hrabro_srce wrote:
Pa nisam bolid ...pogledaj malo gore postove. Ljudi fino napisali kako mrze ljude iz Kralj Fahd i neke prijetnje upucuju..... Ok zar nije uredu da probaju realizovati tu svoju mrznju. Zasto laju na forumima. Ako neko ima nesto protiv mene neka dodje i kaze mi u lice. Mrzim licemjere. Mrze ovu drzavu a zive u njoj. Ovakvi bilmezi razvaljuju BiH i podmecu joj noge na svakom koraku. Upravo ovakvi iz federacije glasaju i mole se da Dodik pobjedi na izborima... a ovdje se predstavljaju multinacionalnost i lojalnost. Pusti suplju ovi bi klali i ubijali gore nego oni '92. Nakupilo se dosta mrznje u njima prema Islamu i svemu sto je vezano za muslimane. To je prava istina!
Neko kaze da mu se ne svidja ono sto uce Bosnjake u Fahdovoj dzamiji a ti to tumacis kao da bi klali sve muslimane u BiH da imaju priliku.
Zar ne vidis da samo pravis budalu od sebe takvim komentarima? Da samo potvrdjujes ono sto mnogi kazu za Fahdovu dzamiju da sluzi samo za pranje i zaglupljivanje mozga?
Evo i ja sam izrazito protiv ideologije koju predstavljaju dzamije poput Fahdove, Bosnjakinja sam. Meni je tuzno vidjeti kako truju Bosnjake tamo i najradije bi da ne potoji nijedna takva dzamija, a i nijedan vehabija, u BiH
Hoces mi reci da bih i ja sutra klala da imam priliku?