Pa ubaci neko ime u template "... na Kosevu" - i prati reakcije. Ovo ja nisam sama sa sobom pricala.denaja wrote:hahahahahaBECHO wrote:Dobro je ba pametnjakovicko, nemoras biti svakom loncu poklopac! A s obzirom da si glavna i odgovorna za prodaju koncertnih karata, velike su sanse da se dobro 'omrsis' ako ti Ceca bude dolazila u Sarajevo! Zato pozuri sa reklamom, dok je jos vruce.nendertalac wrote: Tebi kad bi neko dao 5 minuta paznje, ti bi to vidim super iskoristio.
CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Moderator: _BataZiv_0809
-
nendertalac
-
nendertalac
"ne, ne jos..."Toozla wrote:...evo stigla je i oficijelna potvrda iz Beograda.....Cecin koncert na Kosevu se otkazuje do daljnjeg....
-
No_Comment
Hadzila znash u cemu je bit problema... shto Boshnjaci imaju za svakoga merhameta ,a samo za sebe ga nemaju...hadzila wrote:Absolutno si u pravu! O tome se radi. Svi pokolji, masovna ubistva, genocid i masovna protjerivanja ljudi zavrsavaju se sa ekonomskom krizom. Zbog kurvini' prekodrinski' sinova BiH se danas i nalazi tu gdje se nalazi. Ekonomska situacija je vrhunac cetnicke agresije i zlodjela. Ipak, na nama je da se podignemo, onako kako se Njemacka digla poslije II svjetskog rata, i, da izvinete, u ekonomskom pogledu, 'ebala majku svima u ledja. U tome je stos. Ali sa odlaskom na raznorazne koncerte kojekakvih probiesvjeta tipa G. Bregovic i Cece Arkanovic, mi ne samo da nemamo sanse da budemo kako Svabe, vec s takvim ponasanjem, kao ribe koje imaju memoriju od 3 sekunde, zaboravljamo sve ono sto se desilo juce, i nastavljamo ondje gdje smo stali, ostajemo iste naivne budale koje vjeruju i vole svakog i svakom otvaraju vrata sa "bujrum" i s takvim ponasanjem otvaramo vrata novom cetnickom pokolju u sljedecih par godina. E vidite, do toga NE SMIJE doci. Merhametluk jeste OK, ali glupost, naivnost i zaborav nisu i nesmiju biti. To znaci, pozovite Cecu na stadion, ali joj priredite takvo sranje (k'o sto Bregi niste - al' na greskama se uci), tako da niko od Bosanaca na stadion ne dodje. Ukoliko dodju autobusi iz ostalih susjednih republika i Evropskih drzava, nek' dodju, glupana i kretena je pun svijet, i to treba iskoristit', naplatite im ulaz makar 300 njemackih maraka i Ceci dajte kurku of toga prihoda. E, to je pravi Merhamet, PAMETNI i MUDRI, a ne GLUPI i PROSTACKI i NAIVNI bosanski Merhamet gdje se svakom: i seljaku i kretenu, i cetniku i ustasi i manijaku i dzutanu i rohanu i papku i svakom sa strane, sirom otvaraju vrata, samo zato sto smo mi Merhabetli. To je preduslov da postanemo i kao superiorne Svabe. Jebo ti Merhamet bez pameti. Dosta nas je taj NAIVNI MERHAMET kost'o. Dakle, ponavljam, ne treba izgubiti Merhamet, ali treba zamijenit' GLUPI MERHAMET sa PAMETNIM, to je sve.moderator wrote:a sada malo wagnera...pitt wrote:Ma njih pustiti sve na stadion (ko god dodje da je slusha), zavariti kapije....pustiti im metallicu jedno tri sata...i na kraju ciklon B......:D:D
:D:D
Uskoro cu napisat' i knjigu "Merhamet" i natjerat' svakog Bosanca da je zna napamet ko Hafiz! Citace se u skolama od 1. do 8. razreda sonovne skole.
!
Last edited by No_Comment on 22/06/2005 03:11, edited 1 time in total.
