Jean Claude Juncker: Balkan neće u EU - samo nek ne puca

Post Reply

Smatrate li da EU održava postojeće elite na vlasti?

Da - to rade svjesno i planski, guraju HDZ, SDA i dr.
39
66%
Da - ali to rade slučajno, jer naši izlevate
10
17%
Ne - EU je fer, neutralna i ne podržava nikog
7
12%
Ne - EU se svim silama bori protiv SDA, HDZ, SNSD itd.
3
5%

Total votes: 59

prezimenko

#151 Re: Jean Claude Juncker: Balkan neće u EU - samo nek ne puca

Post by prezimenko »

Nijemci fino skontali ono sto valja, sposobno je i konkurentno od omladine pozvali sebi a sto ne nek bude jeftina radna snaga za te sto su otisli. Prije ili kasnije ti sto su otisli ce profitirati od resursa svoje zemlje kroz njemacku dominaciju.

Ne vidim problem, prirodna selekcija
Alfons Kauders

#152 Re: Jean Claude Juncker: Balkan neće u EU - samo nek ne puca

Post by Alfons Kauders »

Ljudi... Juncker nije rekao da cemo uci u EU 1.1.2025... Vec da ce nas EU tad uzeti u razmatranje.

On je samo rekao da prije 2025 nema sirenja... A poslije? To zavisi od nas Mozda 2027, mozda 2037, mozda nikad.

Ja nesto i nemam povjerenja u reformatorske sposobnosti Baketa, Dragana i ekipa, pa tipujem na nikad. Otvorio sam i prikadnu temu (Oakville mi dao inspiraciju onom temom o Rusima)

era-post-eu-politike-u-bih-t147973.html
incognito071

#153 Re: Jean Claude Juncker: Balkan neće u EU - samo nek ne puca

Post by incognito071 »

Alfons Kauders wrote:Ljudi... Juncker nije rekao da cemo uci u EU 1.1.2025... Vec da ce nas EU tad uzeti u razmatranje.

On je samo rekao da prije 2025 nema sirenja... A poslije? To zavisi od nas Mozda 2027, mozda 2037, mozda nikad.

Ja nesto i nemam povjerenja u reformatorske sposobnosti Baketa, Dragana i ekipa, pa tipujem na nikad. Otvorio sam i prikadnu temu (Oakville mi dao inspiraciju onom temom o Rusima)

Daj ba prekini se provaljivati vise. Uostalom nauci engleski ili ako nista nek ti neko prevede sta pise.
Alfons Kauders

#154 Re: Jean Claude Juncker: Balkan neće u EU - samo nek ne puca

Post by Alfons Kauders »

incognito071 wrote:
Alfons Kauders wrote:Ljudi... Juncker nije rekao da cemo uci u EU 1.1.2025... Vec da ce nas EU tad uzeti u razmatranje.

Daj ba prekini se provaljivati vise. Uostalom nauci engleski ili ako nista nek ti neko prevede sta pise.
Pa de me onda nauci engleski, da vidimo ciji je veci :D A onda cu te ja nauciti kako se prstom ne ubode u govno :D

:kokice:
Post Reply