Prepala sam se 'ta hoce od mene
nakon sto sam se odmakla provjerila sam dje su mi mobitel i cigare
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Majstorova Margarita wrote:Meni su u cijelom zivotu prisla mozda 2 il 3 momka. Na ulici![]()
Prepala sam se 'ta hoce od mene![]()
Majstorova Margarita wrote:Meni su u cijelom zivotu prisla mozda 2 il 3 momka. Na ulici![]()
vala druze... meni se cini da si ti u ovoj prici j...o a frend imao samo fin razgvor sa zmajemRamzess Veliki wrote:Sad sam se sjetio, živa istina, poznata formacija sdesna dvije ribe, jedna zmaj druga odron - najbolje prijateljice, zgodna pribavlja najboljoj prijateljici frajera izlazak učetvero - čitaj jedan puši foru. J...ga, na mene red ...edo_79 wrote:Formacija ko mi na SP .... 3 -5 -2 sa laganom transformacijom u 4 -3 -3Ramzess Veliki wrote:Živa istina, tako se to radi.
I napadaju iskusni razbijači ženskih formacija:
Prvo ja startam ružnu (ma dobro, nije baš ružna, ali je ispod lige ...), hodam oko nje i gledam je, fiksiram sa lijeve, desne, dok se nije unezgodila, zatim direktni ulet (U ovome sam razbijao ...) - najljubazniji osmijeh, i - "oprosti, možda sam predirektan, ne poznajemo se, ja radim za Zdravka Čolića kao kreativni manager, tražim lica za njegove spotove, mislim da bi trebali razgovarati ... "
Ona: -"Ali ... griješiš, ja znam da nisam tako lijepa ..."
- "To pusti meni, ja sam profesionalac ... imamo tim šminkera, loše se šminkaš, sredićemo ... hajdemo na kafu razgovarati .. "
I tako ja nju odmaknem, a jaran upada na žrtvu - "Gledaj ti njih ... ovo mi je frend. Izgleda da ga interesuje tvoja prijateljica ... još će nešta i biti ... " I ide priča ...
Ja sam nepopravljivi romantičar koji uprkos svim lošim iskustvima još uvijek traži svim srcem onu jednu zbog koje vrijedi sve drugo ostaviti i uz nju biti sretan.parappa wrote:vala druze... meni se cini da si ti u ovoj prici j...o a frend imao samo fin razgvor sa zmajem![]()
na kraju si definitivno bolje prosao
Ma neee ... drug nije prošao. Pao je na odugovlačenju, navukla ga je na tanak led svojom tišinom, a njemu se žurilo ... izletio se navaljivanjem.parappa wrote: vala druze... meni se cini da si ti u ovoj prici j...o a frend imao samo fin razgvor sa zmajem![]()
Svaka cast beg moj!Ramzess Veliki wrote:Ja sam nepopravljivi romantičar koji uprkos svim lošim iskustvima još uvijek traži svim srcem onu jednu zbog koje vrijedi sve drugo ostaviti i uz nju biti sretan.parappa wrote:vala druze... meni se cini da si ti u ovoj prici j...o a frend imao samo fin razgvor sa zmajem![]()
To mnogi ne shvataju, kažu - blago tebi imao si ih ...
Ja kažem - imao sam mnogo promašaja, a za neke sam ja bio promašaj. I na kraju imam samo sjećanja, nekoliko velikih razočarenja i želju da me ta razočarenja neće učiniti slijepim kad sretnem tu jednu ...
Ramzess Veliki wrote:Ja sam nepopravljivi romantičar koji uprkos svim lošim iskustvima još uvijek traži svim srcem onu jednu zbog koje vrijedi sve drugo ostaviti i uz nju biti sretan.parappa wrote:vala druze... meni se cini da si ti u ovoj prici j...o a frend imao samo fin razgvor sa zmajem![]()
Ja kažem - imao sam mnogo promašaja, a za neke sam ja bio promašaj. I na kraju imam samo sjećanja, nekoliko velikih razočarenja i želju da me ta razočarenja neće učiniti slijepim kad sretnem tu jednu ...
Možeš, samo nemoj među bajkerima, ispašću p..kica ... moram održati zajebat rejting ...parappa wrote:Ramzess Veliki wrote:Ja sam nepopravljivi romantičar koji uprkos svim lošim iskustvima još uvijek traži svim srcem onu jednu zbog koje vrijedi sve drugo ostaviti i uz nju biti sretan.parappa wrote:vala druze... meni se cini da si ti u ovoj prici j...o a frend imao samo fin razgvor sa zmajem![]()
Ja kažem - imao sam mnogo promašaja, a za neke sam ja bio promašaj. I na kraju imam samo sjećanja, nekoliko velikih razočarenja i želju da me ta razočarenja neće učiniti slijepim kad sretnem tu jednu ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smijem li ovo prepisati? necu koristiti u sarajevu + krugu od 50km
garant i torbu stiscesMajstorova Margarita wrote:Meni su u cijelom zivotu prisla mozda 2 il 3 momka. Na ulici![]()
Ramzess Veliki wrote:Ma neee ... drug nije prošao. Pao je na odugovlačenju, navukla ga je na tanak led svojom tišinom, a njemu se žurilo ... izletio se navaljivanjem.parappa wrote: vala druze... meni se cini da si ti u ovoj prici j...o a frend imao samo fin razgvor sa zmajem![]()
Nekada treba igrati na dužu stazu ... a pitanje je zašto igrati uopće? Ako to radimo samo radi podizanja vlastitog ega, zbog loših mediokriteta, zašto? Lagati sebe, drugog ... ne vidim smisao. Seks je precijenjen, iskrenost je podcijenjena ...
nema problema... to cu ja samo u zenskom drustvuRamzess Veliki wrote:Možeš, samo nemoj među bajkerima, ispašću p..kica ... moram održati zajebat rejting ...parappa wrote:Ramzess Veliki wrote: Ja sam nepopravljivi romantičar koji uprkos svim lošim iskustvima još uvijek traži svim srcem onu jednu zbog koje vrijedi sve drugo ostaviti i uz nju biti sretan.
