SONY_91 wrote:mayab wrote:Sretno sa autom, i samo da podsjetim sve one sto uvoze dizelase stare 10 godina, sa "originalnih" 190000 km:dakle, BMW benzinac sa 230 KS prelazi skoro 20000 km godisnje, dizeli uglavnom duplo vise, to ne zaboravite...
Pa može se pronaći i takvih primjeraka ali su rijetkost. I ja sam poput pokretača teme prije tačno godinu sebi uvezao auto, datum prve registracije januar 2006. a kilometraža 287.000 a ne radi se o nekom dostavnom vozilu nego sportskom kupeu. Gore malte ne svi godišnje rade 20.000+ kilometara
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Koliko para, toliko muzike.. U to sam se uvjerio svojim očima.. Vidio sam e46 330ci (kabriolet) sa max full opremom (M-optik + individual) sa 76.000 KM na satu, i bez packe.. Bijeli, manuelni mijenjač, unutrašnjost crna.. 8.500 eura, pa izvoli.. Ali zato izgleda kao da je jučer izašao iz salona.. Neko je negdje napisao, dobra auta, sa malo kilometara ne dolaze u Bosnu, i tu se slažem.. od 1.000, jedno dođe kako treba.. Ne isplati se jednostavno našim švercerima uvesti takvo auto, jer on nema mjesta zaradi.. Npr, kad bi ovog BMW-a uvez'o, što sam pisao o njemu sada, on bi te izašao preko 20.000 KM..
Prvi komentar na piku, jer je i to postao forum sada, bio bi: -" joj kume, ocam, eno ga 16 ljami, isti takav, samo sivi"..
Bošnjo je takav, njemu Bog ne može ugoditi..