA POD POROZOROM BEZ IKAKVOG TRAZENJA MISLJENJA OD LOKALNOG STANOVNISTVA... jedan od takvih primjera je dzamija u Grbavickoj ulici...
vecina stanovnika se bunila, ali JOK NE MOZE... i sada veci promet ljudi ima ona hemijska cistiona koja se nalazi u tom objektu, nego sama dzamija....
isti slucaj ce biti sa crkvom na alipashinom polju, samo dok je zavrse...
pljujes one kojima religija nesto znaci
ali hajde izredalo se..zabrani im i ti nesto..red je
toliko o postovanju & grbavici
-
mIRCerka
moze u obraz, inace http://www.go-mrav.com/slike/pictures/medo.jpggavrilo wrote:mIRCerka wrote:dzibrijele, i tebi laku noc i bjezi s foruma, fataj se jastuka....
-
mIRCerka
Cici, nadji mi POST u kojem pljujem bilo koga....CiCiban wrote: ne pljujes religiju..cinis, po meni, nesto ruznije od toga..
ja sam rekla (i nemoj tumaciti nista izmedju redova jer ja tako NIKADA ne pisem) da su postojeci vjerski objekti POLUPRAZNI....
i da me nervira kad se drzavne pare daju za izgradnju vjerskog objekta samo da se vidi ciji je zvonik/minaret vishi....
i sta ce se ajce cuti...
mene je nana rahmetli ucila da se vjera u Boga nosi u srcu, a ne da se njome mashe pred ocima ostalima....
moj dedo rahmetli me je ucio da mi sem kise, snijega i grada nista pasti s neba nece i da se sve mora zaraditi sa 10 prstiju....
nadji post GDJE PLJUJEM i skidam ti kapu s glave.....
ja sam samo otvorena i iskrena osoba i ne rpezam bilo kada i bilo gdje da izrazim svoje misljenje.... a to sto se ne stvrstavam ni u jednu od grupacija po svojim stavovima, ne znaci da pljujem...
jer ja kad pljunem, obicno se zavrsi virtuelnom krvlju...
a procitaj ovu temu opet pa ces vidjeti ko je koga popljuvao...ja nikog nisam...jos
a mene jesu
- stella_k
Ccc, niso TO Bozije kuce...No_Comment wrote:Svakoga treba poshtovati...pa gradio se Hari krishna hram ili pravoslavna crkva...sve su to bozje kuce...gavrilo wrote:a da li bi isto pisao da su dobili radno mjesto na gradnji hare krishna hramovaNo_Comment wrote:znam samo da su mnogi radnici dobili radno mjesto na gradnji novih i obnovi starih dzamija...
To su USTANOVE u kojima ljudi Boga traze...sto ne znaci da ga i nalaze...
- stella_k
mIRCerka wrote:Cici, nadji mi POST u kojem pljujem bilo koga....CiCiban wrote: ne pljujes religiju..cinis, po meni, nesto ruznije od toga..
ja sam rekla (i nemoj tumaciti nista izmedju redova jer ja tako NIKADA ne pisem) da su postojeci vjerski objekti POLUPRAZNI....
i da me nervira kad se drzavne pare daju za izgradnju vjerskog objekta samo da se vidi ciji je zvonik/minaret vishi....
i sta ce se ajce cuti...
mene je nana rahmetli ucila da se vjera u Boga nosi u srcu, a ne da se njome mashe pred ocima ostalima....
moj dedo rahmetli me je ucio da mi sem kise, snijega i grada nista pasti s neba nece i da se sve mora zaraditi sa 10 prstiju....
nadji post GDJE PLJUJEM i skidam ti kapu s glave.....
ja sam samo otvorena i iskrena osoba i ne rpezam bilo kada i bilo gdje da izrazim svoje misljenje.... a to sto se ne stvrstavam ni u jednu od grupacija po svojim stavovima, ne znaci da pljujem...
jer ja kad pljunem, obicno se zavrsi virtuelnom krvlju...
a procitaj ovu temu opet pa ces vidjeti ko je koga popljuvao...ja nikog nisam...jos
a mene jesui opet ce
al znas sta? Bas me briga
live and let live
Mirci....imas mozga...razmisljas...."nista ne valjas"...
-
mIRCerka
ja sam PI KAKA FUJ BLJAKstella_k wrote:Mirci....imas mozga...razmisljas...."nista ne valjas"...
uh, odo spavati, valja sutra rintati
laka noc jos jednom (oprastam se vec sat vremena)
-
mIRCerka
gavrilo wrote:znam da je tesko napustiti forum pored menemIRCerka wrote:laka noc jos jednom (oprastam se vec sat vremena)
hehehehehe lukav si gavro, lukav
pazi se
citamo se sutra.....
-
gavrilo
cici ne diraj mi mirci (uh sto se rimujeCiCiban wrote:ne pljujes religiju..cinis, po meni, nesto ruznije od toga..