Odlično.It_is_a_Leclerc wrote:Svakom iole dobronamjernom je jasno (a to sam i napisao) da "levicarima" zovem clanove SDP-a i njihove forumske agenture, a sve zbog potezanja pitanja vitalnog interesa Srba u parlamentu FBiH.Banksy wrote:
Kako bi onda nazvao one koji su '90. vezali zastave s SDS-om i instruirali svoje glasače da ''tamo gdje nema naših, glasaju za SDS'',
ili one koji su marta '94. Vašingtonskim sporazumom prvi put u javni prostor uveli podjelu Bosne kao realno rješenje za budućnost i izvjestan ratni rezultat,
ili one koji su '96. Holbruka zamolili da ostavi SDS živim jer ''mi znamo s njima'',
ili one koji su, deset godina nakon rata, opet digli ruke za ratnog zločinca Velibora Ostojića i njegovu Komisiju za ljudska prava,
ili one koji su 2014. 25 godina kasnije, ponovo potrčali u zagrljaj SDS-u Cicka Bjelice i Sonje Karadžić,
ili iste koji su 2015. glasali za četničkog vojvodu Nikolu Poplašena u članstvu Upravnog odbora Agencije za visoko obrazovanje BiH?
De mi, bogati, reci kako bi nazvao ove izdajnike, ovaj bijedni ološ, ovu bandu, kojim imenom?
I kako bi nazvao one koji ovaj ološ brane? Vidim, duhovit si, smislićeš nešto.