Nervira me jer previse toga ovisi o sreci.Quaresma wrote:kako jebemu iznervira, mene cim roknu, izadjem u lobi i ulazim u novu, i tako par puta dok ne dosadi i onda quitam.
Apex Legends
Moderator: Benq
-
exampLe.
#151 Re: Apex Legends
- Maharadza
#152 Re: Apex Legends
Literaly every Battle Royale game ever.exampLe. wrote:Nervira me jer previse toga ovisi o sreci.Quaresma wrote:kako jebemu iznervira, mene cim roknu, izadjem u lobi i ulazim u novu, i tako par puta dok ne dosadi i onda quitam.
Zato BR generalno i mrzim, mada mi je ovaj opet nekako zabavan, ako ništa jer se brzo krećeš, ping sistem, mečevi traju max 20 min., i naravno glavni razlog - besplatan je.
- aditon
#153 Re: Apex Legends
ja sam sinoć zaspao...rješio obaveze oko 9 i kusur..i malo prilegnem dok sam chelsea gledao pa ću kontam apexa..sjećam se da je bila 39 minuta prvog poluvremena...probudio se u 1 u dnevnoj i samo pređem u krevet 
-
cassius
#154 Re: Apex Legends
nakon par sedmica, nizu se pobjede
koliko je lakse igrat u timu koga znas, nego s ovim random ljudima.
- aditon
#155 Re: Apex Legends
Latest patch news:
wingman i peacekeeper nerfed
character hitbox adjustments cooming soon!
wingman i peacekeeper nerfed
character hitbox adjustments cooming soon!
-
exampLe.
#156 Re: Apex Legends
Igrica i dalje dosta crasha i u svakom mecu ima citera, nadam se da ce to ubrzo rijesiti.
- diablobih
#157 Re: Apex Legends
Kazu da su ih banovali preko 300k, to je prije nekoliko dana bilo.
- aditon
#158 Re: Apex Legends
šta je reć, nisam dugo ovoliko vremena imao za gaming a nigdje nikoga
ne znam, meni se čini da nakon ovih posljednjih drivera igra crasha još i više, izludi me, igra mi se pravo ali kad me izbaci u sred igre izgubim volju odmah...a u subotu sam imao čast da me otrese hacker...imao sam plavi (a možda čak i ljubičasti, sad se ne sjećam najbolje) štit i 100% health bar, frajer je opalio bukvalno jedan metak i rokno me..ne znam šta je imao od oružja ali nije ni bitno, jedan metak, down!
ne znam, meni se čini da nakon ovih posljednjih drivera igra crasha još i više, izludi me, igra mi se pravo ali kad me izbaci u sred igre izgubim volju odmah...a u subotu sam imao čast da me otrese hacker...imao sam plavi (a možda čak i ljubičasti, sad se ne sjećam najbolje) štit i 100% health bar, frajer je opalio bukvalno jedan metak i rokno me..ne znam šta je imao od oružja ali nije ni bitno, jedan metak, down!
- Ultraviolent
#159 Re: Apex Legends
Nek me neko ispravi ako grijesim, ali mislim da Kraber, zlatno drop oruzje kad pogodis u head, odma padas bez obzira na armor.
Jako je rijedak i limitiran si na par metaka koje ne mozes nikako nadopuniti.
- aditon
#160 Re: Apex Legends
to zaista ne znam i ako je tako to mi je nova informacija...igra je bila na samom početku...ne znam kad je uspio doći do takvog oružja..Ultraviolent wrote:Nek me neko ispravi ako grijesim, ali mislim da Kraber, zlatno drop oruzje kad pogodis u head, odma padas bez obzira na armor.
ali hackeri su mi sad manji problem, više mi smeta ovo crashiranje
- Ultraviolent
#161 Re: Apex Legends
Igram na plejci jer mi tu raja igra i od izlaska igre (ne bas odma) sam imao samo dva kreša. Drug imao mozda 3-4.
Sto je dobro sudeci po tvom. Ali na plejci ima problema sa serverima i cesto bude lag.
Sto je dobro sudeci po tvom. Ali na plejci ima problema sa serverima i cesto bude lag.
