Bodkin wrote:prvo, jebo evropu. ajmo do amerike.JohnnyS wrote:Bogami, naputovao se i ja po Europi i tih se trenirki nisam nagledao. Doduše, ja sam mahom po zapadnoj europi išao i izbjegavao imigrantske kvartove
A sjedi na Rondo u Mostaru, u podne u ponoć ćeš naletiti na nekoliko specijalca u trenirci ili što je još tragičnije u gostujućem dresu Valencije. Sad ili teretane rade 24 sata dnevno i skoro svi je pohode ili na našem prostoru imaš nadprosječni broj papana kome su vrhunski domet adidas trenirka s fluorescentnim tenisicama. Ti vidi što je vjerojatnije.
drugo, odvedem te ja da se nagledas u becu, parizu i berlinu. obecavam da cemo se drzati podalje od imigrantskih kvartova
Beč - zar ima tamo uopće Austrijanaca?
Berlin - nisam bio pa ne znam, u Munchenu je doduše minimalno
Pariz - s obzirom da, kao što rekoh, sa ženom se uvijek prepirem oko tih trenirki imam običaj da u svaki grad kad odemo kažem joj: "Aj prebroj ljude u trenirkama". Kako sam bio u Parizu i prešao ga uzduž i poprijeko pitao sam to pitanje u više navrata baš iz razloga jer ih nema, pogotovo u usporedbi s mostarskim Olimpijskim selom...
Ne bih sad nabrajao gradove koje sam obišao da ne bude vidi ga šta se kurči, ali recimo još od ovih mainstream gradova