komsic ubleha probisvjet i prodavac magle... za njega ne bi glasa da je zadnji na planeti.. samos to je narod naivan i pada na njegove supljake.. koji vole da cuju... lako je pricat sta je on konkretno uradio nista...dvoboj wrote:Zvučiš poput političaraGenije wrote:ZNANJE I RAD u najširem moguće smisludvoboj wrote: A gdje ćeš radit???U Eu?
ne samo rad za platu
rad na promjeni stanja
rad na stvaranju nove vrste političara
rad na pokretanju vlastitog biznisa, stranke, humanitarne organizacije itd
velike stranke su nam korumpirane
male nemaju kadrove i infastrukturu
ja ću ko i vazda ići srednjim putem
evo i reću ću: glasaću za demokratsku frontu
mada nisu idealni
i mada sam popušio na njihovim mjesnozajedničkim izborima![]()
radiću na sebi i svojoj okolini onoliko koliko mogu
najbolje što znam i umijem![]()
I ja sam kontao za Komšića ali njega ne voli Srbi a i Hrvati tako da će bi bilo veselo kad bi on pobijedio...Problem svega je nacionalizam samo pročitaj šta kažu za ovo sve u Rs srbi i u Hercegovini većina hrvata misliš da je njima stalo do ove države?:bih: Oni su odmah primjetili "ratnu zastavu" a ne primjećuje kako ih kradu njihovi vlastiti političari i kako smo svi u kurcu...
SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
- Troll_Happens
#151 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
- wickerman
#152 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Izogorio arhiv za kojeg 100% ljudi nije ni znalo da se tamo nalazi. Jos se zali za njim, a muzej ne radi godinu. Valjda je to stara vijest pa nije IN.

-
neki
#153 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
To sto ti nisi znao za arhiv i gdje se nalazi govori o tebi i tvom obrazovanju.wickerman wrote:Izogorio arhiv za kojeg 100% ljudi nije ni znalo da se tamo nalazi. Jos se zali za njim, a muzej ne radi godinu. Valjda je to stara vijest pa nije IN.![]()
Da nije bilo vijesti o zatvaranju muzeja vjerovatno ne bi znao ni za njega...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#154 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA

iii šta ćemo sad... zbog 200 debila ovo imamo u gradu
- wickerman
#155 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Ali ti je sad to IN, pa ti sve znas. Siguran sam da slijedece kad bude gorilo da ces ovo zaboraviti kao i taj muzej.neki wrote:To sto ti nisi znao za arhiv i gdje se nalazi govori o tebi i tvom obrazovanju.wickerman wrote:Izogorio arhiv za kojeg 100% ljudi nije ni znalo da se tamo nalazi. Jos se zali za njim, a muzej ne radi godinu. Valjda je to stara vijest pa nije IN.![]()
Da nije bilo vijesti o zatvaranju muzeja vjerovatno ne bi znao ni za njega...
Cak sam siguran da nakon sto je izgorilo 20 000 podataka znas svaki u papir u slovo.
- OldMayor
#156 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Iskreno, nisam ni ja za paljevinu, ali sta su ocekivali?
Prvo sto ti gradom hoda min. 1.000 osoba kojima je mjesto u zatvoru.
Imamo nesposobnu policiju, kojoj je glavni domet izbacit stomacinu lizalo i zaustavljat raju sto nije upalila far, il pisat kaznu za parkiranje - vidjeli smo evo kakvu imamo policiju.
Vatrogasce nemamo. Imamo tu jedinicu, ali profesionalne vatrogasce mi u 21. vijeku nemamo! To je sramota.
Aliiii ejj, imali smo arhiv. Sta su radili uposlenici tog arhiva, koliko su dokumenta digitalizovali. A sigurno su klepali dobru lovu.
Svi mi znamo, bili smo u ovoj zgradi. Ja nikad ispod 2h se nisam zadrzao. Odem posrani papir da izvadim, pet zenturaca sjedi, zderu burek i jos te odjebe hladno.
Naravno da nije ni ovo rjesenje, ali samo kazem sta su ocekivali, eto sta su oni ocekivali...
Sit gladnog ne razumije. Uvijek bilo i bice.
Prvo sto ti gradom hoda min. 1.000 osoba kojima je mjesto u zatvoru.
Imamo nesposobnu policiju, kojoj je glavni domet izbacit stomacinu lizalo i zaustavljat raju sto nije upalila far, il pisat kaznu za parkiranje - vidjeli smo evo kakvu imamo policiju.
