znam da je bitno, mada mislim da se to najviše odnosi na plitke ljude, ali ipak domaćim proizvođačima bi trebali oprostiti lošu ambalažu ako sadržaj valja. to je najmanje što možemo učiniti, ne za njih, nego za sebe.JThomas wrote:mene lično boli briga za ambalažu kod hrane ili vode. ali na današnjem vaktu to je generalno jako bitna stvar za prodaju. marketing i dizajn proizvoda su danas čitave nauke i neodrživo je to ignorisati. onaj ko pokušava prodati proizvod a to ne konta ili ignoriše biće samo sam sebi kriv što je propao.RahatHurmašica wrote: da, ali onda ljudi svašta izmišljaju kako bi opet kupili strano, pa vele ko biva strana ambalaža je bolja. fućkaj sadržaj i vodu kad je strana ambalaža dopadljivija, kao da ambalažu jedu. ako to nije mazohizam onda ja ne znam šta je.
i kad domaća preduzeća propadnu svi će biti krivi, od masona do vanzemaljaca, osim njih samih.
naša državna politika se kreira pod jakim uticajem susjednih država. i na državne mjere za zaštitu domaćeg se ne može računati. ako sebi mislimo dobro, vrijeme da postanemo odgovorniji.
znam da će uvijek postojati struje koje će htjeti da oslabe državu i njenu ekonomiju, ali njihov uspjeh zavisi i od nas.