dakle, ispruzio je ruke?undefined007 wrote:
to sam primjetio i na ovom snimku
0.12 ako se zaustavi u pravi momenat
https://www.youtube.com/watch?v=gMQ5qz3thdM
dakle, ispruzio je ruke?undefined007 wrote:
Sto je najgore lik je dan prije odbio skakati u Jajcu zbog losih uslovaanimals wrote:Svu krivicu snose organizatori..
koliko im je trebalo da dodju do njega i da skoce u vodu..
ronioci su trebali biti u vodi, a ne cekati 10 metara udaljeni u camcima..
i skakati u prljavu i nabujalu vodu je isto za zatvora..
Ne pada, upravo suprotnoradiša wrote:Znaci pada u vodu prica da nije ispruzio ruke,ocigledno je onda u nesto udario drugo.
Sta ima dole, sta su pricali?Njanjavi wrote: Pa jbte ko je iz Zenice od starijih sigurno pamti slucaj onih stranaca sedamdesetih godina sto su sletili kod metalurga sa land roverom, nikad auto nisu nasli, cjeli jbeni land rover jbte.
Slovenacki ronioci dolazili, ronili danima, podvlacili se pod police, pricali narodu da znate sta ima dole ne bi niko palca u bosnu umocio kamol se okupo, a jos taj dio kroz sred grada prolazi.
Ma šuti_BataZiv_0809 wrote:Sta ima dole, sta su pricali?Njanjavi wrote: Pa jbte ko je iz Zenice od starijih sigurno pamti slucaj onih stranaca sedamdesetih godina sto su sletili kod metalurga sa land roverom, nikad auto nisu nasli, cjeli jbeni land rover jbte.
Slovenacki ronioci dolazili, ronili danima, podvlacili se pod police, pricali narodu da znate sta ima dole ne bi niko palca u bosnu umocio kamol se okupo, a jos taj dio kroz sred grada prolazi.
animals wrote:Svu krivicu snose organizatori..
koliko im je trebalo da dodju do njega i da skoce u vodu..
ronioci su trebali biti u vodi, a ne cekati 10 metara udaljeni u camcima..
i skakati u prljavu i nabujalu vodu je isto za zatvora..
Koliko sam raznih verzija ove price cuo, kao uostalom i svaki Zenicanin, ali nikad do kraja ne cuh sta su to ronioci vidjeli.insomnia78 wrote: Ma šuti
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Romi s brusilicama, isjekli rovera i u staro zeljezo a strance pojeli somovi...._BataZiv_0809 wrote:Sta ima dole, sta su pricali?Njanjavi wrote: Pa jbte ko je iz Zenice od starijih sigurno pamti slucaj onih stranaca sedamdesetih godina sto su sletili kod metalurga sa land roverom, nikad auto nisu nasli, cjeli jbeni land rover jbte.
Ma nema bare u koju se moze zaroniti da nema slicnu pricu_BataZiv_0809 wrote:Koliko sam raznih verzija ove price cuo, kao uostalom i svaki Zenicanin, ali nikad do kraja ne cuh sta su to ronioci vidjeli.insomnia78 wrote: Ma šuti
A sto me vrati u osnovnu skolu, tacno me nostalgija spucala.dječak sa šibicama wrote:vrijeme je da se podsjetimo
znaci isto mislimo,ja sto god vise gledam klip dolazim do zakljucka da ga nesto vuce unutra.asker wrote:Ljudi dajte se fokusirajte na snimak. Ima vas na forumu koji u sekundi pronadjete pandu, vidite macku na drvima itd. Covjek izroni iz vode, izgleda vitalno, ne vidim paralizu. Onda ga nesto vuce, dal za noge ili desnu ruku. Pa vide se trzaji tijela pobogu. Neko rece mreza, moguce je i to.
Mlad batainsomnia78 wrote:Oj djete drago
100%radiša wrote:znaci isto mislimo,ja sto god vise gledam klip dolazim do zakljucka da ga nesto vuce unutra.asker wrote:Ljudi dajte se fokusirajte na snimak. Ima vas na forumu koji u sekundi pronadjete pandu, vidite macku na drvima itd. Covjek izroni iz vode, izgleda vitalno, ne vidim paralizu. Onda ga nesto vuce, dal za noge ili desnu ruku. Pa vide se trzaji tijela pobogu. Neko rece mreza, moguce je i to.
Osmjehnuo se i pokazao palac gore, i onda ga nešto povuklo...al nekako neću da vjerujem da je bilo kakvo živo biće u pitanjuradiša wrote:znaci isto mislimo,ja sto god vise gledam klip dolazim do zakljucka da ga nesto vuce unutra.asker wrote:Ljudi dajte se fokusirajte na snimak. Ima vas na forumu koji u sekundi pronadjete pandu, vidite macku na drvima itd. Covjek izroni iz vode, izgleda vitalno, ne vidim paralizu. Onda ga nesto vuce, dal za noge ili desnu ruku. Pa vide se trzaji tijela pobogu. Neko rece mreza, moguce je i to.
Bravo, i vidi se da pokusava da se odgurne zamahom ruku, u nazad, ali to sto ga vuce je prejako.julisiz es grant wrote:i na 0.44 iznenada zine, ono kao iznenađeno, preplašeno...i nestade
ovo_mi_je_nick wrote:Čovjek je profi skakač, zadnje što može biti je da nije razbio vodu rukama i po prvoj ocjeni sudije 8,5 i aplauzu, bio je dobar skok.
Sa zadnjeg video snimka forumaša "suncekotepsija" kad prvi put izranja je trzuo glavom (kao što svi radimo kad ronjamo) vide se i ramena, ne samo glava van vode, čak ima funkciju lijeve ruke tj aktivna je, i u trenu potone kad je pogledao prema čamcu i prema publici na lijevu stranu (da je slomio vrat ili se onesvjetio ne bi mogao zakrenuti glavu).
Nakon toga opet pokušava izroniti, bori se, gdje se malo vidi čelo i potiljak skakača.
Da je ostao paralizovan tj slomio vrat, pršljen od udarca u vodu, neko deblo ili šta već, ne bi izronio ni prvi put ni drugi put. Ne bi mogao podići ruku ni okrenuti glavu.
Nešto da je povuklo u dubine, vir, vrtlog, ribetina, noga u mreži, šporetu to će ostati nepoznanica.
A spasioci su druga priča, kako su trebali postupiti i na kojem mjestu i udaljenosti trebaju biti od mjesta ulaska skakača u vodu, to neka piši forumaši koji se bave skakanjem.