Vatrogasce nemamo. Imamo tu jedinicu, ali profesionalne vatrogasce mi u 21. vijeku nemamo! To je sramota.
Aliiii ejj, imali smo arhiv. Sta su radili uposlenici tog arhiva, koliko su dokumenta digitalizovali. A sigurno su klepali dobru lovu.
Svi mi znamo, bili smo u ovoj zgradi. Ja nikad ispod 2h se nisam zadrzao. Odem posrani papir da izvadim, pet zenturaca sjedi, zderu burek i jos te odjebe hladno.
Naravno da nije ni ovo rjesenje, ali samo kazem sta su ocekivali, eto sta su oni ocekivali...
Sit gladnog ne razumije. Uvijek bilo i bice.
-
riko-ga
#157 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Ova prica se moze okrenuti na svaku stranu.Neki su za ovo neki protiv.Neko ce reci izmanipulisani od ove ili one politicke partije bla bla blaaaaaaa
Juce sam bio tu.Dosao sin iz skole hoce na proteste.OK velim i trebas dodji.No prije toga sam mu odrzao "lekciju".
Slusaj velim mu.Protesti da dosta svega vise.Al zapamti jednu stvar.Ako "masa" krene ne drzavnu imovinu da je unistava i lomi stani.Stani jer je to i tvoja imovina.Koliko god izgledalo nerealno ipak je to i tvoje.A ako krenu na privatnu imovinu politicara budi u prvim redovima kao i ja sto sam bio 92.
Bilo proslo ne ponovilo se.Zalosno i tuzno istovremeno.Moglo je biti ovo sve drugacije.Mislim da je vrijeme bilo za bunt al ne ovakav.Jer sad je po meni sve propalo.Ko ce sutra na proteste izaci?Ko ce sebi dozvoliti da ga neko proziva za huliganstvo.Ja sam juce dosao sa tri clana porodice.Sutra nece niko iz moje kuce izaci na slicne proteste.
Misliom da smo izgubili veliku veliku sansu za bolje sutra......................
Juce sam bio tu.Dosao sin iz skole hoce na proteste.OK velim i trebas dodji.No prije toga sam mu odrzao "lekciju".
Slusaj velim mu.Protesti da dosta svega vise.Al zapamti jednu stvar.Ako "masa" krene ne drzavnu imovinu da je unistava i lomi stani.Stani jer je to i tvoja imovina.Koliko god izgledalo nerealno ipak je to i tvoje.A ako krenu na privatnu imovinu politicara budi u prvim redovima kao i ja sto sam bio 92.
Bilo proslo ne ponovilo se.Zalosno i tuzno istovremeno.Moglo je biti ovo sve drugacije.Mislim da je vrijeme bilo za bunt al ne ovakav.Jer sad je po meni sve propalo.Ko ce sutra na proteste izaci?Ko ce sebi dozvoliti da ga neko proziva za huliganstvo.Ja sam juce dosao sa tri clana porodice.Sutra nece niko iz moje kuce izaci na slicne proteste.
Misliom da smo izgubili veliku veliku sansu za bolje sutra......................
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#158 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Nisam nasilan tip i ne podržavam vandalizam, ali moram reći nešto što me pravo žulja i što nikako ne mogu razumjeti. Godinama se trubi o tome da od mirnih protesta nema ništa, što je apsolutna istina. Izlazili smo mirno na ulice, pjevali pjesmice, organizovali party-je, razapinjali šatore i šta smo postigli? Postigli smo nulu!
Ljudi dragi, kada skinete te ružičaste naočale i kada shvatite da BiH nije samo Sarajevo, kada shvatite da nasilni protesti svugdje u svijetu kao kolateralnu štetu imaju ovo što se juče desilo kod nas, možda će vam biti jasnije da drugog načina nema.
Nije mi drago što je zapaljen arhiv. Nije mi drago zbog bilo kakve materijalne štete (izuzev imovine političara), ali ako je to cijena da nam sutra bude bolje meni lično ne bi bilo žao pola Marijin Dvora, a rođen sam u ovom gradu i tu sam čitav život.
