eto ako hoces ja cu provjeriti i reci forumasimaBluemore wrote:valjda nije
ljubavnik
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#151 Re: ljubavnik
- supercali
#153 Re: ljubavnik
mozda jesam respo mozda nisam
-
Drinski
#154 Re: ljubavnik
ja se nudim, ona ni mukajet!Bluemore wrote:ma vidis da je ne taslaci ni jedan, muz zato sto je zapostavlja, a to sa ljubavnikom je vise nako platnoskiGaRGa wrote:al ne rece nam ko te bolje taslaci muz il zagodzija ?
nije njoj lako nikako, a i jos silni moralisti sa foruma
- Bluemore
#155 Re: ljubavnik
drinski, mozda i tebe zeli prvo vozati kao bivseg, imaj strpljenja cca petnaest godina
-
dudlov
#157 Re: ljubavnik
koji će ti kurac. hem bivša, hem udata, hem jaho si je nekad davno. jebo to, samo novo sito o klinu visi.x_lecter wrote:Da jje meni jedna takva kujara.
- Efedrin
#158 Re: ljubavnik
ako me ista iznervira ko ovo " varam ga s bivsim" milion slucajeva... i meni se to dogodilo kao tinejdzeru, tad su emocije nabujale, valjda od tada mrzim jos vise
ne umijete da podvucete crtu, dosta je i dovidjenja, vjerovatno nije bez razloga bivsi
inace, onda, imas ili katastrofalan seks sa muzem ili opste odnos, a vjerujem dok se vidjas sa ljubavnikom da imas odnos haos sa muzem, jer se bojis ako mu se budes lackala, da cete skontat. ne znam samo dokle mislis ovako, ni tamo ni ovamo. taj te tarlaha i prica lijepo, probaj ga, valjda znas kakvu caku da ga probas ima li istine u tome sto prica. ne znam svega mi, sto reko Mustafa Nadarevic u "Kod Amidže Idriza", eto vas tamo, radite sta hocete....
- hadalj
#159 Re: ljubavnik
E i ti si nasla ovdje da trazis savjete, slusas borbene i statijaznamsta. Forum pun propalih zavodnika, svalera, mangupa, krimosa, biznismena, dama, primadona, moralista, egoista, inatlija i tako dalje i tako blize a ti bi da se ugrijes uz njih.... 
- Dozer
#160 Re: ljubavnik
Cemu dileme...?
Bubaj se s obojicom dok mozes, i sta te briga.
Ne razbijaj glavu s tim sto te ovaj i hoce i nece, a isto tako i onaj drugi. Jel' ti dobro? Jest. Opleti
P.S. Ako si dobra, zovi, da se jos upotpunimo
Bubaj se s obojicom dok mozes, i sta te briga.
Ne razbijaj glavu s tim sto te ovaj i hoce i nece, a isto tako i onaj drugi. Jel' ti dobro? Jest. Opleti
P.S. Ako si dobra, zovi, da se jos upotpunimo
- avetinja
#161 Re: ljubavnik
Želi samo da te otrese i pošalje kući mužu da te on izdržava.marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?