-
nendertalac
Hajd kad smo vec svrstili CECU i Bregovica u isti kos - onda mozemo jos jedno zajednicko pitanje postaviti:No_Comment wrote:Hadzila znash u cemu je bit problema... shto mi Boshnjaci imamo za svakoga merhameta ,a samo za sebe ga nemamo...hadzila wrote:Absolutno si u pravu! O tome se radi. Svi pokolji, masovna ubistva, genocid i masovna protjerivanja ljudi zavrsavaju se sa ekonomskom krizom. Zbog kurvini' prekodrinski' sinova BiH se danas i nalazi tu gdje se nalazi. Ekonomska situacija je vrhunac cetnicke agresije i zlodjela. Ipak, na nama je da se podignemo, onako kako se Njemacka digla poslije II svjetskog rata, i, da izvinete, u ekonomskom pogledu, 'ebala majku svima u ledja. U tome je stos. Ali sa odlaskom na raznorazne koncerte kojekakvih probiesvjeta tipa G. Bregovic i Cece Arkanovic, mi ne samo da nemamo sanse da budemo kako Svabe, vec s takvim ponasanjem, kao ribe koje imaju memoriju od 3 sekunde, zaboravljamo sve ono sto se desilo juce, i nastavljamo ondje gdje smo stali, ostajemo iste naivne budale koje vjeruju i vole svakog i svakom otvaraju vrata sa "bujrum" i s takvim ponasanjem otvaramo vrata novom cetnickom pokolju u sljedecih par godina. E vidite, do toga NE SMIJE doci. Merhametluk jeste OK, ali glupost, naivnost i zaborav nisu i nesmiju biti. To znaci, pozovite Cecu na stadion, ali joj priredite takvo sranje (k'o sto Bregi niste - al' na greskama se uci), tako da niko od Bosanaca na stadion ne dodje. Ukoliko dodju autobusi iz ostalih susjednih republika i Evropskih drzava, nek' dodju, glupana i kretena je pun svijet, i to treba iskoristit', naplatite im ulaz makar 300 njemackih maraka i Ceci dajte kurku of toga prihoda. E, to je pravi Merhamet, PAMETNI i MUDRI, a ne GLUPI i PROSTACKI i NAIVNI bosanski Merhamet gdje se svakom: i seljaku i kretenu, i cetniku i ustasi i manijaku i dzutanu i rohanu i papku i svakom sa strane, sirom otvaraju vrata, samo zato sto smo mi Merhabetli. To je preduslov da postanemo i kao superiorne Svabe. Jebo ti Merhamet bez pameti. Dosta nas je taj NAIVNI MERHAMET kost'o. Dakle, ponavljam, ne treba izgubiti Merhamet, ali treba zamijenit' GLUPI MERHAMET sa PAMETNIM, to je sve.moderator wrote: a sada malo wagnera...:D:D
Uskoro cu napisat' i knjigu "Merhamet" i natjerat' svakog Bosanca da je zna napamet ko Hafiz! Citace se u skolama od 1. do 8. razreda sonovne skole.
!
Za koliko para je kurva - kurva, a za koliko je pametan covjek?
-
SOUL_SELLER
ja vjerujem da ce ceca doci i da ce napuniti kosevo ali to pokazuje samo kolika smo mi govna ,ovdje brega dodje psuje aliju niko mu nista ne rece i jos mu se aplaudira.
CECU TREBA IZJEBAT, PI**KU JOJ POKVARIT ONU NJENU SMRDLJIVU VLASKU

- Fair Life
#157 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Sta kazu 'zelene beretke'?nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
Napunit ću Koševo, to nije nikakav problem!
-
BECHO
#158 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Fair, ne dolijevaj ulje na vatru!Fair Life wrote:Sta kazu 'zelene beretke'?nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
Last edited by BECHO on 22/06/2005 10:48, edited 1 time in total.
-
Prenj
#160 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Poslace Fudu-Deena da je doceka sa buketom cvijeca ...Fair Life wrote:Sta kazu 'zelene beretke'?nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
Fudo i Ceca su stari prijatelji. Jos iz dana kada su 7UP hodocastili u Beograd.
