Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Muhamed Đakmić

#151 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Muhamed Đakmić »

žuta lala wrote:Preporučujem muškarcima da paze šta pišu na fb i kome pišu. Ja znam slučajeva da djevojke naprave lažni profil, stave slike neke zgodne djevojke i upucavaju se svom momku da vide hoće li on "zagristi". Ako zagrize, teško mu se. :lol:
A i da kažem da je jako ružno kad idete redom i "bockate" sve žene, uglavnom ih nađete u nečijim prijateljima, a ne razmišljate da se mi sve znamo, pa na kraju bude da je isti momak "bocnuo" 10 prijateljica. Naravno, ne treba ni da govorim da nema hajra za njega, ne samo za tih 10, već i više. :D
Nemojte ni vi biti naivne, možemo i mi po potrebi biti mahalci, samo mnogo suptilniji ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#152 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by ladyblue18 »

žuta lala wrote: A i da kažem da je jako ružno kad idete redom i "bockate" sve žene, uglavnom ih nađete u nečijim prijateljima, a ne razmišljate da se mi sve znamo, pa na kraju bude da je isti momak "bocnuo" 10 prijateljica. Naravno, ne treba ni da govorim da nema hajra za njega, ne samo za tih 10, već i više. :D
Ko ba jos "bockanje" shvata ozbiljno, i jos gore ko se jos uvijek "bocka".

I otkud tebe lalo zar nsii bila digla sidro
žuta lala

#153 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by žuta lala »

kiki-miki wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:

A šta savjetuješ djevojkama?

Kako da skontaju je li neko u vezi,zaručen ili oženjen? :roll:
To se lako sazna Mahalskom obavještajnom službom. :lol:
ladyblue18 wrote: Ko ba jos "bockanje" shvata ozbiljno, i jos gore ko se jos uvijek "bocka".

I otkud tebe lalo zar nsii bila digla sidro
A prvo bocne, pa pošalje privatnu poruku, a isto svima pošalje. :lol:
Jesam, al' rekoh dok imam vremena da ponekad i ja dođem na forum. :-D
moranadruga

#154 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by moranadruga »

una_bo wrote:ako neko traži osobu života naći će je i u buregdžinici :D
:shock: ne frcera vise,svaki dan kupim pite al nikako da potrefim na pravog :cry:
Muhamed Đakmić

#155 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Muhamed Đakmić »

Nisi kupovala gdje kupujemo leet i ja.
Brkooo

#156 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Brkooo »

moranadruga wrote::shock: ne frcera vise,svaki dan kupim pite al nikako da potrefim na pravog :cry:
Kupuj pitu Onlajn! :roll:
Saian

#157 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Saian »

Brkooo wrote:
moranadruga wrote::shock: ne frcera vise,svaki dan kupim pite al nikako da potrefim na pravog :cry:
Kupuj pitu Onlajn! :roll:

Image
una_bo

#158 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by una_bo »

moranadruga wrote:
una_bo wrote:ako neko traži osobu života naći će je i u buregdžinici :D
:shock: ne frcera vise,svaki dan kupim pite al nikako da potrefim na pravog :cry:
Moras naruciti, sjedti i polako jedti to 300 grama sjeckanog bureka, sa jogurtom :) i baci pogled oko sebe, mozda nadjes jos jedan par ociju sto (te) traze :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
dječak sa šibicama

#159 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by dječak sa šibicama »

Ali cekaj, kako se ljudi upoznaju preko Facebooka?

Jel to ono kad ona stavi sliku "iz ogledala" sa napucenim usnama, a on ostavi komentar "slatka si ko bombona" i onda razmijene telefone? pod uvjetom da ona prihvati njegov frend rekuest.

Hajd kontam forum, neko ti ostavi pp u inbox, ovo ono, zaintrigira te, stranci tamo vamo, proradi masta, on se raspise, ona se razblebece, svide se jedno drugom na tom nekakvom mentalnom levelu, ali na FB.... moze biti samo fizicka privlacnost na osnovu slike, a veze sa takvim startom po mom misljenju i nisu nesto profitabilne na duze staze.
iTo

#160 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by iTo »

dječak sa šibicama wrote:Ali cekaj, kako se ljudi upoznaju preko Facebooka?

Jel to ono kad ona stavi sliku "iz ogledala" sa napucenim usnama, a on ostavi komentar "slatka si ko bombona" i onda razmijene telefone? pod uvjetom da ona prihvati njegov frend rekuest.

