Znam...waltera.Euridika wrote:Misliš...dale cooper wrote:Znajući Walterov opus sumnjam da mislite na istu vrstu toljage.![]()
![]()
Auh, godine me sustigle... odoh se negdje na miru raspasti...
I know the feeling.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Znam...waltera.Euridika wrote:Misliš...dale cooper wrote:Znajući Walterov opus sumnjam da mislite na istu vrstu toljage.![]()
![]()
Auh, godine me sustigle... odoh se negdje na miru raspasti...
dale cooper wrote:Znajući Walterov opus sumnjam da mislite na istu vrstu toljage.![]()
Toljaga 'vako, toljaga 'nako... opet bude po mojoj glavi.walter kurtz wrote:dale cooper wrote:Znajući Walterov opus sumnjam da mislite na istu vrstu toljage.![]()
![]()
Euridika wrote:Ali, kako kaže kultna izjava moje razredne iz srednje: Ako ne možeš izbjeći silovanje, opusti se i uživaj.
Opičena ženska bila, fizičarka... Ma legenda prava.Ramzess Veliki wrote:Euridika wrote:Ali, kako kaže kultna izjava moje razredne iz srednje: Ako ne možeš izbjeći silovanje, opusti se i uživaj.![]()
![]()
Ne odnosi se na to silovanje... i ja sam ŽENA pobogu!insomnia78 wrote:Genijalan savjet
Silovane zene bi, siguran sam bile odusevljene
Hajd izbrisite tu glupost
Samo gruboEuridika wrote:Toljaga 'vako, toljaga 'nako... opet bude po mojoj glavi.walter kurtz wrote:dale cooper wrote:Znajući Walterov opus sumnjam da mislite na istu vrstu toljage.![]()
![]()
![]()
Ali, kako kaže kultna izjava moje razredne iz srednje: Ako ne možeš izbjeći silovanje, opusti se i uživaj.
Silovanje u ovoj izjavi je sinonim za sve loše situacije koje ne možeš izbjeći nikako. A i sama izjava je napisana u šaljivom tonu...insomnia78 wrote:Odvratno u svskom pogledu
Ne postoje "to" i "ono" silovanje
Odvratno
ma, zena, majka, kraljica...Euridika wrote:Ne odnosi se na to silovanje... i ja sam ŽENA pobogu!insomnia78 wrote:Genijalan savjet
Silovane zene bi, siguran sam bile odusevljene
Hajd izbrisite tu glupost
...samo te gledam...walter kurtz wrote:Jos ako ima daddy issues
Majku ti bozijuho oponopono wrote:...samo te gledam...walter kurtz wrote:Jos ako ima daddy issuesi
Yes, čujem jednu odličnu na filmu, objašnjava poglavica kauboju:Euridika wrote:Opičena ženska bila, fizičarka... Ma legenda prava.Ramzess Veliki wrote:Euridika wrote:Ali, kako kaže kultna izjava moje razredne iz srednje: Ako ne možeš izbjeći silovanje, opusti se i uživaj.![]()
![]()
![]()
A dobra je parola, primjenjiva na mnoge situacije u životu.
Odličan prijedlog!Ramzess Veliki wrote:Yes, čujem jednu odličnu na filmu, objašnjava poglavica kauboju:Euridika wrote:Opičena ženska bila, fizičarka... Ma legenda prava.![]()
A dobra je parola, primjenjiva na mnoge situacije u životu.
- "Stara indijanska poslovica kaže- ako ne možeš da riješiš probleme, uvijek možeš da se nadrogiraš u dobrom društvu. "![]()
![]()
Jooj, izvini, nisam znala ko dobru robu valja...walter kurtz wrote:@ Euridika Pogresnu osobu pitas ja sam glavni forumski narkofil
Ovisi kako placas novac me ne zanimaEuridika wrote:Jooj, izvini, nisam znala ko dobru robu valja...walter kurtz wrote:@ Euridika Pogresnu osobu pitas ja sam glavni forumski narkofilŠta nudiš?
Pa, koje platežno sredstvo preferiraš?walter kurtz wrote:Ovisi kako placas novac me ne zanimaEuridika wrote:Jooj, izvini, nisam znala ko dobru robu valja...walter kurtz wrote:@ Euridika Pogresnu osobu pitas ja sam glavni forumski narkofilŠta nudiš?
Ne koristim vještačke supstance.Euridika wrote:Odličan prijedlog!Ramzess Veliki wrote:Yes, čujem jednu odličnu na filmu, objašnjava poglavica kauboju:
- "Stara indijanska poslovica kaže- ako ne možeš da riješiš probleme, uvijek možeš da se nadrogiraš u dobrom društvu. "![]()
![]()
Imaš li kakve dobre droge, taman mi treba?
Širok pojam... razmjena roba, usluga...walter kurtz wrote:Natura
E moj Ramo, ovo je nedovoljno efikasno za mene. Ja koje sam sreće, onaj megalitni kameni blok bi se raspao u paramparčad da se obije o moju glavu... a meni ne bi bilo ništa...Ramzess Veliki wrote:Ne koristim vještačke supstance.Euridika wrote:Odličan prijedlog!Ramzess Veliki wrote:Yes, čujem jednu odličnu na filmu, objašnjava poglavica kauboju:
![]()
Imaš li kakve dobre droge, taman mi treba?
Koristim samo zdrave domaće proizvode - trenutno se lupam ciglom po glavi.