Ja kažem - imao sam mnogo promašaja, a za neke sam ja bio promašaj. I na kraju imam samo sjećanja, nekoliko velikih razočarenja i želju da me ta razočarenja neće učiniti slijepim kad sretnem tu jednu ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smijem li ovo prepisati? necu koristiti u sarajevu + krugu od 50km
Želim da kažem da je nebitno šta priča i koliko je to zanimljivo, trebaš je dovesti u situaciju da misli da je dosadna onda će se svim silama truditi da to ispravi i dokaže da nije, odnosno samopouzdanje poljuljano i u tom momentu je lakše dobiti šta hoćeš.nema problema... to cu ja samo u zenskom drustvu![]()
a i sa onim drugim postom ces imati pp samo tako
slazem se u potponosti... ali zasto svi pricaju o seksu (a neki cak i praktikuju) kad je precijenjen?
@Jstat: odlican post. konkretno uputstvo samo ono sa 4:0 nikako da skontam
mislis nesto poput ovog http://hr.wikipedia.org/wiki/Neurolingv ... gramiranjeEurosa wrote:Jstat wrote:Želim da kažem da je nebitno šta priča i koliko je to zanimljivo, trebaš je dovesti u situaciju da misli da je dosadna onda će se svim silama truditi da to ispravi i dokaže da nije, odnosno samopouzdanje poljuljano i u tom momentu je lakše dobiti šta hoćeš.nema problema... to cu ja samo u zenskom drustvu![]()
slazem se u potponosti... ali zasto svi pricaju o seksu (a neki cak i praktikuju) kad je precijenjen?
I kako se to zove? Manipulacija ili osvajanje?
Pa i jedno i drugo rekao bih. Osvajanje kroz manipulaciju.Eurosa wrote:Jstat wrote:Želim da kažem da je nebitno šta priča i koliko je to zanimljivo, trebaš je dovesti u situaciju da misli da je dosadna onda će se svim silama truditi da to ispravi i dokaže da nije, odnosno samopouzdanje poljuljano i u tom momentu je lakše dobiti šta hoćeš.nema problema... to cu ja samo u zenskom drustvu![]()
Želim da kažem da je nebitno šta priča i koliko je to zanimljivo, trebaš je dovesti u situaciju da misli da je dosadna onda će se svim silama truditi da to ispravi i dokaže da nije, odnosno samopouzdanje poljuljano i u tom momentu je lakše dobiti šta hoćeš.
Pa ne baš tako konkretno druže. To je već nešto drugo.mislis nesto poput ovog http://hr.wikipedia.org/wiki/Neurolingv ... gramiranje
zvuci logicno sto pises... ali kljucno je sto si gore naveo. znaci oboje lijepi i vec postoji neki interes za drugom osobom.Jstat wrote:Želim da kažem da je nebitno šta priča i koliko je to zanimljivo, trebaš je dovesti u situaciju da misli da je dosadna onda će se svim silama truditi da to ispravi i dokaže da nije, odnosno samopouzdanje poljuljano i u tom momentu je lakše dobiti šta hoćeš.I kako se to zove? Manipulacija ili osvajanje?Pa ne baš tako konkretno druže. To je već nešto drugo.mislis nesto poput ovog http://hr.wikipedia.org/wiki/Neurolingv ... gramiranje
Ok.
Momak i cura se upoznaju, oboje u priliku lijepi hoće da ostave dobar dojam jedno na drugo. Svakome je bitna reputacija i glas, da nije ne bi bili na tom mjestu.
I oni igraju igru. Žele biti sigurni da će u najmanju ruku ostaviti pozitivan dojam a dalje šta bude.
Međutim igrači igraju jednu igru, a onu veću igraju menadžeri.
Ti mjenjaš igru.
Iako ona ima sve predispozicije da ostavi pozitivan dojam, ti uzimaš loptu i prilagođavaš svoje reakcije.
Ako je ona rekla nešto smiješno, čovjek se automatski prilagođava situaciji i smije se. Time imponira njenom egu. Ili obratno, nebitno. Možda čak i preuveliča stvar jer ima skrivene ambicije pa se smije nečemu što nije smiješno.
Ako odeš drugim smjerom i radiš upravo to da bi je "zaključao" u razgovoru, da ne ode u startu, a onda žongliraš izjavama koje su zanimljive tako što se praviš da nisu njen pozitivan dojam je ugrožen.
Kada je to tako, ona ne želi da ostane na tome i želi da to ispravi. Kada kažem žongliraš govorim o onome 2:2 jer ne možeš to raditi za svaku izjavu, to će je otjerati. "Pepkaš" je na granici.
Kada je ego poljuljan, želja za dokazivanjem je veća, i odbijanje izjave "Idemo negdje odavde" će prividno (njoj) učiniti da se doima još dosadnijom.
Dovest ćeš je u situaciju da se osjeća inferiorno.
Naravno svakakvih ljudi ima, i svakakvih faktora, može da baš u tom trenutku primi poziv od prijateljice da mora ići, ali u suštini bez uticanja vanjskih faktora, metod radi.