Kada je narod u Francuskoj nezadovoljan izađe na ulice i ruši sve pred sobom. Ovo što se dešava nije nikakva endemska situacija! Što bi kod nas bilo drugačije?! Shvatite da je narodu došlo do guše. U običnog čovjeka više ne staje. Čitam ovdje stavove kao šta se ovime postiže?! Postiže se strah!!! STRAH!!! Samo strah ovdje pali dragi moji pacifisti. Samo je strah dovoljno dobar motivator da naši političari ili nešto urade ili da se sklone sa scene. Rade to što rade jer se ne boje. Jer se smatraju nedodirljivima. Oduzmi im osjećaj nedodirljivosti i oduzeo si im sve!!!
Žao vam je materijalne štete (žao je i meni), a nije vam žao uništenih ljudi? Nije vam žao izgubljene budućnosti? Nije vam žao sistematskog uništavanja i krađe preduzeća, građana, običnih ljudi? Nije vam žao djece koja nemaju nikakvu perspektivu? Nije vam žao propuštenih prilika (a sve zbog ovoga gore nabrojanog)? E pa meni jeste. I zbog prirode svog posla imam puno kontakta sa ljudima različitih profila širom BiH i samo onaj ko ne miče iz Sarajeva i ovih naših recimo to tako par većih gradskih centara može misliti da ovdje i nije tako loše.
Volio bih da nasilje nije rješenje. Ali od mirnih demonstracija nema ništa, shvatite to već jednom! Ako mislite drugačije, fino uzmite pištaljke, razapnite šatore, dovedite Dubiozu i pištite.
Pripremite se na dugo pištanje...
Ljudi dragi, kada skinete te ružičaste naočale i kada shvatite da BiH nije samo Sarajevo, kada shvatite da nasilni protesti svugdje u svijetu kao kolateralnu štetu imaju ovo što se juče desilo kod nas, možda će vam biti jasnije da drugog načina nema.
Nije mi drago što je zapaljen arhiv. Nije mi drago zbog bilo kakve materijalne štete (izuzev imovine političara), ali ako je to cijena da nam sutra bude bolje meni lično ne bi bilo žao pola Marijin Dvora, a rođen sam u ovom gradu i tu sam čitav život.
Kada je narod u Francuskoj nezadovoljan izađe na ulice i ruši sve pred sobom. Ovo što se dešava nije nikakva endemska situacija! Što bi kod nas bilo drugačije?! Shvatite da je narodu došlo do guše. U običnog čovjeka više ne staje. Čitam ovdje stavove kao šta se ovime postiže?! Postiže se strah!!! STRAH!!! Samo strah ovdje pali dragi moji pacifisti. Samo je strah dovoljno dobar motivator da naši političari ili nešto urade ili da se sklone sa scene. Rade to što rade jer se ne boje. Jer se smatraju nedodirljivima. Oduzmi im osjećaj nedodirljivosti i oduzeo si im sve!!!
Žao vam je materijalne štete (žao je i meni), a nije vam žao uništenih ljudi? Nije vam žao izgubljene budućnosti? Nije vam žao sistematskog uništavanja i krađe preduzeća, građana, običnih ljudi? Nije vam žao djece koja nemaju nikakvu perspektivu? Nije vam žao propuštenih prilika (a sve zbog ovoga gore nabrojanog)? E pa meni jeste. I zbog prirode svog posla imam puno kontakta sa ljudima različitih profila širom BiH i samo onaj ko ne miče iz Sarajeva i ovih naših recimo to tako par većih gradskih centara može misliti da ovdje i nije tako loše.
Volio bih da nasilje nije rješenje. Ali od mirnih demonstracija nema ništa, shvatite to već jednom! Ako mislite drugačije, fino uzmite pištaljke, razapnite šatore, dovedite Dubiozu i pištite.
-
Silent.Hunter
#159 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Romeo 80 wrote:Nisam nasilan tip i ne podržavam vandalizam, ali moram reći nešto što me pravo žulja i što nikako ne mogu razumjeti. Godinama se trubi o tome da od mirnih protesta nema ništa, što je apsolutna istina. Izlazili smo mirno na ulice, pjevali pjesmice, organizovali party-je, razapinjali šatore i šta smo postigli? Postigli smo nulu!
-
bull21
#160 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Ja nikada nisam vidio Francuze da uđoše u Nacionalnu arhivu (Archives nationales) da je pale. Naši su otišli u Arhiv i zapalili ga.
Što se protesta tiče - ovo je gotovo. Ako mislite da će se danas nastaviti i 1/5 snagom kojom je jučer bilo - naivni ste.
Što se protesta tiče - ovo je gotovo. Ako mislite da će se danas nastaviti i 1/5 snagom kojom je jučer bilo - naivni ste.