Hajd kontam forum, neko ti ostavi pp u inbox, ovo ono, zaintrigira te, stranci tamo vamo, proradi masta, on se raspise, ona se razblebece, svide se jedno drugom na tom nekakvom mentalnom levelu, ali na FB.... moze biti samo fizicka privlacnost na osnovu slike, a veze sa takvim startom po mom misljenju i nisu nesto profitabilne na duze staze.

imas aplikacije na fb gdje listas slike "slobodnih" treba koja ti se svidi "lajkas je" ako ona tebi uzvrait "lajk" ide dodavanje na fb i bla bla bla bla bla bla....
dječak sa šibicama

#161 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

iTo wrote:
imas aplikacije na fb gdje listas slike "slobodnih" treba koja ti se svidi "lajkas je" ako ona tebi uzvrait "lajk" ide dodavanje na fb i bla bla bla bla bla bla....
To me podsjeti na sijelo u Ilovaci u drustvenom domu, i asikovanje subotom navece, kad se iskupi omladina u onoj sali koju obasava ona jedna skiljava sijalica od 75w, i onda namiguju, skontavaju se, ajoj Ilovacabook.
Ramzess Veliki

#162 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

Otkrio sam da tu ima mnogo neispitanih mogućnosti. Nije ni čudo da svako svakog vara. :novine:
eluna

#163 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by eluna »

da se pridbilježim :D
elma89_

#164 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by elma89_ »

Imam jedno takvo iskustvo,prije 3 godine uponam decka preko fb,i trajalo je 1 godinu .Ne mogu reci da je bilo nesto gore i bolje od "obicnog nacina" upoznavanja

Mislim da postaje sve cesce
roboth

#165 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by roboth »

Glupost. Lahko se za tastaturom pravit mangup :D
graue_maus

#166 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by graue_maus »

Tehnoloski hendikepiran :D
Ramzess Veliki

#167 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

roboth wrote:Glupost. Lahko se za tastaturom pravit mangup :D
Ma i nije ... ljudi se lako prokontaju na osnovu pisanja. Jednom me drug natjerao da se iz Afghanistana dopisujem preko nekog chatta i tri cure mi pošalju "svoje slike" od kojih su sve skinute sa net-a, a dvije su potrefile slike iste djevojke. Ja im lijepo napisao da se dogovore koja će lagati i dalje da su njene. :D
A baš mi ide na živce kad bi se dopisivale jer si interesantan ... do besvijesti i bez minimuma - kafe na javnom mjestu, one drugarske razgovoruše ... j..ga, koja svrha? To mi nikada neće biti jasno - idi jadna hrani golubove, ne smaraj svijet prepiskom bez granica. :novine:
eluna

#168 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by eluna »

iTo wrote:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

haj' me nemojte zezat??? ...i to postoji!!!!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#169 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by plain vanilla »

eluna wrote:
iTo wrote:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

haj' me nemojte zezat??? ...i to postoji!!!!
ho's da ti dam link gdje ima hairlija?

btw, gdje cete upoznavat ljude s interneta, gluho bilo :mrgreen:
eluna

#170 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by eluna »

plain vanilla wrote:

ho's da ti dam link gdje ima hairlija?

btw, gdje cete upoznavat ljude s interneta, gluho bilo :mrgreen:
gluho i daleko bilo - ne treba hvala

NO ...... moj bivši i ja smo se upoznali na netu .... zato me ova tema i zainteresovala, znači takvi oblici upoznavanja nisu strani na ovim područjima ima već 14-15 godina .............. samo se meni više sviđaju te stare čataonice koje su tada postojale
Ramzess Veliki

#171 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

Ja više volim u RL sa skele dobacivati za dobrim guzovima ... :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#172 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by plain vanilla »

Ramzess Veliki wrote:Ja više volim u RL sa skele dobacivati za dobrim guzovima ... :oops:
sto sa skele, strah te iz blizine? :mrgreen:
ludacha

#173 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by ludacha »

:lol::lol::lol: ramo al me nasmija do suza hahaha
dječak sa šibicama

#174 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Meni se jednom nabacivala Etiopska princeza, rekla da sam sladak i tako to, i da je ona trenutno u Austriji i da joj treba 5000 eura da bi oslobodila oca kojeg su zarobili pobunjenici, pa ce onda ona meni vratiti u utorak 100.000 samo kad tata izadje iz zatvora i digne pare sa bankomata.

Simpaticna djevojka bjese.
Ramzess Veliki

#175 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

plain vanilla wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ja više volim u RL sa skele dobacivati za dobrim guzovima ... :oops:
sto sa skele, strah te iz blizine? :mrgreen:
Primakni pozadinu da provjerimo. 8-)
Rekoh da mi je i to draže neg' fejsbuk. :novine:
A ono najradije bih ispipavao k'o ginekolog aktivista ulicom ... :novine:
Post Reply