Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Sad nam je jasno na kakvim aparatima si bio prije dvije godina kad je Spanija osvojila Euro sa istim selektorom i 90% istim igracima.
Gluho bilo
Interesantna sorta.
Nikad nijedne rijeci na temama nase repke, ali ima dosta toga da kaze za reprezentaciju sa kojom nije vezan, osim sto im je morao prenijeti prtljag sa aviona do autobusa.
B6Redhell wrote: ↑15/06/2026 22:02
Koji pimpek od selektora je de la fuente. Od onolike spanije i igraca poveo gavnija. ispadanje nekako na pocetku ublehasima ne gine..
Sad nam je jasno na kakvim aparatima si bio prije dvije godina kad je Spanija osvojila Euro sa istim selektorom i 90% istim igracima.
Gluho bilo
Osvojit ce hmm. Veliku. Ovaj put.
Igracki kadar prilicno izlizan i izmoren. Osim tog gavnija. On vam je frisak..
Ps. Reci ovom crvendacu. na forumu i dalje 200k clanova. I tip mi je defitivno najmrzi. Dno. A on i dalje se veze na postove i nesta baljazgaa
Koji pimpek od selektora je de la fuente. Od onolike spanije i igraca poveo gavnija. ispadanje nekako na pocetku ublehasima ne gine..
Gluho bilo
Ps. Reci ovom crvendacu. na forumu i dalje 200k clanova. I tip mi je defitivno najmrzi. Dno. A on i dalje se veze na postove i nesta baljazgaa
Gluho bilo
Sto si toliko mrzovoljan...pa evo ima i Real konacno jednog igraca u selekciji Espanje, jest da nikad nije krocio na Bernabeu niti odigao utakmice za perezovu prciju al nema veze pravit cemo se da nije iz Barce
Suti bolan i navijaju za Cucua , sta stalno nesto kukas
Gluho bilo
Sto si toliko mrzovoljan...pa evo ima i Real konacno jednog igraca u selekciji Espanje, jest da nikad nije krocio na Bernabeu niti odigao utakmice za perezovu prciju al nema veze pravit cemo se da nije iz Barce
Suti bolan i navijaju za Cucua , sta stalno nesto kukas
Nece biti ni jednog do sledeceg opet. Zavjera. Pero. Iznosi dokaze protiv korumpirane bagre
Upoznao sam baš u Španiji 2 konobara sa CV, vatreni navijači Liverpoola i samim time jako dobri momci Restoran bio poluprazan pa smo malo čakulali, pozvali me da im budem gost kada se vrate dole (što vjerojatno neće nikada)
Urugvaj uopšte ne igra loše, sviđaju mi se ova ubacivanja dugim loptama , to je danas raritet. Saudija fizička jaka, gol guzovača. Ako im Urugvaje zabije na početku drugog raspašće se.
Koji moraš bit mentol od trenera, ganjaš pobjedu, gol... i ubacuješ napadača/krilo u 87oj minuti?! Važiš za jednog od glavnih favorita, povedeš 26 igrača, igraš protiv totalnog autsajdera... Nico se par puta sastao s loptom. Olmo ušao 10 minuta prije kraja...