- OldMayor
#161 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Daj molim te, ko je kriv sto je arhiva, opstina i vlada u jednoj zgradurini koju su okupirali i tamo guzeljaju. Ne mozes iim pitanje postavit, to je bahato od portira do ministra. A do ministra da dodjes, pa prije ces do princa Herija u engleskoj.bull21 wrote:Ja nikada nisam vidio Francuze da uđoše u Nacionalnu arhivu (Archives nationales) da je pale. Naši su otišli u Arhiv i zapalili ga.
Je li problem bio izmjestiti tu arhivu u posebnu zgradu i zastiti ti je na nacin kako dolikuje. Naravno da nije, jer vjerovatno su radnici te arhive sav novac sebi u dzep stavljali, a arhivirali po kutijama kartonskim od banana.
Kasno je sad srati o ovome.
Nek sad vide kako je nama obicnim gradjanima sigurno u ovom gradu - ovo je najsigurniji grad jel ono rekose nedavno.
-
crni_DZo
#162 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
bull21 wrote:Ja nikada nisam vidio Francuze da uđoše u Nacionalnu arhivu (Archives nationales) da je pale. Naši su otišli u Arhiv i zapalili ga.
Ponavaljam opet, arhiv nije spaljen, zgrada arhiva zdrava i citava jutros prolazio kraj nje, zapaljen je dio u predsjednistvu koji pripada arhivu. Nije zapaljen s namjerom da se zapali arhiv, nego je izgorio kao kolateralna steta.
- OldMayor
#163 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Zahtjevati da sav novac koji je namjenjen za promociju i marketing stranaka za ove izbore, se usmjeri na obnovu ovih zgrada.
-
bull21
#164 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Ta Arhiva je tu od svog osnivanja. Više od stotinu godina tako da ta priča "a što je tu sa lopovčinama" ne stoji. Nije se nikada Arhiva selila nego su se lopovčine tu doselile - kratko i jasno.OldMayor wrote:Daj molim te, ko je kriv sto je arhiva, opstina i vlada u jednoj zgradurini koju su okupirali i tamo guzeljaju. Ne mozes iim pitanje postavit, to je bahato od portira do ministra. A do ministra da dodjes, pa prije ces do princa Herija u engleskoj.bull21 wrote:Ja nikada nisam vidio Francuze da uđoše u Nacionalnu arhivu (Archives nationales) da je pale. Naši su otišli u Arhiv i zapalili ga.
Je li problem bio izmjestiti tu arhivu u posebnu zgradu i zastiti ti je na nacin kako dolikuje. Naravno da nije, jer vjerovatno su radnici te arhive sav novac sebi u dzep stavljali, a arhivirali po kutijama kartonskim od banana.
Kasno je sad srati o ovome.
Nek sad vide kako je nama obicnim gradjanima sigurno u ovom gradu - ovo je najsigurniji grad jel ono rekose nedavno.
- JThomas
#165 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
u suštini to je to. kolumna sa index.hr (od juče, ne od danas) je sve ovo isto rekla i sve se slažem 100%.Romeo 80 wrote:Nisam nasilan tip i ne podržavam vandalizam, ali moram reći nešto što me pravo žulja i što nikako ne mogu razumjeti. Godinama se trubi o tome da od mirnih protesta nema ništa, što je apsolutna istina. Izlazili smo mirno na ulice, pjevali pjesmice, organizovali party-je, razapinjali šatore i šta smo postigli? Postigli smo nulu!
- spinel_
#166 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
dosadni ste s arhivom, s kojom s skrece paznja s bitnih na nebitne stvari
@romeo88, objasnio..svaka cast care
@romeo88, objasnio..svaka cast care
-
crni_DZo
#167 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Romeo 80 wrote:Nisam nasilan tip i ne podržavam vandalizam, ali moram reći nešto što me pravo žulja i što nikako ne mogu razumjeti. Godinama se trubi o tome da od mirnih protesta nema ništa, što je apsolutna istina. Izlazili smo mirno na ulice, pjevali pjesmice, organizovali party-je, razapinjali šatore i šta smo postigli? Postigli smo nulu!