Nekako to zelenim beretkama nije bolo oci.
Nije valjda zbog veta Fudinog babe
- Fair Life
#161 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Suva drva odozdo,BECHO wrote:Fair, ne dolijevaj ulje na vatru!Fair Life wrote:Sta kazu 'zelene beretke'?nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
a sirova odozgo...
- Soul_Sista
...ja se stvarno nadam da nece doci i to iz jednostavnog razloga, necemo moci disati od njenih tema na forumu 
-
Dezze
#163 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Ma sta ces dokazivati. Ko nju slusa, ionako to nece shvatiti kao pokazatelj na kako niskom nivou se nalazimo. A ko je ne slusa, vec zna da smo u p.m.No_Comment wrote:Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
To bi bio zoran pokazatelj svima na koliko niske grane je spao ovaj narod i njegova kultura...
!
-
Dezze
#164 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Zelene beretke ce se sigurno oglasiti i ovome dogadjaju. Tekst bi mogao izgledati otprilike ovako....Fair Life wrote:Sta kazu 'zelene beretke'?nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
"...zato mi, kao kljucna karika u dugogodisnjoj odbrani Sarajeva, glavnog grada nama jedine drzave Bosne i Hercegovine, insistiramo da organizator clanovima U.G. Zelene Beretke pokloni karte za koncert ove velike estradne umjetnice..."
-
tritacke
#165 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Mislim da je dovoljan pogled na topike na ovom Forumu da se vidi gde je "kultura" u BiH.No_Comment wrote:Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
To bi bio zoran pokazatelj svima na koliko niske grane je spao ovaj narod i njegova kultura...
!
ne bih joj dozvolila da peva bilo gde, nikada vise. Dan kad je uhapsena u Sablji bio je jedan od meni ispunjenijih od 5. oktobra. Ako vec nisu nasli razlog da je zadrze mogli su joj zabraniti javno angazovanje. Kanada i Australija su uradile pravu stvar i nadam se da ce i drugi slediti njihov primer.
Naravno, bilo bi lepo da i one koji su gori od nje stigne bilo kakva sankcija, tipa Thompsona.
-
tritacke
#166 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Mislim da je dovoljan pogled na topike na ovom Forumu da se vidi gde je "kultura" u BiH.No_Comment wrote:Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
!
ne bih joj dozvolila da peva bilo gde, nikada vise. Dan kad je uhapsena u Sablji bio je jedan od meni ispunjenijih od 5. oktobra. Ako vec nisu nasli razlog da je zadrze mogli su joj zabraniti javno angazovanje. Kanada i Australija su uradile pravu stvar i nadam se da ce i drugi slediti njihov primer.
Naravno, bilo bi lepo da i one koji su gori od nje stigne bilo kakva sankcija, tipa Thompsona.
- Qler
joj ove hadzile, nesto mi ovjdje prica o merhametu, o bosni, kako se ne smije vise ponoviti, ovo, ono, a po pravopisu joj se vidi da je daavno napustila svoju dragu BiH!
i, ja, neke cecine pjesme volim poslusati, ali da odem na njen koncert, nikada!
Moral, principi, ima svega!
A i kad bi dosla, ja vjerujem da ne ni aqua-u ne bi mogla napuniti, a i da bi je neki salko dinamitas raznio!
i, ja, neke cecine pjesme volim poslusati, ali da odem na njen koncert, nikada!
Moral, principi, ima svega!
A i kad bi dosla, ja vjerujem da ne ni aqua-u ne bi mogla napuniti, a i da bi je neki salko dinamitas raznio!
-
tritacke
Molim te prosvetli me
1. Sta je pravopis?
2. Prevedi mi sta je napisano jer ne razumem bas sve.
Unapred hvala!
Btw. slusati Cecu a ne ici na koncerte "iz principa ili bilo kog drugog razloga" zove se licemjerje.
Ceca je jedna od kreatura 90-ih, los uzor, olicenje pada vrednosti na celom podrucju bivse SFRJ!
1. Sta je pravopis?
2. Prevedi mi sta je napisano jer ne razumem bas sve.
Unapred hvala!