- Averus
#162 Re: Apex Legends
Ako imate neki ASUS proizvod: https://www.asus.com/events/info/activity_Promotion/
Uz Origin Access Basic dobijete i 1000 coins-a u APEX-u
Uz Origin Access Basic dobijete i 1000 coins-a u APEX-u
- aditon
#163 Re: Apex Legends
sad sam naletio na informaciju da ovaj zadnji windows update pravi probleme na mnogim naslovima i mnogim ljudima širom svijeta...ja iskreno nemam problema osim na Apexu, sve igre mi rade kako treba bez obzira jesu li original ili piratske... ali kako crashiranje imaju i oni s konzolama, teško da oktobarski update windowsa ima bilo šta s ovim problemom..
@averus
hvala ti na ovom infu, imam asus proizvoda i probam danas
@averus
hvala ti na ovom infu, imam asus proizvoda i probam danas
- diablobih
#164 Re: Apex Legends
Kraber se moze naci, ali urijetko. Najveca mogucnost je u onom care packageu od Lifeline.aditon wrote:to zaista ne znam i ako je tako to mi je nova informacija...igra je bila na samom početku...ne znam kad je uspio doći do takvog oružja..Ultraviolent wrote:Nek me neko ispravi ako grijesim, ali mislim da Kraber, zlatno drop oruzje kad pogodis u head, odma padas bez obzira na armor.
ali hackeri su mi sad manji problem, više mi smeta ovo crashiranje
- diablobih
#167 Re: Apex Legends
Da ti nije neki drugi problem? Meni se desavalo kada pokrenem da crasha, ali poslije toga sve normala. Sad sve super otkad sam updateovao graficku nvidiu.
- Quaresma
#168 Re: Apex Legends
nemam pojma do cega moze biti, i kod mene su zadnji driveri na rx 480, tj oni koji su recommended nisam bete skidao uopste
sinoc je ludilo bilo, hem sto je meni znalo crashati 2-3 puta zaredom, tako i ovima iz squada, samo nestanu likovi.
sinoc je ludilo bilo, hem sto je meni znalo crashati 2-3 puta zaredom, tako i ovima iz squada, samo nestanu likovi.
- aditon
#169 Re: Apex Legends
jučer je ubjedljivo najgori dan bio za igrati apex, jednostavno, za 40 minuta me izbacilo 4-5 puta, horor živi...čini mi se da češće izbacuje kad igram s in game frendovima nego s random igračima...ne znam koja je tu logika ali mi tako djeluje...
- VladaFBiH
#170 Re: Apex Legends
to se i meni isto čini - kada ideš random rijetko ko ispadne a s rajom stalno problemi... ja da kucnem u drvo jedino me nekad diskonektuje na kraju partije kada kliknem "leave match"aditon wrote:jučer je ubjedljivo najgori dan bio za igrati apex, jednostavno, za 40 minuta me izbacilo 4-5 puta, horor živi...čini mi se da češće izbacuje kad igram s in game frendovima nego s random igračima...ne znam koja je tu logika ali mi tako djeluje...
-
cassius
#171 Re: Apex Legends
Novi heroj i nije bog zna cemu 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#172 Re: Apex Legends
meni vala jednom crashalo u 70 sati igre 
dobar je Octane, više mi niko ne uzima Wraith
dobar je Octane, više mi niko ne uzima Wraith
- diablobih
#173 Re: Apex Legends
Octaneu je dobar onaj pasivni healing, ultimate je bezveze.
- aditon
#174 Re: Apex Legends
ja imam 14000 onih crvenih coina, još niti jednog od zaključanih legendi nisam otključao..ne znam ni kojeg bi jer bloodhound i lifeline su mi dovoljni...međutim ja se opet moram vratiti na crashiranje...nema smisla igrati dok mi se ovo dešava, a igra mi se što je najgore, samo kad me izbaci izgubim volju fakat...znači ovo mi se nikad nije dešavala niti s jednom drugom igrom, pa ni piratskim, fakat niđe veze..ako neko naleti na netu na neki novi prijedlog kako ovo prevazići neka ovdje odmah napiše...nije mi se mp ovoliko igrao od battlefield: bad company 2
- diablobih
#175 Re: Apex Legends
A ne znam stvarno, probao si ono repair u originu? Reinstall isto? Graficka na zadnji driver updateovana? Je li ti izbaci kakav error, nesto?