To je otprilike to, nema se sta dodati.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#168 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Tacno.OldMayor wrote:
Normalno da nema nista od mirnih protesta i koncerta Dubioze, ali inek idu paliti centrale stranaka i Poljine. Da je neko to uradio ja bih ga prva podrzala, ali paljenje i demoliranje grada, unistavanje trafika u kojima je neko hljeb zaradjivao, nisam nit cu ikad podrzati, iz vise razloga. Nije mi zao zgrada ko zgrada, sve ce se to popraviti (mi cemo platiti), zao mi je svega ostalog.Romeo 80 wrote:Nisam nasilan tip i ne podržavam vandalizam, ali moram reći nešto što me pravo žulja i što nikako ne mogu razumjeti. Godinama se trubi o tome da od mirnih protesta nema ništa, što je apsolutna istina. Izlazili smo mirno na ulice, pjevali pjesmice, organizovali party-je, razapinjali šatore i šta smo postigli? Postigli smo nulu!
Meni zvuci nadrealno da je 10-15 huligancica zapalilo predsjednistvo dok je ostali narod gledao i nije smio prici.
Hej ba, sa takvim se prije postupalo tako sto mu opalis par samara, napenalis nogom i mrsh kuci, a sad doslo vrijeme da takvi predstavljaju prijetnju. A jos tuznije od toga mi je da ljudi rodjeni i odrasli u ovom gradu, prezivjeli rat, podrzavaju tu djecurliju. Djecurliju koja se bori za bolje sutra sa sve maskama anonimusa i maramama, ma nemoj.
Jednostavno, u drzavi ne postoji sistem. Sistem koji imamo/nemamo je prouzrokovao ove huligane, kriminalce, politicare, stradanje Arhiva, unistavanje javne imovine, nepostojanje vrijednosti, izbjegavanje da se stvari nazovu pravim imenom...
Ovdje treba praviti drzavu od pocetka, ali
riko-ga wrote:
-
Alkos
#169 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Na forumu sve jebene budzetlije! Kurve, pederi i licimuri...
Koje smo mi picke jbt. Znate sta, nama ni ne treba nista bolje, ne zasluzujemo zivot dostojan covjeka, neka nas i dalje pljackaju, kradu, uzimaju nam hljeb iz ruku i daju mrvice, a sebi prave viletine, kucetine, kupuju stanove u strogom centru, neka nasu djecu zaduzuju do guse, zaposljavaju samo svoju djecu i rodbinu, a polako ubijaju nase roditelje i nasu djecu bez posla. Nakon jucer sam shvatio da smo sve ovo zasluzili!
Ovdje zive pickurine najobicnije, kada nam jedan jebeni premijer kantona moze JAVNO reci da u Sarajevu nema gladnih i da svi imaju redovnu platu, a nikakve reakcije na to...
Nisam za nasilje, nisam za paljenje javnih zgrada i ovo sto se uradilo jucer je velika greska, ali javni linc aktera jucerasnjih dogadjaja, bolje reci balavaca, je samo dokaz sa kim zivim u ovom jebenom gradu. Fuj, gadite mi se! Jucer smo imali priiku da nam svima bude bolje, ali jok, usrali smo se, povukli u svoje domove i situaciju prepustili djeci od 18 godina. Rezultat toga je ovo sto danas mozemo vidjeti na TV-u i na portalima!
Samo mi nije jasno kako moze neko trpiti da nema platu 24-48 mjeseci, da je isto toliko bez posla, da nema od cega da zivi, a da opet ne izadje na jebenu ulicu i iskaze svoj protest?!?! Ili je ipak Zeljkovic u pravu??
Koje smo mi picke jbt. Znate sta, nama ni ne treba nista bolje, ne zasluzujemo zivot dostojan covjeka, neka nas i dalje pljackaju, kradu, uzimaju nam hljeb iz ruku i daju mrvice, a sebi prave viletine, kucetine, kupuju stanove u strogom centru, neka nasu djecu zaduzuju do guse, zaposljavaju samo svoju djecu i rodbinu, a polako ubijaju nase roditelje i nasu djecu bez posla. Nakon jucer sam shvatio da smo sve ovo zasluzili!
Ovdje zive pickurine najobicnije, kada nam jedan jebeni premijer kantona moze JAVNO reci da u Sarajevu nema gladnih i da svi imaju redovnu platu, a nikakve reakcije na to...
Nisam za nasilje, nisam za paljenje javnih zgrada i ovo sto se uradilo jucer je velika greska, ali javni linc aktera jucerasnjih dogadjaja, bolje reci balavaca, je samo dokaz sa kim zivim u ovom jebenom gradu. Fuj, gadite mi se! Jucer smo imali priiku da nam svima bude bolje, ali jok, usrali smo se, povukli u svoje domove i situaciju prepustili djeci od 18 godina. Rezultat toga je ovo sto danas mozemo vidjeti na TV-u i na portalima!