Btw. slusati Cecu a ne ici na koncerte "iz principa ili bilo kog drugog razloga" zove se licemjerje.
Ceca je jedna od kreatura 90-ih, los uzor, olicenje pada vrednosti na celom podrucju bivse SFRJ!
-
Ajnslag-cincilator
#169 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
tritacke wrote:Mislim da je dovoljan pogled na topike na ovom Forumu da se vidi gde je "kultura" u BiH.No_Comment wrote:Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
!
Koliko se ja sjećam i Thompsonu nije bilo dozvoljeno održavanje koncerata u Holandiji a nešto je bilo i u Njemačkoj ali zato on još uvijek puni Poljud i selendre po Hercegovini a bogami i zapadni dio jedinog hercegovačkog city-ja.
-
nendertalac
#171 Re: CECA RAŽNJATOVIĆ NA KOŠEVU???
Sta cemo sa kablovski televizijama? Oni tamo su je vec pozivati da gostuje.tritacke wrote:Mislim da je dovoljan pogled na topike na ovom Forumu da se vidi gde je "kultura" u BiH.No_Comment wrote:Ja bih joj dozvolio zashto da ne...nendertalac wrote:Svetlana Ražnjatović u intervjuu za 60 minuta najavljuje:
!
-
Isa
Država Bosna i Hercegovina se prostire od Une do Drine, od Save do mora... ima tri konstitutivna naroda koji se zovu Srbi, Hrvati i Bosnjaci... i po vazecem Ustavu i po svim demokratskim principima prilikom donosenja drzavnih odluka svi ono moraju nesto da se pitaju... ne mislim da bi većina građana BiH iz Banja Luke, Bijeljine, Trebinja...ukratko, jednog od entiteta, Republike Srpske, podrzali odluku da se Ceci zabrani dolazak u BiH, pogotovo zato sto bi razlog za to bila njena nacionalnost, zemlja iz koje dolazi, muz kojeg je izabrala... da je u pitanju sklonost ka vrsti muzike, sigurna sam da bi i u RS-u bilo ljudi koji ne bi dosli na koncert...ali tipicno nacionalni, etnicki razlozi ne mogu da prodju...nendertalac wrote:Ne znam. Možda je ovo nemoguća diskusija ali...
Ima li pravo država da zabrani rad u Bosni i Hercegovini određenim ljudima? Na kraju krajeva, ako moze zabraniti rad nekim bivsim elitnim političarima, jeli moguće zabraniti rad i nekim drugim ljudima, strukama? Kakav je uopste zakon u BiH po takvim pitanjima? Koji bi se to uslovi morali zadovoljavati da bi se tako nesto postiglo?
dok god ljudi u Sarajevu mislie da je Drzava BiH = Sarajevo i da javno mnijenje CIJELE ove zemlje cine umobolni stavovi Zelenih beretki, DANA, Avaza, Pecanina i drugih ratno-huskackih bolesnika...ovdje nece biti srece...
Savjet: obrazujte se o svojoj zemlji da biste je vise voljeli...(i srecnije i mirnije zivjeli u njoj)
-
dinash
buduci da je BiH slobodna/demokratska zemlja (ok. pravimo se da jeste) ceci treba dopustiti dolazak i nastup u BiH. jos da je pameti u bosanaca pa da je u potpunbosti izignorisu sve bi bilo vodure.
zer ne mislite da bi veci shuk ceci bio da joj niko ne dodje na koncert?
dakle, nije problem sto ceca namjerava doci (i doci ce) u sarajevo (ili u BH, svejedno). problem je sto ce napuniti (recimo) kosevo bez problema.
dakle, nije problem sto ceca namjerava doci (i doci ce) u sarajevo (ili u BH, svejedno). problem je sto ce napuniti (recimo) kosevo bez problema.
-
PITARKA_SA
slazem sedinash wrote:buduci da je BiH slobodna/demokratska zemlja (ok. pravimo se da jeste) ceci treba dopustiti dolazak i nastup u BiH. jos da je pameti u bosanaca pa da je u potpunbosti izignorisu sve bi bilo vodure.