Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Oni su igrali sa prvim favoritom prvenstva. Nema tu puno filozofije da li znaju nešto sa loptom. Igrali su protiv čudovišno talentirane ekipe i poginuli za bod.
Osmi Socrates wrote: ↑15/06/2026 20:07
Samo u fudbalu 0:0 utakmica izazove ovoliko emocija. Što se mene tiče, osim bosanske utakmice, ova me je najviše rasturila.
Isto. Kontam koji mi je klinac sta sam ovako nervozan
dječak sa šibicama wrote: ↑15/06/2026 20:08
Ja ne znam kako su oni dosli tu, vjv znaju nesto sa loptom pa danas nisu od straha ili treme ali veceras ne mogu sacuvati loptu 5 sekundi. Bas pod utiskom, zato su se branili ko Zepa.
Valjda mogu nesto sa Arabijom.
Ovo jos jedan pokazatelj da su svi planovi za nokaut fazu besmisleni, ne zna se ko ce gdje na koga.
Navijaci kastiljske cerge u ekstazi od srece kiksala im najmrza selekcija
Ja sam navijac Reala, ali na proslom EP sam uzivala gledati Yamala i Nica. I Cucurellu, naravno. Tako da ti ovaj komentar bas i nije na mjestu.
To sto sam prozvala Barsu je samo zbog qrcenja pojedinaca sto nema igraca Reala u reprezentaciji.
Jbg kad zapocnete zaebanciju, trebate onda prihvatiti i kad se okrene protiv vas, a ne kao nek4 uvrijedjene princeze.
Navijaci kastiljske cerge u ekstazi od srece kiksala im najmrza selekcija
Ja sam navijac Reala, ali na proslom EP sam uzivala gledati Yamala i Nica. I Cucurellu, naravno. Tako da ti ovaj komentar bas i nije na mjestu.
To sto sam prozvala Barsu je samo zbog qrcenja pojedinaca sto nema igraca Reala u reprezentaciji.
Jbg kad zapocnete zaebanciju, trebate onda prihvatiti i kad se okrene protiv vas, a ne kao nek4 uvrijedjene princeze.
Na tebe nisam ni mislio, niti sam vidio sta pises, niti sam znao uopste da si ljubitelj tog odvratnog kluba .. ne znam kako si se prepoznala
A i ne znam kako se moze neko "qrciti"" sto nema igraca Reala u reprezentacije Spanije
Golman Vozinha je legenda. Sad prikazali intervju sa njim. Skroman i plakao nakon utakmice. Brani u drugoj portugalskoj ligi. Dosad je dobio najveću ocjenu na prvenstvu.
B6Redhell wrote: ↑15/06/2026 22:02
Koji pimpek od selektora je de la fuente. Od onolike spanije i igraca poveo gavnija. ispadanje nekako na pocetku ublehasima ne gine..
Sad nam je jasno na kakvim aparatima si bio prije dvije godina kad je Spanija osvojila Euro sa istim selektorom i 90% istim igracima.
Gluho bilo
MarlboroGold wrote: ↑15/06/2026 18:05
Imaš najboljeg golmana na planeti i ti njega držiš na klupi... ovo je baš nestvarno.
Eto zašto nitko ne voli navijače Arsenala, zbog ovakve odvojenosti od realnosti
Sta ti je bolan...covjek misli na Garciju
Uostalom, Spaniji je golman ubjedljivo najmanji problem. Njima mozes staviti i Vasilja na gol, nece osjetiti razliku
Problemi su nedostatak top spica i nedostatak zamjene za Dzemala i Nicu. Bez njih dvojice, spanci su ko ovce koje samo bleje