Samo mi nije jasno kako moze neko trpiti da nema platu 24-48 mjeseci, da je isto toliko bez posla, da nema od cega da zivi, a da opet ne izadje na jebenu ulicu i iskaze svoj protest?!?! Ili je ipak Zeljkovic u pravu??
Last edited by Alkos on 08/02/2014 11:26, edited 1 time in total.
- Hercegoviina
#170 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Ti si obicna kozaAlkos wrote:Na forumu sve jebene budzetlije! Kurve, pederi i licimuri...
Nisam za nasilje, nisam za paljenje javnih zgrada i ovo sto se uradilo jucer je velika greska, ali javni linc aktera jucerasnjih dogadjaja, bolje reci balavaca, je samo dokaz sa kim zivim u ovom jebenom gradu. Fuj, gadite mi se! Jucer smo imali priiku da nam svima bude bolje, ali jok, usrali smo se, povukli u svoje domove i situaciju prepustili djeci od 18 godina.
-
Alkos
#171 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Ti si obicni konjHercegoviina wrote:Ti si obicna kozaAlkos wrote:Na forumu sve jebene budzetlije! Kurve, pederi i licimuri...
Nisam za nasilje, nisam za paljenje javnih zgrada i ovo sto se uradilo jucer je velika greska, ali javni linc aktera jucerasnjih dogadjaja, bolje reci balavaca, je samo dokaz sa kim zivim u ovom jebenom gradu. Fuj, gadite mi se! Jucer smo imali priiku da nam svima bude bolje, ali jok, usrali smo se, povukli u svoje domove i situaciju prepustili djeci od 18 godina.
-
bull21
#172 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Ja po nti put pišem - neka mi neko napiše šta će se promjeniti sada? Fakat mislite da će stanje biti bolje poslije ovoga? Dva kantona su izgubila vladu i to je to. Sarajlije ni dupe nisu počešale. Glavonje su ovo okrenule u svoju korist i već sada beru političke poene. Šta se osim toga desilo? Osim što smo izgubili vrijedan arhiv, što smo vidjeli balavce kako ruše i pljačkaju? Šta smo dobili? Misliš da će sada cvijeće procvjetati jer je netko zapalio dvije zgrade? Hoće, možda kod tebe. Ja sam i dalje student, bez posla, bez perspektive i bez budućnosti. Jedina nada koju imam jeste da odem što dalje odavde a svjestan sam da nikada neću maknuti dalje od mahale iz koje dolazim jer nas više niko neće a nisam toliko specijalan da me neko ide maksuzije tražit.Alkos wrote:Na forumu sve jebene budzetlije! Kurve, pederi i licimuri...
- JThomas
#173 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
ako 1% koriguje ponašanje političara i budžetlija onda i nije greška. sva šteta je jedno 7 dana njihovih plata...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#174 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Fino je sto priznas.Alkos wrote: Jucer smo imali priiku da nam svima bude bolje, ali jok, usrali smo se, povukli u svoje domove i situaciju prepustili djeci od 18 godina.
A to sto svakoga ko ne podrzava huliganstvo nazivas budzetlijom, kurvama i pederima govori sasvim dovoljno.
I da, tema gore je ciscena i cisti se izmedju ostalog i od ovakvih tvojih postova iznad, tako da ovu temu necete pretvoriti u to, bolje odmah prestanite.
-
crni_DZo
#175 Re: SPALJENJE ARHIVA BIH - DRUGA VIJEĆNICA
Trubi se nista od mirni protesta, dodju nemirni protesti, sad ni to ne valja. Ja ne znam kakva je vasa vizija nemirnih protesta. Kad krv prokljuca, kad te drot mjeri pendrekom preko ledja da mu karanfile bacas?
Ovdje kod nas ona rdjavom ku*cu svaka dlaka smeta, vrijedi zlata. Zajebi ovo sve, ne vrijedi ni diskutovati ni baviti se tim, odoh ispijat kafe i zalit se na sve i svakog.
Ovdje kod nas ona rdjavom ku*cu svaka dlaka smeta, vrijedi zlata. Zajebi ovo sve, ne vrijedi ni diskutovati ni baviti se tim, odoh ispijat kafe i zalit se na sve i svakog.